Intro

Weddenschapsverzekering bij 1xBet: hoe gebruik ik de dienst?

1хБет - Стаховка ставок
Bookmakerskantoor 1xBet biedt spelers handige hulpmiddelen om verliezen door slechte weddenschappen tot een minimum te beperken. Spelers kunnen een 1xBet weddenschap verkopen en een deel van het geld terug krijgen op hun hoofdrekening. Daarnaast is er een optie om een 1xBet weddenschap te verzekeren en 100% van het geld op de rekening gestort te krijgen. Wat zijn de voordelen van deze optie en hoe verschilt het van het terugstorten van een weddenschap? Lees het artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is een weddenschapsverzekering van 1xBet?

Een weddenschapsverzekering is een vrij gebruikelijke dienst die door bookmakers wordt aangeboden. Weddenschap verzekering 1xBet moet worden opgevat als het maken van winst, zelfs als de weddenschap een verlies blijkt te zijn. Het is vermeldenswaard dat de verzekering volledig of gedeeltelijk kan zijn. In het eerste geval ontvangt de speler het hele bedrag op zijn persoonlijke rekening, in het tweede geval een bepaald deel ervan. De kosten van de verzekering zijn afhankelijk van het type. Hoe hoger het bedrag van de weddenschap en het verzekerde bedrag (als percentage), hoe hoger de vergoeding die de bookmaker aan het wedkantoor zal betalen. De kosten van de verzekering worden echter meer dan gecompenseerd door de winsten. En in geval van verlies verliest de gebruiker niet het hele bedrag, maar alleen een vaste provisie die aan het wedkantoor moet worden betaald.

Wat betekent het om een weddenschap te verzekeren bij 1xBet?

In een van onze “Betting School” lessen over succesvol wedden vindt u informatie over de invloed van de kansrekening op weddenschappen. Onder de gegeven tips willen wij graag een belangrijk punt benadrukken: “Niemand kent de waarschijnlijkheid van gebeurtenissen”. Dus geen enkele gokker kan 100% van de uitkomst van een wedstrijd weten. Zelfs de meest correcte voorspellingen kunnen misstappen vertonen. Hoe zit het met die wedstrijden, waar de kans op winst aan beide kanten hoog is? U kunt gebruik maken van de weddenschapsverzekeringsservice van 1xBet. Veel spelers vragen zich af: “Wat betekent het om een weddenschap te verzekeren bij 1xBet?” Er kunnen meerdere antwoorden op gegeven worden. Ten eerste kan een definitie worden gebruikt: een weddenschapsverzekering is een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van het verloren geldbedrag. Ten tweede moet een beschrijving worden gegeven van het proces van de weddenschapsverzekering en het mechanisme om het geld terug te krijgen, in geval van een verlies. Als we het proces nemen, kan de speler bijna elke* gebeurtenis in pre-match of in-play verzekeren. Een weddenschap kan een enkele of een parlay zijn. Wat het geld betreft, hangt de vergoeding van 1xBet af van het verzekerde bedrag. Als voor een volledige verzekering is gekozen, dan wordt al het geld op de rekening van de speler bijgeschreven. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat hoe hoger het compensatiepercentage is, hoe hoger de servicekosten zijn. *Niet alle weddenschappen kunnen worden gedekt. Dit zal in de volgende sectie worden besproken Страховка ставки 1хБет

Wat zijn de voorwaarden van de weddenschapsverzekering bij 1xBet?

Bookmaker 1xBet biedt een aantal van de beste voorwaarden voor weddenschappen verzekeringen voor haar gebruikers. Spelers kunnen gebruik maken van de service voor een veelheid aan evenementen, waarbij ze de meest interessante wedstrijden met goede kansen kunnen kiezen. Er zijn echter een aantal beperkingen die de moeite waard zijn om aandacht aan te besteden:

 1. Een weddenschapsverzekering bij 1xBet is een betaalde dienst. De vergoeding is afhankelijk van de winkansen en het maximaal gedekte bedrag. De kosten van de verzekering zijn echter niet hoger dan de winst van de gebruiker.
 2. Een speler kan enkelvoudige weddenschappen en expresweddenschappen verzekeren.
 3. De gebruiker kan verschillende verzekeringen kopen voor dezelfde weddenschap. Bijvoorbeeld, eerst 10% van het bedrag verzekeren en dan 30%. Alle gekochte weddenschappen mogen echter niet meer dan 100% bedragen. Het is dus de moeite waard om voorzichtig te zijn en niet te veel te betalen voor de dienst.
 4. Stortingen die worden gedaan via cryptocurrency worden niet gedekt door de verzekering.
 5. 1xBet weddenschapsverzekering is niet beschikbaar voor wedstrijden waar de kansen tot 17 punten verschillen.
 6. Pre-match en live weddenschappen kunnen worden verzekerd.

Naast de hierboven beschreven basisvoorwaarden, moet u aandacht besteden aan aanvullende regels van de site van 1xBet:

 • De bookmaker is niet aansprakelijk in gevallen waarin de weddenschapsverzekeringsservice niet beschikbaar is als gevolg van een technische storing.
 • De maatschappij behoudt zich het recht voor om de dienst weddenschapsverzekering te allen tijde en met betrekking tot alle evenementen zonder opgave van redenen te beëindigen.
 • De weddenschapsverzekering kan geannuleerd worden indien er zich technische problemen hebben voorgedaan in om het even welk stadium van de dienst.

Weddenschappen in alle bovenstaande gevallen worden op algemene basis berekend aan de hand van de uitslag van het spel. De praktijk wijst echter uit dat de bookmaker deze punten uit de regels zelden toepast op weddenschappen. Daarom is de weddenschapsverzekering bij 1xBet een interessant aanbod, dat bij risicowedstrijden de moeite waard is om van te profiteren.

Hoe sluit ik een weddenschapsverzekering af bij 1xBet?

Om gebruik te kunnen maken van de weddenschapsverzekering, moet een gebruiker eerst een weddenschap voor de wedstrijd afsluiten (enkel of express). Ga dan naar persoonlijk profiel – “Weddenschap geschiedenis”. Zoek een interessante weddenschap in de lijst en klik op “Verzekeren” (niet beschikbaar voor alle weddenschappen, zoals eerder vermeld). In het nieuwe venster ziet de speler de commissie en kan hij het bedrag selecteren dat hij wil verzekeren. Zoals hierboven vermeld, kan dit een deel van de weddenschap of de hele weddenschap zijn. 1хБет - продажа ставки Bijvoorbeeld, voor een voetbalweddenschap van $100* en kansen van 1.8, is het verzekerde bedrag: 10% – $6*, 100% – $47*. Als de gebruiker wint, ontvangt hij $80*, waarvan de nettowinst $36* is. *Of het equivalent in lokale valuta

Waarvan hangt de verzekeringskost bij 1xBet af?

De weddenschapsverzekeringsdienst bij 1xBet is betalend en wordt individueel berekend voor elke weddenschap. De formule voor de berekening van de verzekering houdt rekening met het type evenement, de winkansen, het inzetbedrag en het verzekeringspercentage. Aangezien de bookmaker geen exacte formule geeft om de vergoeding voor deze service te bepalen, is het niet mogelijk om een exacte berekening te geven. Om te begrijpen wat de kosten van een weddenschapsverzekering kunnen zijn, volgen hier een paar voorbeelden:

 1. De gebruiker heeft een enkele weddenschap van $100* geplaatst op een voetbalwedstrijd (kans 2,00). Na een paar minuten heeft hij besloten 50% van de weddenschap te verzekeren. Het wedkantoor biedt de speler aan deze operatie uit te voeren voor $22*.
 2. De gebruiker heeft een enkele live weddenschap van $100* op een voetbalwedstrijd afgesloten (winkans 1.20). Tien minuten later, na een tegendoelpunt, besluit hij de weddenschap met 50% af te dekken. De bookmaker vraagt een vergoeding van $30* voor deze operatie.

