Intro

1xbet Ireland

Sinds 2015 kan Ierland volledig en legaal genieten van online weddenschappen. Sinds dit jaar hebben bedrijven een vergunning om legaal sportweddenschappen en gokken te exploiteren. De eerder genoemde wetswijziging heeft bijgedragen aan het groeiend aantal buitenlandse aanbieders die een stukje van de denkbeeldige taart voor zichzelf willen pakken. Een van deze is 1xbet Ierland, die is geclassificeerd als een professionele speler, en dat is waarom we brengen je meer informatie over het in dit artikel.

Spelmogelijkheden bij 1xbet

De eerste stap is een eenvoudige en snelle registratie, die beloont tot €100 op uw eerste storting. Echter, deze bonus is slechts het begin bij 1xbet, want ze betalen je meer.en tijdens volgende weddenschappen. Natuurlijk is er een casino, waar er geen tekort is aan bijvoorbeeld poker of roulette, maar je kunt je ook verheugen op sportweddenschappen over de hele wereld. De quotes die je bij 1xbet vindt, behoren tot de hoogste op de online weddenschappenmarkt. De website heeft een modern en eenvoudig design, dat perfect wordt aangevuld met een mobiele app vol gadgets en mogelijkheden om je weddenschappen en winsten te volgen.

Online wedden in Ierland

Om een vergunning te krijgen in Ierland, moet je een grondig en veeleisend proces doorlopen, maar zelfs dit feit schrikt buitenlandse aanbieders niet af. De overheid heeft de Gambling Act in 2011 gelegaliseerd en vervolgens in 2015 de eerder genoemde licenties en regelgeving uitgevaardigd. Daarom moet je contact opnemen met een geverifieerde professionele bookmaker 1xbet Ierland, die goed voor zijn gokkers kan zorgen.

Stortingen en uitbetalingen bij 1xbet Ierland

De makkelijkste manier om dit te doen is door gebruik te maken van een Visa, MasterCard of Maestro credit card. De andere optie zijn e-wallets, die steeds populairder worden en een snelle en probleemloze manier bieden om geld over te maken. Voorbeelden van deze portemonnees zijn E-Pay, B-Pay of FastPay, en vele anderen die op de site staan. De nieuwste, maar steeds meer gebruikte, is de overdracht met behulp van cryptocurrencies. Bij 1xbet vinden we de meest bekende Bitcion en vele anderen die de hoogste mate van veiligheid en anonimiteit bieden. Dank aan iedereen die klaar is met het lezen van deze regels, en wij wensen u veel succes, niet alleen met uw eerste opname van 1xbet Ierland.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Relevant nieuws