Intro

Het 1xBet systeem: kenmerken van het plaatsen van een weddenschap

Система 1хБет
Ervaren gokkers kiezen voor 1xBet vanwege de gemakkelijke service voor het plaatsen van weddenschappen en de beschikbaarheid van complexe gecombineerde weddenschappen. De keuze van deze laatste is vrij groot, zoals beschreven in het artikel over soorten weddenschappen. Echter, complexe expresses, 1xBet ketens en systemen zijn bijzonder populair bij de spelers. Wat een 1xBet systeem is, hoe het samen te stellen en hoe het te plaatsen zal in dit nieuwe artikel besproken worden.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

De beste alternatieve bookmaker als de 1xbet niet opereren in Uw land:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Het concept van het 1xbet systeem

Onder de combinatie weddenschappen aangeboden door de bookmaker, is het systeem een vrij ingewikkelde weddenschap. Om het onder de knie te krijgen, moet je eerst ervaring opdoen met eenvoudigere weddenschappen. Daarom raden wij aan om dit soort weddenschappen uitsluitend door professionals te laten gebruiken. Statistieken tonen aan dat systemen gemaakt door beginners vaak verliezen.

En dus is een 1xbet systeem een combinatie van verschillende expresses, die zullen spelen als je een bepaald aantal selecties wint. Dus, in tegenstelling tot de klassieke 1xbet express, waar alle selecties moeten spelen, laat het systeem negatieve event uitkomsten toe.

Om het aantal uit te spelen bets te begrijpen, moet u naar de dimensie van het systeem kijken. Deze wordt geschreven in twee getallen, bijvoorbeeld “2/3” of “2 op 3”. In dat geval bestaat de combinatie uit 3 express weddenschappen van 2 uitkomsten. Minimaal 2 selecties moeten winnend zijn om het 1xBet systeem te laten winnen. Omdat er verschillende parlay weddenschappen kunnen worden gespeeld, is er een ingewikkeld systeem voor het berekenen van kansen en winsten. De bookmaker biedt een speciaal schema (tabel) om het bedrag van de winst te berekenen. De website heeft ook een rekenmachine voor het maken van berekeningen. De laatste optie zal veel handiger zijn voor spelers die net beginnen met het gebruik van de systemen.

Система в 1хБет

Berekening van het 1xbet systeem

Zoals in de vorige paragraaf vermeld, kunt u een speciale tabel of rekenmachine gebruiken om de winsten in het 1xbet systeem te berekenen. Natuurlijk is de automatische methode van winstberekening een aantrekkelijke optie. Echter, bij gebruik ervan zal de speler niet in staat zijn om het principe van het systeem volledig te begrijpen. Het is beter om te leren hoe je deze gecombineerde weddenschap handmatig berekent, en pas daarna andere automatische diensten te gebruiken.

Laten we een voorbeeld geven van de berekening van het systeem in 1xbet, met gebruik van de weddenschap optie “2 op 3”. Laten we zeggen dat de gebruiker 900 roebel* heeft geplaatst op 3 voetbalwedstrijden:

  • “Wolfsburg zal Red Bull verslaan tegen een kans van 2.50 (gebeurtenis #1).
  • “Manchester United tegen Atlanta tegen 2.49 (gebeurtenis #2).
  • “Sevilla tegen Lille tegen 1.70 (gebeurtenis #1).

Na het plaatsen van het systeem, zullen 3 expresses van 2 evenementen in elk worden gevormd. Het bedrag zal gelijk verdeeld worden tussen de express weddenschappen, 300 roebel* voor elk.

In het geval dat de 2e parlay, bestaande uit de gebeurtenissen 2 en 3, wordt gespeeld, dan zal de winst van de gebruiker zijn: (1.7 * 2.49) * 300 = 1270 roebel*.

En als alle varianten van weddenschappen in 1xBet systeem winnend zullen zijn, dan kunt u rekenen op de volgende winst: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 roebel*.

Door het plaatsen van een systeem ontvangen de spelers dus minder winst dan bij de traditionele expresweddenschappen. Dit type weddenschap heeft echter een grotere kans van slagen en de winst zal hoger zijn dan bij enkelvoudige weddenschappen. Systemen zijn daarom in trek bij gokkers.

*Of een bedrag gelijk aan een andere valuta.

Таблица расчета системы 1хБет

Een systeem plaatsen op 1xBet

Het maken van een systeem op de website van 1xBet is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de uitkomsten waarin je geïnteresseerd bent te selecteren uit de beschikbare keuzes in de “Lijn” of “Live” secties. Dan moet u ten minste 3 selecties toevoegen aan uw wedbriefje en een systeem vinden in het weddenschap types veld. Er zal een numeriek symbool aan worden toegevoegd, dat het aantal parlays in de combinatie aangeeft. Als je 3 selecties selecteert, zal de bookmaker een 2/3 systeem voorstellen. Dan is de laatste stap het specificeren van het inzetbedrag en het plaatsen van de weddenschap.

Hoewel het niet moeilijk is om een 1xBet Systeem weddenschap te plaatsen, zijn er enkele bijzonderheden om in gedachten te houden:

  • Het minimum aantal uitkomsten in het systeem is 3.
  • Het maximum aantal keuzes is 20. Het maximum aantal mogelijke uitkomsten is dus 184.756.
  • De bookmaker stelt geen minimum inzetbedrag in.

Zo kan de gebruiker zelf de wedstrijden in lijn of in het spel bepalen en zijn eigen systeem vormen. Hoe meer evenementen er in de combinatie zitten, hoe meer winsten de spelers op de site van 1xbet te wachten staan.

Relevant nieuws