Intro

Hoe kan ik wedden op 1xBet als ik jonger ben dan 18?

Сайт 1хбет вход по СМС
Bookmaker 1xbet accepteert graag gebruikers uit verschillende landen, zonder de toegang tot weddenschappen en kansspelen te beperken aan de hand van nationaliteit. Echter, het bedrijf, met gebruikmaking van de licentie van de registrar uit Curacao, verplicht zich tot het naleven van de algemeen aanvaarde Fair Play Principles. Deze hebben betrekking op de correcte berekening van winsten, de uitbetaling ervan en de dienstverlening aan minderjarigen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bij jonge spelers vaak de vraag opkomt “Hoe wed je bij 1xbet als je nog geen 18 bent?” Hieronder geven wij het antwoord.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

De beste alternatieve bookmaker als de 1xbet niet opereren in Uw land:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe kan ik wedden bij 1xBet zonder paspoort?

Wedders kunnen zich bij 1xbet inschrijven zonder paspoort. Het is niet verboden door de regels van het bookmakerskantoor. Integendeel, op deze manier probeert het bedrijf nieuwe gebruikers aan te trekken, door de procedure van het aanmaken van een account te vereenvoudigen. Zodra een speler zich heeft geregistreerd bij 1xBet zonder paspoort, kan hij geld storten op zijn account. Vaak zal de bookmaker in dit stadium de identiteit van de gebruiker niet verifiëren. Minderjarige gokkers kunnen dus gemakkelijk een storting doen en overgaan tot het plaatsen van weddenschappen.

Wedden op 1xbet zonder paspoort is dus mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en een storting doen, waarbij je geen kopie van je paspoort hoeft te overleggen. U kunt ook verschillende weddenschappen plaatsen en uw hand op het gokken uitproberen. Een probleem zal echter verschijnen in de opnamefase. Na ontvangst van een opnameverzoek van de site van de 1xbet is het verplicht om te vragen om het profiel te verifiëren. In dit geval is het noodzakelijk om een kaart met informatie over jezelf in te vullen en een kopie van je nationaal paspoort, rijbewijs of buitenlands paspoort te overleggen.

Indien een speler geen paspoort heeft (minderjarig is) of de gegevens tijdens de registratie verschillen van de paspoortgegevens (het profiel van een andere speler werd bevroren), zal het niet mogelijk zijn om geld op te nemen. Bovendien kan het bureau de rekening van de speler bevriezen of volledig verwijderen. De beslissing hangt af van de ernst van het “misdrijf”. Als een dergelijke situatie zich voordoet, raden wij u aan contact op te nemen met het ondersteuningsteam van 1xBet.

Правила БК 1xBet

Hoe kan ik wedden op 1xBet als ik jonger ben dan 18?

In de vorige sectie hebben we behandeld wanneer de bookmaker van de gokkers paspoortgegevens verlangt. In de regel gebeurt dit in de fase van het opnemen van geld van de speelrekening naar de persoonlijke rekening. Het bedrijf heeft echter het recht om op elk moment een identiteitscontrole te vragen. En dit kan niet alleen door een kopie van uw paspoort op te sturen, maar ook door een foto te nemen met het document in de buurt van uw gezicht.

Als je de zeldzame situaties waarin een minderjarige geen storting kan doen buiten beschouwing laat, kan elke nieuwkomer op 1xbet wedden als hij jonger is dan 18 jaar. Bovendien kan een speler een grote winst halen uit het plaatsen van sportweddenschappen of spelletjes. Echter, het opnemen ervan is het grootste probleem. In het artikel “Hoe geld opnemen van 1xbet zonder paspoort”, staat een beschrijving van het probleem en mogelijke manieren om het op te lossen. Hoewel er mogelijkheden zijn om de bookmaker te bedriegen, zullen deze niet altijd helpen. Daarom, als ontdekt wordt dat een speler jonger is dan 18 jaar, zal de bookmaker 1xBet de rekening blokkeren. In het beste geval zal het worden bevroren tot de meerderjarigheid, in het slechtste geval zal het worden uitgeschakeld.

In het geval dat een gokker onder de 18 jaar oud is en besluit om te proberen te spelen op de 1xbet website en zelfs een winst behaalt, is het aanbevolen om jezelf “aan te geven”. Na contact met het support team kun je regelen dat je account wordt bevroren. Als de bookmaker zelf overtredingen van de regels van het portaal ontdekt van de kant van de gokker, is het mogelijk dat het profiel niet kan worden gehandhaafd tot de leeftijd van 18 jaar. Het zal dan permanent verwijderd worden.

Hoe kan men weddenschappen afsluiten zonder paspoort?

Als een speler van jongs af aan in sportweddenschappen geïnteresseerd is, kan men het beste gebruik maken van weddenschapsemulators. Dergelijke sites zijn online te vinden (helaas biedt 1xbet geen gastaccount voor beginners). Met behulp van emulators kan een gebruiker leren hoe hij de resultaten van evenementen correct kan voorspellen, reputatie en ervaring opdoen bij meer succesvolle spelers. En het belangrijkste – het is niet nodig om geld op de rekening te storten. Alle weddenschappen zonder paspoort worden gedaan ten koste van virtuele valuta. Er zijn echter ook geen winsten bij het plaatsen van dergelijke weddenschappen.

Voor gokliefhebbers kunt u de demo bij 1xBet gebruiken. In tegenstelling tot weddenschappen, heeft de bookmaker veel gokkasten met een demo versie. Hierdoor kunnen nieuwelingen de spellen uitproberen en begrijpen welke het meest geschikt is om in de toekomst op in te zetten. Ook heeft de bookmaker geen paspoort nodig om weddenschappen te plaatsen in de demo-modus.

Relevant nieuws