Intro

1xbet Italy

Gokken en sportweddenschappen in Italië worden dagelijks door miljoenen gokkers begeerd. Daarom heeft de regering besloten dit soort amusement te gaan reguleren en licenties te verstrekken aan bedrijven die in deze sector op het grondgebied zaken willen doen. Het jaar 2010 was een sleuteljaar waarin de voornoemde vergunningverlening van start ging. Het is helemaal niet gemakkelijk om er een te krijgen, maar toch kunnen we een groot aantal bookmakers vinden die hun klanten vaak lucratievere kansen en bonussen bieden dan op de binnenlandse markt. En het artikel van vandaag gaat over één van hen.

Spelmogelijkheden bij 1xbet

Helemaal in het begin bij 1sbet Italië krijg je een snelle registratie aangeboden, waarvoor je tot 100 euro bonus ontvangt op je eerste storting Er zijn ook doorlopende bonussen, die je ook ontvangt in de loop van de volgende weddenschappen voor loyaliteit gewoon voor de lol. Hier vindt u niet alleen een klassiek casino met live roulette of poker en vele andere spellen, maar ook spins weddenschappen met enkele van de hoogste kansen die je kunt vinden op het internet. Naast een hilarische en snel te begrijpen website, is er ook een mobiele app voor zowel Android als iOS platforms. Dankzij de app kunt u uw bookmaker te allen tijde vanuit uw luie stoel onder controle houden.

Online wedden in Italië

Het verkrijgen van de eerder genoemde licentie voor bedrijven is helemaal niet gemakkelijk. Ze worden constant onder de loep genomen, en daarom kan het soms gebeuren dat je site geblokkeerd wordt. Als dit u overkomt, kunnen wij een eenvoudige oplossing bieden om deze blokkades op te heffen. Onze voorkeursprogramma’s die wij zelf gebruiken zijn NordVPN en Windscribe, die uw IP adres en verbindingspunt kunnen veranderen. U kunt dus in een Italiaans café zitten, maar uw laptop doet alsof u in een andere staat bent waar het bedrijf een licentie heeft en legaal is. Bovendien is deze oplossing een geweldige optie voor openbare WIFI-netwerken, die u hiermee verwart en een potentiële hacker geen kans geeft om bij uw privégegevens te komen.

Stortingen en opnames bij 1xbet Italië

Er zijn verschillende opties die je kunt gebruiken om te storten en op te nemen. Waarschijnlijk de meest gebruikte zijn Visa, MasterCard, maar ook Maestro. De tweede manier is elektronische portemonnees, die ook werken voor online winkelen en daarom niet zo’n opvallende optie zijn voor de bank. Niemand bij de bank hoeft immers te weten dat u uw geluk en vaardigheid bij het gokken wilt beproeven. Voorbeelden buiten de op de site vermelde portefeuilles zijn E-Pay of B-Pay, die betrouwbaar en snel werken. Alle opties staan vermeld op de website, maar liefhebbers van cryptocurrency’s kunnen er ook genoeg vinden bij 1xbet. Hartelijk dank aan iedereen die tot nu toe heeft gelezen en we wensen je veel succes, niet alleen met de eerste weddenschap die je plaatst bij 1xbet Italië!

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws