Intro

1xbet Malawi

Sportweddenschappen zijn een legaal tijdverdrijf in Malawi en erg populair bij de plaatselijke bevolking. Het enige wedkantoor met vergunning in het land is Premier Bet, dat zijn diensten nu ook online aanbiedt. Malawische gokkers kunnen zich echter ook wenden tot buitenlandse bookmakers, omdat zij hogere winkansen en bunos bieden die de winsten verhogen. En het is de bookmaker 1xbet Malawi die het onderwerp is van het artikel van vandaag.

Spelmogelijkheden bij 1xbet

Na succesvolle afronding van de registratie, wordt u getrakteerd op een bonus van maximaal €/$100, die behoort tot de hoogste in de online omgeving. Dit wordt alleen maar aangevuld met lopende bonussen die je te wachten staan tijdens volgende weddenschappen. Bij 1xbet kan je niet alleen casinopoker of roulette spelen, maar ook weddenschappen plaatsen met enkele van de hoogste winkansen bij de bookmakers. De eenvoudige en snel te begrijpen website wordt aangevuld met een mobiele app waarmee je controle houdt over je weddenschappen en winsten

Online wedden in Malawi

Zoals we in het begin al zeiden, is Premier Bet een van de weinige gelicenseerde sportboeken die tot voor kort alleen echte weddenschappen aanboden. De online omgeving is nieuw binnen dit bedrijf en daarom wenden de lokale inwoners zich liever tot buitenlandse aanbieders die meer ervaring en hogere winkansen hebben. De online omgeving is niet bijzonder gereguleerd in de landen, dus het loont om te zoeken naar een geverifieerde buitenlandse bookmaker, waartoe 1xbet Malawi behoort. Enkele van de meest populaire sporten in het land zijn voetbal, atletiek en ook netbal.

Stortingen en opnames bij 1xbet Malawi

De makkelijkste manier om een storting te doen is met Visa, MastedCard, maar ook Maestro. De andere optie is elektronische portemonnees, die ook gebruikt worden voor online aankopen en daarom niet zoveel aandacht trekken van je bank, die deze transacties negatief kan beoordelen. Voorbeelden zijn E-Pay, B-Pay of FastPay, maar je kunt er nog veel meer vinden op de website van 1xbet. Liefhebbers van cryptocurrency zullen echter ook aan hun trekken komen, want ze zijn bij 1xbet Malawi niet alleen voorbereid op Bitcoin, maar ook op alternatieven die steeds populairder worden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons artikel te lezen en we wensen je veel succes!

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws