Intro

Hoe verwijder ik mijn 22Bet account?

Личные данные 22Бет
Als je je afvraagt hoe je je wedaccount bij 22Bet kunt verwijderen, dan heb je of een groot bedrag verloren en wil je klaar zijn met wedden, of je hebt besloten om het veilig te spelen en alle mogelijke ontsnappingsroutes te controleren voordat je met 22Bet begon. Dit zijn echter niet de enige gevallen waarin het de moeite waard is om voor persoonlijke gegevens te zorgen. Een speler moet er zeker van zijn dat al zijn persoonlijke informatie niet aan derden zal worden gegeven en gebruikt zonder zijn medeweten. Daarom zal dit artikel je vertellen hoe je een 22Bet account kunt verwijderen.

Wat zijn de manieren om je 22Bet account te verwijderen?

Om een afgezaagde grap te herhalen, hebben we 2 nieuwtjes (maar beide niet erg positief): het is onmogelijk om het account van 22Bet volledig te verwijderen met alle gegevens. Het kantoor werkt op basis van een offshore registratie. De internationale licentie in Curaçao is afgegeven op 18.11.2018 en is 5 jaar geldig, dus tot 2023. Het kantoor heeft geen andere vergunningen, de is niet gereguleerd in Oekraïne en Rusland. Daarom is de website van 22Bet geblokkeerd op het grondgebied van de Russische Federatie. We kunnen er dus niet 100% zeker van zijn dat uw gegevens op een veilige plaats zijn. Maar er is goed nieuws: in al de tijd dat de bookmaker actief is, is er geen enkel precedent geweest met het vrijgeven van de gegevens van spelers, zelfs niet nadat ze geblokkeerd waren wegens overtreding van de gebruiksregels.

Het is dus helaas niet mogelijk om het profiel van 22Bet met alle persoonlijke gegevens en de wedgeschiedenis van de speler te verwijderen. Hoe hard je er ook naar zoekt, je zult deze functie niet vinden in je profielinstellingen. Het bestaat gewoon niet. Als je een verzoek indient bij de technische ondersteuning van 22Bet, zul je waarschijnlijk het volgende antwoord krijgen: “We kunnen uw account niet verwijderen, maar u kunt stoppen met het gebruik ervan”.

Настройки профиля 22Бет

Volgens onze Algemene Voorwaarden zal een gebrek aan activiteit in je profiel voor een periode van 90 dagen resulteren in deactivatie van je account. Dus als u 3 maanden lang niets doet en niet inlogt op uw profiel, wordt uw account bevroren. Dat is precies “bevroren”, want je kunt de toegang nog herstellen als je dat wilt. Op die manier geeft het kantoor de speler een soort verzekering in geval van een overhaaste actie (bijvoorbeeld een groot verlies en de wens om onmiddellijk te stoppen met gokactiviteiten). Ook hebben sommige gokkers op thematische forums gedeeld dat ze zelfs na 4 maanden nog zonder problemen op hun rekening konden inloggen. Met andere woorden, er is geen bevestiging dat de rekening automatisch wordt “bevroren”.

Naast inactiviteit zijn er ook snellere manieren om een account te laten blokkeren. Dit is geschikt voor spelers voor wie wedden een slechte gewoonte is geworden en ze er een einde aan willen maken, maar ze zijn niet zeker van hun uithoudingsvermogen. Je kunt het blokkeren van het profiel van 22Bet uitlokken door de interne regels voor gebruik te overtreden. Deze omvatten:

  • Wedden op match-fixing.
  • Gebruik maken van verschillende frauduleuze constructies, weddenschappen plaatsen op “forks”.
  • Een directe deelnemer aan de wedstrijd of wedstrijd zijn en de uitkomst beïnvloeden (dit geldt voor coaches en scheidsrechters).
  • Pogingen om meerdere profielen aan te maken.

Dit zijn meer radicale methoden en er is geen weg terug na hen. Als een account door het kantoor wordt geblokkeerd, wordt deze meestal permanent geblokkeerd. Bovendien kunnen bookmakers informatie uitwisselen over de account van valsspelers en overtreders en zal de gokwereld niet alleen op 22Bet, maar ook bij andere wedkantoren voor u gesloten zijn.

Запрос администратору 22Бет

Hoe verwijder ik mijn gegevens van 22Bet?

Zoals we hierboven al schreven, is er geen wettelijke garantie voor burgers van Oekraïne, Rusland en andere landen dat hun gegevens permanent en onherroepelijk verwijderd zullen worden. Bovendien hebben bookmakers de neiging om de persoonlijke gegevens van gebruikers minstens 10 jaar te bewaren. Op deze manier verzekeren ze zich vooral tegen het aanmaken van multi-accounts (wanneer een speler meerdere profielen aanmaakt). Dit is volgens de regels van wedkantoor 22Bet verboden en dergelijke accounts worden onmiddellijk geblokkeerd. Ten tweede kunnen de wedkantoren onderling informatie uitwisselen over valsspelers en overtreders om zich vooraf tegen hun machinaties te beschermen.

Het enige wat je kunt doen is alle mogelijke contact informatie (telefoonnummers, email, etc.) in je persoonlijke kastje te verwijderen voordat je besluit de gokwereld te beëindigen. Maar niet alle informatie kan van je profiel worden verwijderd. Sommige velden zijn geblokkeerd. Je moet ook een verzoek sturen naar tech support om je account te bevriezen na 3 maanden. Helaas is er geen andere effectieve manier om je gegevens van 22Bet te verwijderen.

Relevant nieuws