Zoals u in het voorbeeld kunt zien, zijn de kansen in de wedstrijd verschillend, maar vanwege de kans op verlies in het tweede geval, nemen de kosten van de verzekering toe. Het is daarom de moeite waard om zorgvuldig de redelijkheid van het gebruik van deze dienst te berekenen om te voorkomen dat u meer geld verliest als u de weddenschap verliest. *Of het equivalent van dat bedrag in een andere valuta

Wat is het verschil tussen verzekering en weddenschap verkopen bij 1xBet?

Veel nieuwelingen vragen zich af: “Wat is het verschil tussen een verzekering en het verkopen van een weddenschap?” Deze diensten lijken op elkaar (ze kunnen gebruikt worden voor weddenschappen vóór de wedstrijd, ze helpen je om je geld terug te krijgen, etc.), maar hebben een aantal verschillen:

 • Bij het verzekeren van een weddenschap betaalt de speler de provisie in één keer, bij verkoop betaalt hij deze ter plekke (ontvangt een kleiner bedrag op zijn rekening).
 • U kunt een deel van een weddenschap verzekeren en de hele weddenschap verkopen.
 • Bij het verzekeren van weddenschappen is het geldverlies kleiner dan bij het verkopen van weddenschappen.

Gebruikers kunnen de twee tools dus naast elkaar gebruiken, afhankelijk van de gekozen strategie. Страховка ставки на 1xBet Tot slot willen we zeggen dat het niet altijd een goed idee is om een weddenschap te onderschrijven. Het is beter om te leren hoe de uitkomst van gebeurtenissen nauwkeurig te voorspellen en de maximale winst uit het kantoor te halen, in plaats van commissies te betalen voor extra diensten. Daarom raden wij onze Betting School aan voor nieuwe gokkers om veel tips te leren over hoe een succesvolle gokker te worden.

Meer vragen over 1xBet weddenschappen verzekering:

⏱️ 1xBet weddenschapsverzekering: wat is het?

“Weddenschapsverzekering” is een extra service die wordt aangeboden aan gebruikers van 1xBet. Na het plaatsen van een pre-match of live weddenschap, kunnen spelers hun weddenschap verzekeren om een deel van het geld terug te krijgen. De bookmaker biedt gokkers de mogelijkheid om een volledige of gedeeltelijke 1xBet verzekering af te sluiten. Een speler kan ook meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten, zolang het totale verzekerde bedrag maar 100% van de oorspronkelijke inleg is. De kosten van meerdere transacties zullen echter hoger zijn dan het gebruik van één verzekering voor het gehele bedrag van de weddenschap.

✅ Hoe werkt de verzekering in 1xBet?

De verzekering in 1xBet kan onmiddellijk na het plaatsen van een weddenschap gebruikt worden. De speler moet naar zijn persoonlijke kabinet gaan en in de weddenschapgeschiedenis de weddenschap vinden die verzekerd moet worden. De knop “Verzekering” verschijnt op de inzetkaart, die de speler naar het instellingenscherm brengt. De gebruiker zal het te verzekeren bedrag kunnen selecteren en het bedrag van de commissie voor het leveren van de dienst kunnen zien.

💵 Hoeveel kost de 1xBet weddenschapverzekering?

De kosten van de weddenschapsverzekering van 1xBet worden op individuele basis berekend. Het bookmakerskantoor analyseert de wedstrijd, houdt rekening met de grootte van de weddenschap van de gebruiker, het moment waarop de speler besloot gebruik te maken van de service en het te verzekeren bedrag. Het algoritme berekent de provisie van de wedder. Als de speler akkoord gaat met het bedrag, kan hij de verzekering “kopen”. De gebruiker kan ook weigeren en na enige tijd op de kwestie terugkomen. Het bedrag van de commissie zal echter ook veranderen, en niet altijd in het voordeel van de gokker.

Relevant nieuws