Intro

Virtuele toernooien en spellen bij 22Bet

Киберспортивные ставки 22Бет
In de moderne weddenschappen krijgt de cybersport steeds meer aandacht. Hiermee bedoelen we een team- of individuele competitie in de virtuele ruimte via video- of computerspelletjes. Aangezien veel landen in de wereld, waaronder Oekraïne, eSports erkennen als een officiële sport, voegen bookmakers dergelijke evenementen graag toe aan hun website. 22Bet besteedt ook veel aandacht aan cybersportweddenschappen. De site van het kantoor biedt een breed scala aan weddenschappen op cybersport evenementen. Dus in dit artikel vertellen we je welke virtuele toernooien en spellen beschikbaar zijn bij 22Bet en hoe je kunt wedden op cybersporten.

Populariteit van eSports toernooien van 22bet

In 2020 keken meer dan 5,8 miljoen unieke kijkers naar cybersportevenementen in het GOS. De stijging in de sector is 277% ten opzichte van 2019. Deze informatie wordt verstrekt door de dienst eSports Charts, die de ontwikkeling van de binnenlandse eSports-markt analyseert.

De groei van het aantal toeschouwers in de sector van computerspellen wordt bevorderd door de popularisering en erkenning van computertoernooien als sport. Bovendien vindt een groeiend aantal liefhebbers van videospelletjes het leuk om naar de wedstrijden van anderen te kijken en te proberen hun vaardigheden te leren. Wat spektakel betreft, overtreft cybersport bovendien elke sportdiscipline. Elke wedstrijd maakt indruk met spectaculaire special effects en het prijzengeld groeit exponentieel. Het is dus geen wonder dat het aantal wedders in deze niche met sprongen groeit. En wedden op eSports is razend populair geworden onder liefhebbers van computerspellen.

Wedkantoor 22Bet houdt de lijst van beschikbare eSports disciplines voortdurend up-to-date. Een brede line-up geeft je genoeg om uit te kiezen en voldoet aan zowel beginners als profs. De beschikbaarheid van eSports disciplines en wedstrijden bij 22Bet hangt af van de toernooi activiteit in de wereld. Het totaal aantal evenementen per dag kan oplopen tot 100. Het aantal weddenschappen dat door gebruikers op eSports wordt geplaatst, wordt gemeten in tienduizenden per dag.

Ставки на киберспорт 22Бет

weddenschappen e-Sporten aanbod van 22Bet

22bet biedt een brede spreiding op e-sports wedstrijden. Weddenschappen kunnen worden geplaatst voor de wedstrijd – in de pre-match of in de Live modus (lees ook over live sportweddenschappen bij 22Bet op onze website). Een brede lijst van evenementen geeft je de mogelijkheid om te wedden in de volgende formaten: winnaar, dubbele kansen, handicap, totaal, exacte score en andere. Je kunt wedden op een keuze van individuele rondes, maar ook op het toernooi in zijn geheel. Wedden op de uitkomst van een enkele wedstrijd of match, bekend als single bets of multiple bets, is een voorspelling voor verschillende evenementen. Een van de voordelen van eSports is de hoge winkans. Het portaal heeft ook een sweepstakes met een aanbod om de uitkomst van evenementen te raden en zelfs de jackpot te winnen.

De populairste computerspellen onder 22Bet gebruikers zijn CS:GO, Dota 2 en LoL. Bijna elke dag worden er toernooien gehouden, die een publiek van vele miljoenen aantrekken. Dit trekt sponsors aan die hun merk willen promoten onder de kijkers van het kampioenschap. Daarom zijn de prijzenpotten van elk van de toernooien de laatste jaren verveelvoudigd.

Je kunt echter ook weddenschappen op andere eSports games vinden op de website van 22Bet:

  • Global Offensive.
  • Afdeling van Tank.
  • Star Craft 2.
  • FIFA.
  • Call of Duty.
  • Warcraft 3 etc.

Cyber Voetbal, Handbal, Volleybal, Hockey, Cricket enz. kunnen als een apart gebied worden genoemd. Daarnaast kunnen gebruikers van 22bet gokken op kaartspellen, nautische gevechten, dobbelen en andere, die in real time plaatsvinden tussen cybersport spelers.

Het totale aantal weddenschappen op 22bet cybersporten loopt op tot honderden en is afhankelijk van de dag van de week. Je kunt het aanbod bekijken op de cybersport pagina en de respectievelijke subsecties “Lijn” of “Live”.

Ставка на киберспорт 22Бет

Plaatsen van weddenschappen op eSports bij 22Bet

Om correct een weddenschap te plaatsen op eSports bij 22bet moet je eerst het spel, de basisregels en het proces begrijpen. Bijvoorbeeld CS:GO is een shooter game en weddenschappen op het sterkste team kan winnen; Dota 2 is een strategie game; League of Legends is een role-playing game met real-time strategie elementen.

Nadat je de kenmerken van elk spel hebt leren kennen, kun je de functionaliteit van de 22Bet website bekijken. Gedetailleerde statistieken over de cybersportevenementen zijn beschikbaar voor de spelers. Dit helpt de speler bij het maken van een analyse en het plaatsen van een weddenschap. Bovendien biedt 22Bet gebruikers gratis uitzendingen voor alle wedstrijden waarop gewed wordt.

Cyber sportweddenschappen zijn 24 uur per dag beschikbaar en worden op dezelfde manier gedaan als sportweddenschappen bij 22Bet. Om een weddenschap af te sluiten, moet je naar de website van de bookmaker gaan in de ‘Cybersport’ sectie en de wedstrijd vinden die je wilt. Zoals eerder vermeld, kan dit een pre-match of real-time evenement zijn. Selecteer vervolgens een geschikt evenement (wedstrijd, toernooi), open de inhoudsopgave van het cybersportevenement, zoek de odds waarop de weddenschap moet worden afgesloten. Voeg vervolgens het evenement toe aan het wedformulier door op de winkans te klikken. Daarna specificeren we de som in het biljet en bevestigen we de weddenschap op cybersporten in 22Bet.

U kunt de resultaten van uw weddenschap slip volgen in uw persoonlijke kabinet – weddenschap geschiedenis. Na het einde van de wedstrijd zal de berekening van de winst automatisch plaatsvinden binnen 5-8 minuten, en in “Live” – in 10 minuten.

Tot slot willen we erop wijzen dat je in eSports een goede strategie en een goed doordachte tactiek moet hebben. Als je geen eigen strategie hebt, kun je systemen en tips van professionals gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld het materiaal van onze “School of Betting” lezen, de link hiernaar vind je in het topmenu van de site.

Relevant nieuws