Intro

1xbet Mauricius

Het eiland Mauritius, waar gokken in 1973 gelegaliseerd werd, is een van de landen waar de hobby een populair en gewild tijdverdrijf is bij de plaatselijke bevolking. Je vindt hier klassieke caino’s, maar online lokale aanbieders van sportweddenschappen die in het buitenland actief zijn, zijn moeilijk te vinden. De lokale bevolking geeft er de voorkeur aan om zich tot buitenlandse aanbieders te wenden die over een vergunning beschikken en steeds nieuwe kansen en hogere winkansen of bonussen bieden. Een bedrijf dat we zelf kunnen aanbevelen is 1xbet Mauritius, waar we in ons artikel over schrijven.

Kansspel opties bij 1xbet

De eerste stap waarvoor je tot een bonus van €100 ontvangt is een snelle registratie. Dit kan gedaan worden in een paar muisklikken, en dan kun je aan de slag met je eerste inzetten of spellen in het casino. Tot de klassiekers behoren poker, roulette en vele andere live spellen, die worden aangevuld met sportweddenschappen met enkele van de hoogste winkansen op de online markt. U kunt uw weddenschappen niet alleen beheren en controleren op de overzichtelijke website, maar ook op de mobiele app voor zowel Android als iOS. Natuurlijk hoeven we de 24/7 support niet te noemen, want die is standaard voor alle professionele spelers.

Online wedden in Mauritius

De Ragulation Board die gokken en spread betting op het eiland regelt, werd in 2007 opgericht. Zolang buitenlandse bookmakers een vergunning hebben, kunnen zij zonder problemen nieuwe wedders met open armen ontvangen. De populairste sport waar men hier op wedt is paardenrennen, maar er zijn ook liefhebbers van boksen, tafeltennis, en nog veel meer.

Stortingen en uitbetalingen bij 1xbet Mauritius

De makkelijkste manier om geld te storten is door gebruik te maken van Visa, MasterCard, en Maestro creditcards. Een andere optie om te storten of op te nemen zijn e-wallets, die snel en veilig werken, zelfs buiten de goksite om. Voorbeelden zijn E-Pay of B-Pay, en vele anderen. Ook liefhebbers van cryptocurrency komen aan hun trekken, voor wie 1xbet verschillende opties voor het storten en opnemen van gewonnen geld heeft voorbereid. Niet alleen over Bitcioin kan je meer lezen op de 1xbet website in de sectie betalingsmethodes. Bedankt voor de tijd die je aan ons artikel hebt besteed. We hopen dat u de juiste beslissing zult nemen en zult profiteren van de bonus van EUR 100, die een van de hoogste is. Veel geluk!

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws