Intro

Sportweddenschappen van 20Bet

Ставки на спорт 20Бет
De core business van 20Bet is wedden op sport en cybersporten. Meer dan 1.500 uitkomsten zijn beschikbaar voor gebruikers om weddenschappen te plaatsen op meer dan 150 markten. Een dergelijk aanbod kan niet onopgemerkt blijven bij ervaren gokkers. Daarom krijgen sportweddenschappen van 20bet hoge beoordelingen van de vaste klanten van het kantoor. Wat zijn hun kenmerken en hoe sportweddenschappen te plaatsen op de site – hieronder beschreven.

Sportweddenschappen bij 20bet: pre-match en in-play

Zoals in de inleiding al vermeld, heeft 20Bet meer dan 30 sportdisciplines in de line-up met in totaal 150 markten. De bookmaker biedt zowel traditionele als eSports wedstrijden aan om op te wedden. In het eerste geval kan de speler wedden op populaire disciplines (voetbal, hockey, tennis, basketbal, boksen, enz.), maar ook op minder gebruikelijke sporten (waterpolo, cricket, darts en badminton). Het meest populaire spel op de site, met een goede kans om te winnen, is echter voetbal. De wedstrijden en kampioenschappen voor deze sport zijn het populairst. In het tweede geval biedt 20Bet spelers weddenschappen aan op alle populaire computerspellen. We zullen er meer in detail over praten in het laatste deel van het artikel.

Op de website van 20Bet kun je alle populaire sportweddenschappen plaatsen:

  • Single – weddenschappen op één sport en één evenement uitkomst.
  • Express weddenschappen zijn weddenschappen op verschillende onafhankelijke uitkomsten.
  • Systeem weddenschappen zijn weddenschappen op de volledige combinatie van wedstrijden.
  • Chains – weddenschappen die meerdere enkelvoudige weddenschappen omvatten op evenementen met een onafhankelijke uitkomst, enz.

Sports Betting bij 20bet is ook beschikbaar voor pre-match evenementen en live wedstrijden. Je kunt het evenementenaanbod bekijken in de secties “Sportweddenschappen” en “Live wedden” van het gamingportaal.

Ставки в лайве 20Бет

Het voordeel van wedden op sport bij 20Bet, afgezien van de mooie welkomstbonus die 20Bet heeft, zijn de goede quotes. Deze zijn gemiddeld voor bookmakers, zowel voor pre-match weddenschappen als live weddenschappen. Dit zal een duidelijk pluspunt zijn voor lezers die niet bekend zijn met het aanbod van het kantoor.

Plaatsing van sportweddenschappen bij 20Bet

Volgens de regels van de bookmaker kunnen alleen geregistreerde meerderjarige 20Bet spelers sportweddenschappen plaatsen. We hebben in een apart artikel al geschreven hoe je een account aanmaakt en je gegevens verifieert.

Dus de eerste stap om je weddenschappen te plaatsen bij 20Bet is om je te registreren en/of in te loggen in onze kast. Dan moeten we beslissen of je wilt wedden in pre-match of live modus. De tweede stap hangt ervan af – naar de pagina “Sportweddenschappen” en “Live wedden” gaan met het aanbod van sport- en cybersportevenementen.

De volgende stap is voor de speler om de sport, het kampioenschap en de specifieke wedstrijd te selecteren. De gebruiker moet de lijst van evenementen lezen en de uitkomst van het evenement kiezen. Klik vervolgens op de kansen en voeg de selectie toe aan het wedformulier. De laatste stap is het selecteren van de 20Bet sportweddenschappen zoals hierboven beschreven, het bedrag van de weddenschap selecteren en de weddenschap plaatsen.

Om correct op sport te wedden, moet je veel weten over het type competitie, de zwaktes en sterktes van je team of spelers. Je moet veel tijd besteden aan het analyseren van de wedstrijd voor het wedden op pre-match, en nog meer voor in-play weddenschappen. Voor beginners, raden wij onze Wedden School aan, waar je een link naar kunt vinden in het menu. Het bevat tips voor juiste en succesvolle weddenschappen.

Houdt u er ook rekening mee dat de minimale inzet op 20Bet 10 US cent is of het equivalent in een andere valuta. Met zo’n lage instapdrempel kan iedere speler enkelvoudige en gecombineerde weddenschappen plaatsen.

Спортивная ставка 20Бет

Wedden op eSports van 20Bet

Tegenwoordig zijn computerspellen een officiële sport geworden en de wedstrijden en toernooien die plaatsvinden trekken spektakel en speciale effecten aan. Het is dan ook geen wonder dat bookmaker 20Bet veel aandacht besteedt aan deze richting. Op de website van de bookmaker, in de sectie “Cybersport”, kun je de klok rond wedden op dergelijke wedstrijden:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA en meer.

Dota 2, CS:GO en League of Legends zijn de populairste cybersport toernooien, die een miljoenenpubliek verzamelen. Daarom zijn deze evenementen het grootste aantal op de 20Bet website. Het totale aantal van alle games voor weddenschappen is meer dan honderd.

Weddenschappen op cybersporten in 20Bet worden op dezelfde manier gevormd als sportweddenschappen. Je kunt wedden op individuele rondes en het hele toernooi, losse weddenschappen of express weddenschappen afsluiten, wedden op voorwedstrijden of real time. De bookmaker biedt goede kansen en breidt zijn aanbod voortdurend uit. Daarom zullen ervaren spelers in staat zijn om alle populaire toernooien van de computerspellen te vinden.

Voor weddenschappen op eSports moet je – net als bij reguliere sporten – de wedstrijden goed analyseren, slimme tactieken gebruiken en een effectieve strategie hanteren. Je kunt deze kennis opdoen op onze website, in de wedschool sectie.

Relevant nieuws