Intro

1xbet Noorwegen

Noorwegen is momenteel een van de landen die alle vormen van gokken en wedden sterk reguleert. Er zijn slechts twee bookmakers die officieel een vergunning hebben om weddenschappen aan te nemen, uit te voeren en uit te betalen. De verklaring van de regering is gebaseerd op de noodzaak om mogelijke buitensporige uitgaven te reguleren als gevolg van de grote inkomsten die de Noren hebben. Ondanks deze realiteit weten we echter hoe we onze winstkansen kunnen vergroten buiten de Noorse bedrijven om, bijvoorbeeld bij 1xbet Noorwegen, dat €100 weggeeft als bonus op de eerste storting.

Spel opties bij 1xbet

1xbet is een van de professionele spelers in de online gokindustrie. Zowel klassieke casino spelers als fans van sportweddenschappen komen hier aan hun trekken, wat in Noorwegen is toegestaan bij de twee hierboven genoemde bedrijven met licentie, maar met veel slechtere kansen dan bij anderen zonder licentie. Dit is ook de reden waarom er 1xbet Noorwegen is, die een aantal van de hoogste kansen en bonussen biedt, niet alleen op uw eerste storting, maar ook als uw weddenschappen doorgaan.

Online wedden in Noorwegen

Slechts twee bedrijven bieden officieel online weddenschappen aan in Noorwegen. Om precies te zijn, Norst Tipping en Rikstoto, maar je zult alleen sportweddenschappen bij deze bedrijven vinden. Deze programma’s verplaatsen je naar een ander internet verbindingspunt, zodat je optimaal gebruik kunt maken van 1xbet zonder beperkingen. Dit zijn NordVPN en Windscribe, die we hebben getest en ten zeerste kunnen aanbevelen

Stortingen en opnames bij 1xbet Noorwegen

Populaire stortings- en opnamemethodes omvatten elektronische portemonnees zoals B-Pay.en E-Pay, die slechts enkele van de vele zijn die 1xbet aanbiedt. Vanwege de overheidsregulering om banken te blokkeren van het opladen van gokopties, raden we het gebruik van traditionele bankoverschrijvingen of kaarten niet aan. Als je een fan bent van de Bitcoin valuta dan is 1xbet klaar om je storting te accepteren of je uit te betalen in deze valuta. Registratie duurt een paar minuten, dus begin nu en profiteer van maximaal 100 euro en andere bonussen tijdens je spel. Veel geluk!

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws