Intro

Wat zijn “laks” in 1xBet: kenmerken van weddenschappen

Ставка лаки 1хБет
We willen onze serie artikelen over de soorten weddenschappen bij 1xBet afsluiten met een stukje over “lacs”. Deze vorm van wedden is populair onder spelers op hetzelfde niveau als expresses, systemen en ketens. Het heeft ook zijn eigen specifieke kenmerken en wordt actief gebruikt door professionals. We hebben echter besloten om de eigenaardigheden van de “lacs” van 1XBet te beschrijven, zodat nieuwkomers ze kunnen gaan gebruiken in hun weddenschapspraktijk.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

De beste alternatieve bookmaker als de 1xbet niet opereren in Uw land:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

“Lucky bets van 1xBet: wat zijn dat?

Lucky bets verschenen meer dan 10 jaar geleden voor het eerst op de site van Marathonbet. Tegenwoordig biedt de bookmaker verschillende Lucky varianten aan, zoals Lucky15, Lucky31 en Lucky63. Het getal dat bij de weddenschap wordt gebruikt verwijst naar het totaal aantal weddenschappen dat is inbegrepen. De website van 1xBet hanteert echter een geheel andere methodologie. Laten we daarom eens een definitie geven van Lucky bet, die beschikbaar is voor gebruikers op het 1xBet portaal.

1xBet’sLuckybet is een gecombineerde weddenschap die bestaat uit enkelvoudige en expres weddenschappen. Het minimum aantal gebeurtenissen om een laki te plaatsen is 2 en het maximum is 8. Tegelijkertijd kan de speler combineren met verschillende variaties van de uitkomsten in de weddenschap.

Welke weddenschapsvarianten kunnen worden samengevoegd, wordt in meer detail uitgelegd in de volgende sectie.

Lucky 1xbet: hoe werkt het wedden in de praktijk?

Het grootste probleem voor nieuwelingen die laki weddenschappen bij 1xbet willen uitproberen is begrijpen hoe het werkt. In de vorige sectie hebben we de definitie van ‘laki’ gegeven. Daaruit is op te maken dat de weddenschap de 1xbet singles en expresses omvat. Echter, hoe vorm je laki’s en welke evenementen zijn inbegrepen in een combinatie? Er zijn hier een paar nuances die de moeite waard zijn om in het artikel te vermelden.

En zo, laten we aannemen dat 4 selecties op voetbalwedstrijden zijn toegevoegd aan het wedbriefje:

 • “Dynamo Kyiv om te winnen bij Shakhtar FC met een kans van 2.0.
 • Het totaal in de wedstrijd tussen Engeland en Duitsland is meer dan 2.5 met odds van 3.0.
 • Beide teams, Barcelona en Benfica zullen scoren met een odd van 4.0.
 • Gelijkspel tussen Real Madrid en Monaco met een kans van 1.50.

Лаки в 1хБет

Gebaseerd op de beschikbare evenement keuzes, kunt u deze weddenschappen in de lacs maken:

 • 4 enkelspelen;
 • 6 sets van 2 onderdelen;
 • 4 multi-folds van 3 evenementen;
 • 1 multi-fold in 4 evenementen.

Dit brengt het totaal aantal unieke varianten voor het maken van een laka weddenschap van 1xBet op 15. Dit aantal wordt gebruikt bij het berekenen van het bedrag voor elke coupon. Laten we ons voorstellen dat het totale inzetbedrag 900 roebel* is. In dit geval zal de grootte van elke coupon 900 / 15 = 60 roebel* per coupon zijn.

Om de potentiële winst van elke optie in Laci 1xbet te berekenen, moet je aparte tabellen maken voor elk type weddenschap: 4 singles, 6, 4 of 1 parlay. Als voorbeeld, laten we zien hoe de winst wordt berekend voor enkele weddenschappen:

Uitkomst

Coëfficiënt

Winnen, roebels*

Eerste team dat wint 2,0 120
Totale score is meer dan 2,5 3,5 210
Beide doelen 4,0 240
Gelijkspel 1,5 90

Zo kan de totale winst van een weddenschap 440 roebel* zijn.

*Of het equivalent in lokale valuta.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van 1xBet?

Elk type weddenschap heeft zijn eigen bijzonderheden, waar rekening mee gehouden moet worden om een correcte weddenschap te vormen. Laten we eens een kijkje nemen naar de belangrijkste kenmerken van laki weddenschappen bij 1xBet:

 • Het minimum aantal selecties in een coupon is 2 en het maximum is 8.
 • Evenementen kunnen worden geselecteerd uit de “Lijn” of “Live” secties.
 • U kunt inzetten op alle beschikbare markten op de website.
 • Er zijn geen bonussen of promo codes voor 1xBet Lucky Bets. Promoties zijn ook niet beschikbaar.
 • De bookmaker stelt geen limieten aan de minimum odds.
 • Het wedkantoor kan weigeren om laka te accepteren zonder opgaaf van reden.

Выбор лаки 1хБет

Dus, laks van 1xbet is een heel interessante weddenschappen optie, die u toelaat om uw winsten te verhogen met keer. De speler kan echter alleen zijn eigen geld gebruiken om een weddenschap te plaatsen. Er zijn geen bonussen of promo codes voor laksa.

Hoe kan ik laksa plaatsen op 1xbet?

Bookmaker 1xBet biedt een handige interface voor het creëren van allerlei soorten combo weddenschappen. Laksa zal geen uitzondering zijn op deze regel. Om een laki weddenschap aan te maken bij 1xBet, moeten de volgende stappen gevolgd worden:

 1. Selecteer interessante evenementen voor weddenschappen op de “Lijn” of “Live” pagina’s. In dit geval kan een deel van de uitkomsten in de pre-match zijn, en de andere in de live weddenschap.
 2. Voeg de uitkomsten aan de voorspellingsronde toe.
 3. In het veld met een keuze van beschikbare types van weddenschappen vind je “Lucky”.
 4. Specificeer het in te zetten bedrag.
 5. Controleer alle informatie in het wedbriefje en klik op de “Inzetten” knop.

Daarna gaat de coupon naar de Bets History, waar hij via je persoonlijke account gevolgd kan worden. Bovendien, als je een coupon nummer hebt, kun je het controleren via een speciale tool op het portaal van 1xBet. Er is een artikel over dit onderwerp op onze website.

Relevant nieuws