Intro

1xbet Spanje

Online sportweddenschappen zijn sinds 2012 gereguleerd in Spanje. Sinds dit jaar is de populariteit van dit tijdverdrijf gestaag gegroeid, en inwoners kunnen kiezen uit verschillende lokale, maar ook buitenlandse aanbieders. Bovendien brengt dit tijdverdrijf veel geld in het laatje van de Spaanse staatsbegroting, aangezien aanbieders belasting moeten betalen over de inkomsten die ze hier binnenhalen. Dankzij het artikel van vandaag hoef je echter niet te zoeken tussen de verschillende bedrijven die worden aangeboden, want wij brengen je een van de best beoordeelde op de wereldmarkt.

Spelmogelijkheden bij 1xbet

Zodra je de registratie onder de knie hebt, die zeer eenvoudig is, ontvang je tot €100 bonus op je eerste storting. Dit is echter nog maar het begin van waar 1xbet je mee zal verwelkomen. Daarna kun je je ook verheugen op doorlopende bonussen en prijzen die de toch al hoge kansen en winsten nog verder aanvullen. De bookmaker biedt niet alleen het klassieke casino met poker of roulette dat online draait, maar ook sportweddenschappen die een aantal van de hoogste kansen over de online omgeving heeft. Natuurlijk is er een duidelijke website die snel te navigeren is en 24/7 support die er altijd is om te helpen wanneer je het nodig hebt. Plus, er is een app om al uw winsten en weddenschappen onder controle te houden.

Online wedden in Spanje

Sesam is gereguleerd in Spanje, en de overheid geeft licenties uit nadat aan bepaalde eisen is voldaan. Lokale gokkers wedden het liefst op voetbal, maar er zijn ook vele andere sporten die hier populair zijn en waar de Spanjaarden in uitblinken. Bij sommige bedrijven kunt u te maken krijgen met een mogelijke blokkade door de overheid, maar wij hebben een eenvoudige oplossing voor u. Bovendien lost dit ook de anonimiteit en veiligheid van uw computer op. De programma’s die wij gebruiken zijn NordVPN en Windscribe, waarmee u uw IP-adres en verbindingslocatie kunt wijzigen. Op deze manier kunt u genieten van alle sites die de overheid of ISP’s blokkeren en beveiligt u ook uw computer, bijvoorbeeld met openbare WIFI-netwerken die vaker worden aangevallen door hackers.

Stortingen en opnames bij 1xbet Spanje

Er zijn verschillende manieren om te storten en op te nemen bij 1xbet. De eerste is met Visa, MasterCard of Maestro. Een alternatief zijn elektronische portemonnees, die ook buiten de sportweddenschappen gebruikt kunnen worden en dus niet zoveel aandacht trekken bij je bank. Als voorbeeld, E-Pay of B-Pay wallets zijn geverifieerd en werken naadloos. De laatste optie die we aanbieden zijn cryptocurrencies, waaronder bijvoorbeeld Bitcoin. Er zijn echter ook vele andere op de site die u niet zult verdwalen met bij 1xbet Spanje. Bedankt voor het lezen tot aan deze regels en we wensen je veel succes, niet alleen met de eerste weddenschap die je afsluit met 1xbet.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws