Intro

Wat is dubbele kansen bij 1xBet?

Ставка двойной шанс 1хБет
Ervaren gokkers verkiezen 1xBet boven andere bedrijven ook door een groot aantal selecties. Als je van de “Lijn” of “Live” pagina, waar evenementen en hoofd weddenschap opties worden getoond, naar een specifieke wedstrijd gaat, kun je veel extra weddenschappen vinden. Spelers zullen onder andere dubbele kansen zien bij 1xbet. Wat is zo’n weddenschap op de uitslag van de wedstrijd? Wat zijn de kenmerken ervan en wanneer is het de moeite waard om zulke weddenschappen te gebruiken – we zullen het in een nieuw artikel beschrijven.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

De beste alternatieve bookmaker als de 1xbet niet opereren in Uw land:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet Dubbele Kans: Wat is deze weddenschap?

In het artikel “Soorten weddenschappen op 1xBet“, hebben we gekeken naar de belangrijkste weddenschap opties die spelers kunnen gebruiken op de site. We hebben echter geen rekening gehouden met weddenschapsopties gebaseerd op de uitkomst van de wedstrijd. Bijvoorbeeld, gokkers die kiezen voor enkelvoudige weddenschappen kunnen weddenschappen plaatsen op enkelvoudige en dubbele uitkomst (dubbele kansen), handicaps, totalen en beide score opties. Dit verruimt de opties van de speler om een dergelijke voorspelling voor de wedstrijd te selecteren om maximale winsten te verwachten of potentiële verliezen te minimaliseren.

Nieuwe gokkers vragen vaak naar de doubleoddsat1xBet. Dit is een weddenschap, waarbij de gokker op 2 uitkomsten van de 3 mogelijke uitkomsten wedt. Bij een enkele uitslag kiest de gebruiker voor Team 1 (P1), Team 2 (P2) of een gelijkspel. In het geval van een dubbele uitkomst bij 1xBet (1X), kan de inzetoptie een winst voor het eerste team en een gelijkspel (1X), een winst voor het tweede team (2X) of een gelijkspel of een winst voor beide teams zijn, behalve een gelijkspel (12). Deze weddenschappen staan tussen haakjes op de website van de bookmaker.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Hoe wed ik op dubbel resultaat bij 1xBet?

Weddenschappen op dubbele uitkomsten bij 1xBet zijn erg populair. Daarom zet de bookmaker ze op het hoofdscherm met een lijst van sportevenementen. Je kunt ook weddenschappen op dubbele uitkomsten vinden door naar de wedstrijdpagina te gaan. Alle mogelijke selecties voor een weddenschap, inclusief de dubbele uitslag, worden hier getoond.

Dus, om een double odds weddenschap bij 1xBet te plaatsen, moet de speler:

  1. Ga naar de “Lijn” of “Live” pagina. Hier moet je de sporten lezen waar double odds mogelijk zijn, zoals voetbal.
  2. Voeg een dubbele uitkomst weddenschap toe via de wedstrijd overzicht pagina of ga “inside” van het betreffende evenement.
  3. Specificeer het in te zetten bedrag.
  4. Voltooi het plaatsen van een weddenschap door te klikken op de knop “Plaats weddenschap”.

Het is vermeldenswaard, double odds type weddenschappen kunnen worden gebruikt om expresses bij 1xbet en andere gecombineerde weddenschappen samen te stellen. Deze zijn te vinden in aparte artikelen op onze website.

Ставка двойной итог 1хБет

Wat zijn de kenmerken van double odds weddenschappen bij 1xBet?

Nieuwkomers verdwalen vaak in een hoop informatie als ze eenmaal bekend zijn met de verscheidenheid aan weddenschappen en uitkomsten voor wedstrijden. Dit geldt ook voor de double odds van 1xBet. In feite heeft deze weddenschap optie een vrij eenvoudig berekeningsschema. Bovendien wordt het aangeraden aan beginnende gokkers door een hogere kans dat de weddenschap zal spelen. Gebruikers moeten echter aandacht besteden aan een aantal kenmerken van 1xbet double odds, die we hieronder hebben samengesteld:

  1. Lagere winkansen voor weddenschappen. De winkansen voor elk van de selecties in de “dubbele kans” weddenschap zijn een orde van grootte lager (vaak 2 keer lager) dan voor de enkele kans. Dit is te wijten aan de hoge waarschijnlijkheid om te winnen.
  2. Een hogere kans om een weddenschap te winnen. De speler plaatst een inzet op 2 uitkomsten van de 3 tegelijk.
  3. Dubbele kans bij 1xbet is alleen beschikbaar voor die sporten, waarbij een gelijkspel mogelijk is. Bijvoorbeeld, deze weddenschap is geschikt voor voetbal en niet mogelijk voor volleybal.
  4. Een weddenschap met dubbele uitkomst heeft de volgende afkortingen: 1X (eerste team wint of gelijkspel), 2X (tweede team wint of gelijkspel) en 12 (eerste of tweede team wint).
  5. In 1xBet kun je selecties met de dubbele uitkomst mixen en matchen.

Een logische vraag rijst, “Is het de moeite waard om een double odds type weddenschap te plaatsen bij 1xBet?” Het hangt af van de vaardigheden van de gebruiker en het vermogen om de uitkomst van de wedstrijd correct te voorspellen. Echter, het wedformaat zelf is heel interessant en is geschikt voor zowel beginners als professionals.

Relevant nieuws