Intro

1xbet VS

Goed nieuws wachtte gokkers in 2018 toen het Hooggerechtshof een federale wet uit 1992 vernietigde die sportweddenschappen volledig verbood. Tot dan toe hadden Amerikaanse gokkers illegaal gewed bij buitenlandse bookmakers. Omdat het echter om veel geld gaat dat de staatskas kan helpen, besloot het Hooggerechtshof deze vorm van vermaak te legaliseren. Daarom wordt een grote groei van deze industrie verwacht en wij brengen u informatie over een van de best beoordeelde bookmakers wereldwijd. Op dit moment accepteert het nog geen spelers uit dit land, maar wij geloven dat de situatie elk moment kan veranderen dankzij de veranderde wet en u zult weten bij wie u kunt wedden.

Kansspel opties bij 1xbet

Onze voorkeur gaat uit naar de bookmaker 1xbet, die wereldwijd opereert en dus al heel wat ervaring heeft opgebouwd. In het begin krijg je een inschrijfbonus, die kan oplopen tot 100 EUR/USD. Deze wordt betaald op de eerste storting en wordt gevolgd door doorlopende bonussen, die 1xbet zal gebruiken om je te belonen voor je vertrouwen in volgende weddenschappen en spellen. Je kunt kiezen uit verschillende spellen in het online casino, waaronder poker of live roulette, maar je kunt hier ook weddenschappen afsluiten met enkele van de hoogste kansen die door online bookmakers worden aangeboden. Hoewel het momenteel geen spelers uit de VS accepteert, geloven we dat deze situatie binnenkort zal veranderen dankzij nieuwe wetten die sinds 2018 van kracht zijn.

Online wedden in de VS

2018 zag een belangrijke ommekeer toen het Hooggerechtshof een federale wet vernietigde die sportweddenschappen in de hele VS verbood. Tot die tijd moesten wedders gebruikmaken van buitenlandse bookmakers, die Amerikaanse spelers illegaal accepteerden. Naar schatting gokten de inwoners in 2018 voor meer dan 150 miljard dollar, waardoor de staatskas een nieuw hoog inkomen uit deze sector zal zien. Als gevolg hiervan bereiden bookmakers en gokkers zich momenteel voor op de nieuwe wind die de legalisering naar het land zal brengen.

Stortingen en uitbetalingen bij 1xbet USA

De snelste manier is via MasterCard, Visa, alsook Maestro. Daarnaast worden ook elektronische portemonnees veel gebruikt, die een interessante manier zijn om met geld te werken op het internet. Voorbeelden van deze wallets zijn E-Pay of B-Pay, maar vele anderen staan vermeld in de betalingsvoorwaarden van 1xbet. Liefhebbers van cryptocurrency komen echter ook aan hun trekken, want 1xbet accepteert naast de bekendste Bitcoin ook diverse andere munteenheden. Bedankt voor het lezen en de tijd nemen om ons artikel te lezen en we wensen je veel succes!

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws