Intro

Website beveiliging: hoe kom ik voorbij de captcha bij 1xBet?

Восстановление пароля 1хБет
De 1xBet goksite voldoet aan alle veiligheidseisen die gelden voor het gokken. Daarom kunnen spelers, na zich bij 1xBet geregistreerd te hebben, zich geen zorgen maken over het verlies van hun persoonlijke gegevens. Deze staan veilig beschermd op de servers van het kantoor. Het bedrijf vecht ook tegen automatisering op de site: het gebruik van macro’s en scripts om menselijke acties te repliceren worden gedetecteerd en overtreders worden gestraft. Daarom willen we in dit artikel vertellen over een van de manieren van bescherming op de site, die vaak wordt bekritiseerd door de spelers. We hebben het over de reCAPTCHA service van 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

De beste alternatieve bookmaker als de 1xbet niet in Uw land opereren:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is een captcha bij 1xBet?

De meest gebruikelijke manier om bots tegen te houden is door gebruik te maken van captcha. Bij 1xBet wordt de laatste versie van reCAPTCHA gebruikt – deze controleert gebruikers met een automatisch gegenereerde foto opdracht. De speler moet bij 1xbet alle afbeeldingen vinden die aan de captcha-vraag voldoen. In de regel lost een persoon de taak in de eerste poging op (minder vaak in de tweede, derde, enz.). Als een dergelijke beveiliging echter door een bot wordt geprobeerd, neigt de kans op succes naar nul. Hoewel tekst captcha’s die werden gebruikt bij het aanbreken van de jaren 2000, hebben anti captcha diensten geleerd om ze te omzeilen met 90% efficiëntie.

De website van de bookmaker gebruikt een captcha met afbeeldingen (reCAPTCHA service). Het is geïntegreerd in de formulieren voor registratie, inloggen op de site (inloggen in de persoonlijke kast van 1xBet), wachtwoord herstel en coupon verificatie. Spelers kunnen merken dat er niet altijd een captcha van 1xbet in deze formulieren staat. Het algoritme controleert namelijk het gedrag van een persoon aan de hand van IP-adres, kliks, pageviews en kan een persoon herkennen zonder extra verificatie.

Hoe ga je captcha op 1xbet?

Ondanks het feit dat het proces van het passeren van de “bot” controle niet ingewikkeld is, hebben sommige spelers moeite met captcha’s bij 1xbet. In de regel ergeren gebruikers zich aan de aanwezigheid van het verificatieformulier. Het kost namelijk extra tijd, die de gokker kan gebruiken om weddenschappen te analyseren en weddenschappen te plaatsen. Er is echter geen manier om de captcha van 1xBet te omzeilen. Je hoeft alleen maar deze stappen te volgen:

  • Klik op de “Ik ben geen robot” knop op het verificatieformulier. Vaak al in dit stadium zal het script de speler verder overslaan, zonder enige afbeeldingen te tonen.
  • Wanneer het formulier opent met 9 afbeeldingen, moet je het juiste aantal van de gevraagde afbeeldingen vinden – klik erop. Na het controleren van de acties van de speler, kan de speler verder gaan.
  • Als de speler zich vergist heeft in de antwoorden op de vraag, moet er nog een controle worden uitgevoerd. Het is de moeite waard om oplettend te zijn en niet te haasten.

Deze aanbevelingen zullen voldoende zijn om snel en pijnloos de captcha bij 1xbet te passeren.

Капча на 1xBet

Hoe slaag ik voor de captcha bij 1xBet op mijn telefoon?

Wanneer je je telefoon gebruikt, kan een speler ofwel de 1xBet app installeren of inzetten op de mobiele versie van de site. In het eerste geval hoeft de speler, eenmaal ingelogd op de app, geen captcha in te voeren. Extra verificatie kan echter wel op de mobiele versie van het portaal.

Het hele proces van het invoeren van een captcha in 1xBet op de telefoon is niet veel anders dan op de computer. De speler moet ook de foto’s invoeren die door de controleur worden aangeboden. Er moet echter wel rekening worden gehouden met de grootte van het scherm van de smartphone. Het is namelijk niet altijd even handig om de foto’s via de grootte aan te klikken, omdat de kans op missen dan groter is. Bovendien zullen niet alle spelers begrijpen wat er op de afbeeldingen te zien is door de grootte. Daarom kan het langer duren om de captcha bij 1xbet op je telefoon te passeren.

Relevant nieuws