Zulabet

Zulabet_logo
Bonus

100€

Wanneer u zich registreert bij Zulabet, gebruikt u een promo code om een individuele bonus te krijgen van maximaal 100 €/$! Zulabet storten en winsten opnemen kan met de meest populaire betaalmethoden over de hele wereld.

Nieuwe Zulabet website

De adreswijziging is niet de enige verandering. De registratie- en verificatieprocedures zijn ook vereenvoudigd. Aangezien deze procedures zeer weinig tijd in beslag nemen, kunnen nieuwe spelers zich snel registreren en hun identiteit verifiëren en vervolgens beginnen met spelen. Het ondersteuningsteam is ook efficiënter en heeft meer aandacht voor vragen van klanten. Het uiterlijk van de website en de secties zijn niet al te veel veranderd.

Registratie bij Zulabet

Zulabet is een bookmakerskantoor dat registratie aanbiedt via mobiele applicaties voor iOS en Android, de mobiele versie van de bron of de officiële website. Het openen van een rekening wordt gedaan in 3 stappen: het invullen van de gebruikersinformatie; bevestiging van de actie; identificatie.

Stap 1. Specificeren van persoonlijke gegevens

Na het klikken op de bordeauxrode knop “Registratie”, ziet de speler een formulier om in te vullen: voornaam; achternaam;; e-mailadres; wachtwoord; mobiel nummer; geboortedatum; promotiecode (indien van toepassing). Bij het openen van een rekening wordt u gevraagd de knop “Ik ben geen robot” aan te vinken om de captcha te passeren. De klant vinkt ook het vakje aan om akkoord te gaan met de regels en het privacybeleid. Nadat u op “Registreren” hebt geklikt, toont het systeem een melding met instructies over wat u nu moet doen.

Stap 2. Bevestiging van de registratie via mobiel nummer of e-mailadres

De door de klant opgegeven gegevens worden verzonden: sms-code met bevestiging (in te vullen in het veld tijdens de registratie); Een e-mail met een link (link om het profiel te activeren). Zodra de rekening is bevestigd, rest nog de derde fase – identiteitsverificatie. Zonder verificatie is het onmogelijk om te storten en weddenschappen af te sluiten bij de Zulabet bookmaker. Registratie is alleen mogelijk voor burgers van de Russische Federatie (en alleen met een Russisch paspoort).

Stap 3. Identificatie

Na de eerste keer inloggen op de rekening, ziet de gebruiker een rode “Ga door met de identificatie” knop in de rechterbovenhoek. Nadat hierop is geklikt, biedt het systeem een formulier met 3 opties: vereenvoudigde identificatie; volledige; via “Overheidsdiensten”. De formaten van de procedure verschillen, wat een invloed heeft op de limieten en bedragen van de bonus. Nieuwkomers krijgen een vereenvoudigde identificatie aangeboden, want ze hoeven nergens heen. Spelers die van plan zijn om met grote sommen geld te werken, zijn beter af met een volledige verificatie.

Vereenvoudigde identificatie via de site

In de sectie persoonlijke informatie vult de gebruiker de vakken in: paspoortnummer en -serie; geboortedatum uitgevende instantie; geslacht;; datum van uitgifte paspoort; geboorteplaats; TIN; verblijfsregistratie (adres van vaste verblijfplaats); SNILS. Deze informatie wordt bevestigd door het uploaden van foto’s van het paspoort (de spread, de pagina met de propiska). Nadat op “Identificeren” is geklikt, wordt de informatie naar de veiligheidsdienst gestuurd. Na verificatie wordt een kennisgeving verzonden.

Registratie bonus tot 100 EUR

Zulabet registratieZulabet registratie

Identificatie via GosServices

Een soort van vereenvoudigd, maar in Zulabet.ru is het gemarkeerd in een speciale kolom. Om uw bookmakersrekening via Gosuslugi.ru te identificeren, moet u een bevestigd profiel op de GU hebben. Na het klikken op “Bevestig Identificatie” zal de gebruiker worden doorgestuurd van zijn persoonlijke account naar de autorisatie in de GU. Zodra u op uw profiel bent ingelogd, moet u uw gegevens invullen en bevestigen.

Volledige authentificatie via de grondkantoren

Wordt uitgevoerd in de centra: “Svyaznoy; Contact. U moet uw paspoort meebrengen. De prijs van de identificatie bij FIRST CUPIS – Mobile Card via Svyaznoy bedraagt 300 roebel. In de kantoren van het Contact-systeem bedraagt de prijs van de dienst 150 roebel. Indien u reeds een bevestigde en geïdentificeerde rekening in First UUPIS hebt (registratie in 1xStavka of Parimatch), hoeft u niets meer te doen. Bij het openen van een rekening is het voldoende om het mobiele nummer op te geven dat u eerder gebruikte. Voor de registratie van een account biedt het bookmakerskantoor een freebet aan tot 15.000 roebel (en met een promo code – 1.500). De bonusrekening wordt gecrediteerd met 10% van de verliezen als cashback.

Persoonlijke kast

Om in te loggen op de Zulabet website, klikt de klant op de “Login” knop die zich in de rechterbovenhoek bevindt. De Zulabet RU website toont een formulier waar gevraagd wordt om op te geven: login (of e-mailadres); wachtwoord. In de bovenste balk ziet de gebruiker informatie: huidige account status (in echte en bonus roebels); knop om naar de “Opwaarderen” sectie te gaan; instellingen van winkansen, taal, tijd formaat. Na het klikken op het “Mijn Rekening” menu, toont het systeem een drop-down lijst met secties: “Overboekingsgeschiedenis”; “Persoonlijke gegevens”; “Inzetgeschiedenis”; “Opnemen van rekening”; “Verzoek aan beheerder”; “Afsluiten”. Mobiele applicaties voor Android of iOS zijn beschikbaar om toegang te krijgen tot de persoonlijke kast van de aanbieder van weddenschappen.

Zulabet rekening storten

De manieren om te storten en op te nemen van Zulabet.ru voor spelers worden gepresenteerd in de “Betalingen” sectie (en zijn beschikbaar in de Persoonlijke ruimte na de account identificatie). Via bankkaarten wordt het aangeboden om van 100 tot 595 000 roebel te storten. Er zijn geen commissies, termijnen van creditering – vanaf 1 minuut. Beschikbaar: “Visa”; “MIR”; “Mastercard. Tot 595.000 roebel kan zonder kosten worden gestort via de online bankdienst van Alfa Bank. Ook via elektronische portemonnees kunnen stortingen worden gedaan (zonder kosten): TSUPIS – van 100 tot 595.000 roebel; “Kiwi – van 100 tot 15.000; JuMoney – van 100 tot 15.000 roebel; Webmoney – van 100 tot 15.000. “Mobile commerce” biedt de mogelijkheid om geld te storten in een paar seconden, maar met beperkingen: “Megafon” – tot 15.000 roebel, 13,5% commissie; “Beeline” — tot 5.000 roebel, 11,99% + 10 roebel; MTS – tot 15.000 roebel tegen 11%; “Tele2” – tot 15.000 roebel tegen 8,5%.

Lijn voor de wedstrijd

Bookmakerskantoor Zulabet.ru biedt 20+ sporten, waaronder u naast de meest populaire kunt vinden: motorracen; wielrennen; beachvolleybal; darts; softbal; honkbal. Sectie 7 regels presenteert 30+ uitkomsten van sportevenementen: voorsprong; de duur van het gelijkspel; totaal van … tot … minuut; eerste eigen doelpunt; vergelijking van de prestaties van de spelers aan het einde van het toernooi; rustwedstrijd; handicap; dubbele kans; totalen en anderen. Om de spread te zien, klik op de naam van het evenement en ga naar een pagina met de marquee en de odds. Ze bieden weddenschappen aan op cybersporten: Counter-Strike; Dota 2; League of Legends en minder populaire disciplines. Het cybersport evenementenrooster bevat markante evenementen: De kaart zal de dag eindigen; First blood; handicap; totaal; kaartduur per minuut; totale fracties; kaartwinnaar; Double Kill, Triple Kill, Ultra Kill en Rampage of andere kill series. Weddenschappen zijn beschikbaar in systemen, ordinaries en expresses. 1-click weddenschappen zijn beschikbaar. De kansen zijn afhankelijk van het specifieke evenement, de datum en het tijdstip van de aanvraag. Voor wedstrijden in de Europese competitie geldt een marge van 2,5%. Voor tweede divisies uit toplanden (bijv. Spanje) wordt dit cijfer verhoogd tot 6%. Voor wedstrijden uit de KHL is de marge vastgesteld op 2,3%.

Live

Beschikbaar na het klikken op de knop “LIVE” in het horizontale menu bovenaan. Het systeem toont de lijst van live-evenementen op een nieuwe pagina. Aan de linkerkant is er een kolom voor het sorteren van de sport. Daaronder is er een menu om te filteren op de starttijd van het evenement. Er is een Mel-Zone optie voor grafische weergave van de evenementen die op het veld plaatsvinden. De resultaten op het moment van de aanvraag (beperkt tot de score, zonder gedetailleerde statistieken).

Opname van fondsen Zulabet

Maak een opname door te klikken op de knop “Mijn Profiel -> Opnemen van Rekening”. Zulabet bookmaker biedt verschillende manieren voor spelers om hun winsten op te nemen: bankkaarten “Visa”, “MIR”, “MasterCard” – vanaf 1000,00 RUB zonder commissie (overboekingstijd – van 15 minuten tot 3 werkdagen); elektronische portemonnees UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – vanaf 100 roebel voor 15 minuten zonder commissie; bankoverschrijvingen – van 100 tot 595.000 RUB zonder commissie. Opname is mogelijk als er geen geactiveerde bonusaanbiedingen zijn, “hangende” verzoeken om verificatie van de rekening.

Ondersteuning

Zulabet’s online ondersteuning is in de rechterbenedenhoek. Om de manager van Zulabet bookmaker bedrijf te bellen, klik op “Stel een vraag” en voer het probleem in. Zij zullen binnen 5 minuten antwoorden. Net als in andere kantoren, vragen ze vaak: “Lees het zelf…”, “Kijk in de regels…”, “Zoek het in uw persoonlijke kast…”. Voor een snelle communicatie met de online weddenschap exploitant bieden zij een 24-uurs hotline nummer – +7 (800) 707-05-43. Het gesprek is gratis vanaf een vaste lijn. Er is een netwerk van e-mailadressen waarnaar u wordt gevraagd te schrijven: info@Zulabet.ru – algemene vragen over het werken met de bookmaker; support@Zulabet.ru – technische ondersteuning (downloaden van mobiele applicaties, problemen met toegang of het weergeven van kansen); security@Zulabet.ru – persoonlijke accountbeveiliging, storten, problemen bij het proberen op te nemen van geld, accountverificatie en identificatie; marketing@Zulabet.ru – marketingactiviteiten (persberichten, PR, public relations en reclame); partners@Zulabet.com – affiliate programma voor degenen die willen verdienen aan sportweddenschappen en weddenschappen. De “Contact” sectie biedt een contactformulier om in contact te komen met Zulabet. Het vraagt om een email adres, het onderwerp van het verzoek en het probleem. Ze zullen binnen 3 uur antwoorden op het voorgeschreven email adres.

Beoordelingen

Er zijn goede en slechte beoordelingen over het werken met Zulabet. In de positieve commentaren merken ze op: de kansen zijn hoog; identificatie is mogelijk op afstand (via de website of GosServices); biedt een welkomstbonus; cashback – tot 10% van het verloren bedrag; Toepassingen voor mobiele apparaten op basis van Android of iOS; RF FTS licentie, legale status in Rusland. Negatieve beoordelingen zeggen: video-uitzendingen zijn niet beschikbaar voor alle evenementen; Er is geen blog met aankondigingen van evenementen en prognoses van komende wedstrijden; Het bedrijf heeft geen PPS (een netwerk van grondkantoren); Het technische ondersteuningsteam vraagt je vaak om “het zelf uit te zoeken”.