Intro

De oude versie van 1xBet: kenmerken en verschillen

1хБет старая версия
De eerste lite-versie van de website van 1xBet werd in 2012 gelanceerd, toen het bedrijf de licentiekwestie had opgelost. Een toonaangevende webstudio in de gokmarkt werkte aan de creatie van het platform. Hierdoor is de website aan de ene kant eenvoudig en rechttoe rechtaan en aan de andere kant functioneel en multitasking. De site trok dan ook al snel wereldwijd duizenden fans aan. Maar naarmate het project groeide, groeide ook de website van de bookmaker. Maar dit was niet naar de zin van veel spelers. Daarom zijn ze op zoek naar een oude versie van 1xBet. Wat zijn de kenmerken ervan en hoe verschilt het oude portaal van het nieuwe?

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Overzicht van de oude versie van de site 1xbet

De laatste grote update van de website van 1xBet vond plaats in 2019. Op het moment van schrijven, 2021, zijn er al ontwikkelingen van het nieuwe portaal, dat actief wordt aangeboden aan gebruikers. Als je naar de officiële website van 1xBet gaat, zie je naast het logo het woord “Nieuw” en een hint over het verschijnen van een snellere en handigere versie van het portaal.

Daarom is vanaf vandaag de oude versie van de website van 1xBet de versie die in 2019 werd uitgebracht. Als een speler op zoek is naar een eerdere versie, kun je alleen het ontwerp bekijken op blogs en forums of naar de webpagina archiefdienst (archive.org) gaan en foto’s van de site in het verleden bekijken.

Смена версии сайта 1хБет

De oude versie van 1xbet onderscheidt zich door de aanwezigheid van verschillende niveaus van het menu in de header van de site. Op het eerste niveau kun je naar app downloads, betaalmethodes, statistieken of inloggen of een account aanmaken. Het tweede niveau brengt u naar de betting en gaming secties. Het totaal aantal menu items is 14, vergeleken met 9 in de vorige versie.

Het werkscherm is verdeeld in 3 delen: in het midden is er een gebied met informatie over weddenschappen en wedstrijden, aan de rechterkant is er een login widget, bonussen en belangrijke wedstrijden, en aan de linkerkant is er een filter van evenementen of wedstrijden en extra informatie over wedstrijden.

De sterke punten van de oude 1xBet website zijn eenvoudige navigatie (dankzij menu’s en widgets kan je snel naar de gewenste sectie gaan), intuïtieve interface, responsive design en cross-browser (pagina’s worden correct weergegeven op verschillende gebruikersapparaten). Tegelijkertijd trage laadsnelheid door een groot aantal scripts, verstopping van het scherm met gebeurtenissen – de belangrijkste nadelen van de oude versie van 1xbet. De nieuwe versie van het portaal is erin geslaagd om een van deze tekortkomingen op te lossen, namelijk het verhogen van de snelheid van de site. Hoewel het team verder zou moeten werken aan het optimaliseren van het platform.

1xbet oude versie: inloggen op het portaal

Zoals vermeld in het artikel “Hoe in te loggen op 1xBet”, zijn er vandaag twee versies van de site beschikbaar voor gebruikers – de nieuwe en oude versie van 1xbet. Het bijgewerkte ontwerp en de functionaliteit van het portaal bevinden zich nog in de testfase. Daarom biedt de bookmaker spelers de mogelijkheid om zelf over te stappen naar de nieuwe versie en stelt deze stap nog niet verplicht. Zo kunnen gokkers inloggen op de oude site van het kantoor op het officiële adres 1xbet.com.

Op forums en websites is materiaal te vinden over zogenaamd alternatieve toegang tot de site 1xbet via een mirror. In dit geval bleef de vormgeving van de site de oude, zodat spelers comfortabel gebruik konden maken van het portaal. In feite is dit niet het geval. Alle officiële bookmaker mirrors hebben hetzelfde ontwerp als de hoofdversie. Het kan in de oude of nieuwe versie. Daarom laat het bedrijf 1xbet mirror sites niet met oude versies van het ontwerp.

1хБет новый сайт

Upgraden van de oude naar de nieuwe versie van 1xBet

De nieuwe versie van 1xbet website heeft verschillende voordelen ten opzichte van de oude versie. Ten eerste werkt het sneller op alle soorten apparaten, zoals we al eerder schreven. Ten tweede is het aantal wedfuncties in de nieuwe versie veel groter. Ten derde zijn er nieuwe secties met antwoorden op populaire vragen. Dit alles maakt het gebruik van de nieuwe versie van de site comfortabel.

Als een speler besluit over te stappen van de oude versie van 1xBet naar de nieuwe, dan is dat de moeite waard:

  • Klik op het woord “Nieuw” naast het bedrijfslogo en volg de link die in het pop-up venster zal verschijnen.
  • Typ lite.1xbet.com in de adresbalk van uw browser.

Het is mogelijk dat na verloop van tijd de nieuwe versie de oude 1xbet website zal vervangen. Echter, vanaf 2021 ziet de verandering van de interface er als volgt uit.

Relevant nieuws