Intro

1xbet Bolivia

Tussen 1938 en 1996 was gokken een groot taboe in Bolivia. Er bestonden illegale bedrijven, maar sinds 1996 heeft de regering meer dan 200 licenties afgegeven om deze business in het land toe te staan. Sommige illegale weddenschappen hebben het tot op de dag van vandaag overleefd, maar een veel veiliger methode zijn bookmakers uit het buitenland, aangezien lokale aanbieders moeilijk te vinden zijn. En omdat we weten dat er meer dan 400 aanbieders zijn om uit te kiezen, brengen wij u een artikel over een van de best beoordeelde wereldwijd.

Kansspel opties bij 1xbet

Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat 1xbet een nieuwkomer is in de wereld van gokken en wedden. Het tegendeel is echter waar, want het is er al sinds 2007 en heeft al heel wat ervaring opgedaan in alle hoeken van de wereld. Bovendien biedt het vanaf het begin een bonus tot 100 EUR/USD, die op uw eerste storting zal worden uitbetaald. Lange-termijn gokkers zullen ook in voor een traktatie, want er zijn ook lopende bonussen die u zullen verblijden op de volgende weddenschappen die u maakt met 1xbet. Je kunt kiezen tussen klassieke casinospellen, waaronder roulette, blackjack en het meest populaire poker, en sportweddenschappen met enkele van de hoogste winkansen. De uitstekende website wordt aangevuld met een mobiele app die ervoor zorgt dat je maximaal zicht hebt op wat er gebeurt met je weddenschappen en winsten.

Online wedden in Bolivia

Vroeger waren er talloze illegale bedrijven actief in het land, aangezien gokken sinds 1938 voor minder dan 30 jaar verboden is. Echter, ondanks de licenties sinds 1996, zijn sommige van hen actief gebleven, wat de reden is waarom wij adviseren om buitenlandse aanbieders te gebruiken waar u 100% op kunt vertrouwen. Boliviaanse gokkers zullen echter geen lokale aanbieder vinden omdat nog geen enkel bedrijf in het land een online licentie heeft aangevraagd. Wij geloven echter dat het slechts een kwestie van tijd is.

Stortingen en uitbetalingen bij 1xbet Bolivia

De snelste manier is het gebruik van creditcards zoals MasterCard, Visa, maar ook Maestro. Als alternatief worden ook e-wallets gebruikt voor online winkelen en daardoor zal je bank niet op de hoogte zijn van je online weddenschappen. We noemen bijvoorbeeld B-Pay of E-Pay, maar er zijn vele anderen beschikbaar, die je kunt vinden op de website van 1xbet Bolivia. En laten we het niet vergeten, bij 1xbet kun je ook gebruik maken van stortingen en opnames met behulp van cryptocurrencies, waaronder we Bitcoin kunnen rekenen. Bedankt voor het lezen van dit artikel en we wensen je veel succes met alle weddenschappen en spellen die je afsluit met 1xbet Bolivia.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws