Intro

Wat is totaal bij 1xBet en hoe gebruik ik het?

1хБет тотал в ставках
De 1xBet bookmaker biedt gebruikers verschillende soorten weddenschappen op sportevenementen. Echter, de meest populaire weddenschap optie onder nieuwkomers is de uitkomst van de wedstrijd (eerste team wint, tweede team wint, gelijkspel, etc.). Dit is niet verwonderlijk, aangezien dergelijke uitkomsten het makkelijkst te voorspellen zijn. Maar als je kijkt naar de wedgeschiedenis van een ervaren gokker, dan zie je weddenschappen op handicaps en totalen. Wat is totaal in 1xbet en hoe gebruik je deze vorm van wedden – lees het artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat betekent totaal in 1xBet?

Zoals je kunt zien in het inleidende gedeelte, is totaal een weddenschap op een bepaald aantal gebeurtenissen. Het kan gaan om het aantal gescoorde doelpunten, gescoorde punten, kaarten, wissels, enz. Dus het totaal bij 1xBet is een zeer interessante weddenschap, die zowel door beginners als professionals gebruikt kan worden.

In de lijn van de bookmaker wordt het totaal aangeduid met de letter “T”. Daarnaast worden gebruikers weddenschappen aangeboden die zijn gemarkeerd met “TB” en “TM”. Daaronder staan de waarden van respectievelijk “totaal meer” en “totaal minder”. Het verschil tussen deze weddenschappen is niet moeilijk te begrijpen:

  • Met“Totalmore” voorspelt de speler dat er minder event uitkomsten in de sportwedstrijd zullen zijn dan de bookmaker aanbiedt. Bijvoorbeeld, een TB (0.5) in een voetbalwedstrijd betekent dat er ten minste één doelpunt zal worden gescoord.
  • Als men kiest voor de weddenschapoptie“Totaal minder“, verwacht de gebruiker dat het aantal gebeurtenissen minder zal zijn dan het aantal dat wordt aangeboden. Bijvoorbeeld, een TM (0.5) in een voetbalwedstrijd betekent dat er geen doelpunt zal gescoord worden.

Naast het klassieke totaal biedt bookmaker 1xbet spelers een individueel totaal aan. Dit is het aantal uitkomsten van een evenement dat gekoppeld is aan een bepaald team of atleet. Op de website van de bookmaker wordt zo’n weddenschap aangeduid met IT. Daarnaast is er een mogelijkheid om een individueel totaal meer (B) en minder (M) te maken.

Welk type totaal op de website van 1xBet?

Afhankelijk van de weddenschapmarkt die u selecteert, zijn er verschillende totalen beschikbaar bij 1xbet. Ze verschillen van elkaar door kansen en berekeningsmethode. Daarnaast is het mogelijk om verschillende namen van totalen tegen te komen, die hetzelfde zijn.

Gebruikers van de weddenschappenmarkt 1xbet hebben dergelijke totalen ter beschikking:

  • Fractionele (gewone) totalen zijn totalen die helften in de numerieke waarde bevatten, bijvoorbeeld meer dan 2.5 of minder dan 1.5.
  • Gehele tot alen zijn weddenschappen die hele getallen bevatten, bijvoorbeeld meer dan 1 en minder dan 2. Bovendien is het bij dergelijke weddenschappen mogelijk om geld terug te krijgen als de wedstrijd eindigt met de exacte waarde van het totaal. Als voorbeeld kunnen we een weddenschap op een voetbalwedstrijd nemen met een TB 2. Als de wedstrijd eindigt met 2-0, krijgt de gokker zijn weddenschap terug zonder winst.
  • Aziatische (viervoudige) weddenschappen zijn weddenschappen waarbij waarden met kwarten beschikbaar zijn, bijvoorbeeld meer dan 1,75 en minder dan 3,25.

De details van de berekening van elk van de totalen bij 1xBet zijn te vinden in de regels, op de pagina van de bookmaker.

Тотал 1хБет в ставках

Hoe wed ik op totalen en extra totalen bij 1xBet?

Nieuwkomers kunnen denken dat de bookmaker zich beperkt tot het wedden op TB en TM. Een geldige weddenschap kan snel geplaatst worden door de gewenste uitkomst te selecteren op de evenementenpagina. Deze wordt onmiddellijk naar het wedformulier gestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is op het vakje aan de rechterkant te klikken en de weddenschap te bevestigen.

Als u echter naar de evenementenpagina gaat, kunt u nog veel meer aanbiedingen van de bookmaker zien. U kunt verschillende waarden zien voor het klassieke totaal en extra totalen bij 1xBet. Om het extra totaal te plaatsen, moet je het blad met kansen en waarden lezen en de gewenste uitkomst toevoegen aan het wedbriefje. Vervolgens, zoals hierboven reeds beschreven, voert u het in te zetten bedrag in en plaatst u uw weddenschap.

Aangezien de selectie van add-on totalen op 1xBet breed is, raden wij u aan om te beginnen met de eenvoudigste variaties. Plaats ingewikkelder combinaties pas nadat je basiservaring hebt opgedaan.

Meer vragen over totalen bij 1xBet

❓ 1xbet: wat is een totaal?

Een totaal is een weddenschap die getriggerd wordt als een bepaalde numerieke waarde wordt bereikt. De speler kan punten, doelpunten, kaarten, enz. opgeven als uitkomst van de gebeurtenissen. Bovendien zijn er verschillende varianten van het totaal, van individuele totalen met waarden voor één kant van de wedstrijd tot halftime totalen. Om kennis te maken met alle varianten, bezoek de pagina van het sportevenement.

✅ Hoe wed ik op het totaal van de eerste helft in 1xBet?

Eerste helft totaal is een extra weddenschap bij 1xBet. Om gebruik te maken van deze vorm van wedden moet je naar de sportwedstrijd pagina gaan. Hier worden vele uitkomsten aangeboden, waaronder halftime totalen. Deze zijn geplaatst in een aparte sectie met dezelfde naam.

📋 Waar kan ik het extra totaal vinden bij 1xBet?

Om de extra totalen bij 1xbet te gebruiken moet je van de pagina met alle sportevenementen die door de bookmaker worden aangeboden naar de individuele wedstrijdpagina gaan. Hier vind je alle mogelijke uitkomsten om op te wedden. Daaronder vind je verschillende varianten van extra totalen.

Relevant nieuws