Intro

1xbet Zweden

Groot nieuws wachtte alle buitenlandse aanbieders van sportweddenschappen en kansspelen, die erachter kwamen dat ze vanaf januari 2019 legaal kunnen opereren na het verkrijgen van een vergunning in Zweden. Tot dan toe werd alles beheerd door het monopoliebedrijf Svenska Spel’s, dat als enige weddenschappen op sportwedstrijden mocht aanvaarden. Dankzij deze wetswijziging kunnen en zullen we meer bedrijven blijven vinden die nieuwe wedders willen aantrekken in deze onontgonnen markt. Je hoeft echter nergens naar te zoeken, want in onderstaand artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over de bonussen en de winkansen, die tot de hoogste behoren.

Spelmogelijkheden bij 1xbet

De eerste stap die je moet zetten begint met de registratie. Dit kan gemakkelijk worden gedaan en je ontvangt een welkomstbonus van maximaal €100, die tot de hoogste op de online weddenschappen markt behoort. Echter, deze bonus is niet het laatste wat 1xbet je zal geven. Je kunt ook uitkijken naar meer, in de loop van andere weddenschappen, die nog interessanter en winstgevender zijn. Naast de klassieke website is er ook een mobiele app, die de spelervaring verveelvoudigt dankzij zijn eenvoud en toegankelijkheid van overal.

Online wedden in Zweden

De eerder genoemde wetswijziging van het land in januari 2019, toen de regering besloot om sportweddenschappen en casinospelen beschikbaar te maken voor grensoverschrijdende aanbieders, doet vermoeden dat er een grote toestroom van nieuwe bookmakers wordt verwacht. Overweeg daarom altijd alle aspecten bij het kiezen van de juiste voor u. Dankzij ons hoef je je echter geen zorgen te maken, en kun je terecht bij 1xbet Zweden, dat wereldwijd tot de top van de online sportwedkantoren behoort.

Stortingen en uitbetalingen bij 1xbet Zweden

Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, en ze werken allemaal perfect. Visa, MasterCard en Maestro zijn de meest gebruikte betaalmethodes. Degenen die alles veilig willen houden en meerdere bookmakers willen gebruiken kunnen elektronische portemonnees gebruiken zoals E-Pay of B-Pay, maar je kunt ze allemaal vinden op de site in de betaalmethoden sectie. Een alternatieve, en relatief nieuwe, methode is cryptocurrencies, waaronder Bitcoin. Hartelijk dank aan iedereen die tot aan deze regels heeft gelezen en we wensen iedereen veel succesvolle weddenschappen met 1xbet Zweden.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet aanmelding1xBet aanmelding

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws