Intro

Wat is het rad van fortuin bij 1xBet?

Колесо фортуны 1хБет
Na registratie op de site, hebben spelers volledige toegang tot de “PROMO” sectie. Hier vinden gebruikers tientallen promoties en verschillende types van 1xBet bonussen. Onder hen, 1xBet’s Rad van Fortuin is zeer populair. Deelname aan deze promotie stelt gokkers in staat om punten en waardevolle geschenken te ontvangen. Tegelijkertijd zijn de kosten voor het draaien aan het rad vrij democratisch.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is de Rad van Fortuin promotie van 1xBet?

Het Rad van Fortuin (Lucky Wheel) bij 1xbet is een promotionele aanbieding die op een permanente basis actief is. Zoals je kunt begrijpen uit de naam, krijgen spelers een soort roulette aangeboden, waarbij speciale punten en waardevolle geschenken beschikbaar zijn als winsten. De promotionele wiel pagina is beschikbaar onder PROMO – Bonus Games – Fortune. Een draai aan het rad kost 50 roebel of het equivalent van dat bedrag in een andere valuta. Bovendien hebben gokkers de mogelijkheid om gratis spins te ontvangen. Door deel te nemen aan andere promoties, kan een speler 1xBet’s Rad van Fortuin freespins krijgen. Het is ook mogelijk om bonuspunten ontvangen voor stortingen en lucky bets op de promo code showcase pagina in te ruilen voor gratis spins in Lucky Wheel. Op deze manier kan de speler zijn inkomen verhogen voor het actief plaatsen van weddenschappen op de website van 1xBet 1хБет - колесо фортуны

Waar is het Rad van fortuin bij 1xBet?

Ondanks het feit dat de 1xbet Rad van Fortuin promotie beschikbaar is voor alle nieuwkomers, is niet iedereen op de hoogte van het bestaan ervan. De ontwikkelaars van het platform “schoven” het aanbod in de sectie “Bonus Games”. Hoewel uit ervaring blijkt dat nieuwkomers eerder naar de promoties en bonussen pagina’s gaan en de Bonus Games pagina links laten liggen. Daarom is het niet verwonderlijk dat er populaire onderwerpen in de forums zijn die antwoord geven op de vraag “Waar is het rad van fortuin in 1xbet?” Zoals hierboven opgemerkt, om roulette met bonuspunten en waardevolle prijzen te vinden, moet je naar de “PROMO” pagina gaan. Vervolgens moet je naar de “Bonus Games” sectie gaan en de “Fortune” pagina vinden. Hier vindt u het spel met een korte beschrijving van de regels.

Welke prijzen zijn beschikbaar voor deelnemers aan het Rad van Fortuin bij 1xbet?

Om deel te nemen aan de promotie moeten spelers hun eigen fondsen van 50 roebel (of het gelijkwaardige bedrag) betalen of gratis spins gebruiken. De laatste kan worden verkregen via de promo code showcase sectie, het inwisselen van de verzamelde punten voor freespins. We hebben in een apart artikel geschreven over hoe het 1xBet Bonus Programma werkt. Gebruikers die roulette draaien kunnen dergelijke prijzen winnen:

  • 25, 50, 100, 500, 1000, 3000, 5000, 10000, 100.000, 250.000, 500.000 en 100.000 bonuspunten.
  • Telefoon, tablet of laptop (alle Apple gadgets).
  • Andere waardevolle prijzen die van tijd tot tijd kunnen verschijnen.

Daarnaast zijn er sectoren op het rad van fortuin van 1xbet die de gebruiker 0 punten per draai opleveren. Verliezen is dus ook mogelijk, net als winnen Колесо фортуны в 1хБет

Hoe win ik op het rad van fortuin bij 1xbet?

Je kan op het net aanbiedingen vinden van verschillende oplichters die bereid zijn om een winplan te delen op het Rad van Fortuin van 1xbet. We willen de lezers echter teleurstellen: er is geen schema om te winnen bij deze roulette. De hele strategie is gebaseerd op het betalen/ontvangen van een gratis draai en het drukken op de “Spin” knop. Dan, volgens de bookmaker, kiest het systeem willekeurig de prijs. Er is echter een algoritme in de werking van het spel, dat werkt in de hand van de bookmaker 1xBet. Daarom vallen prijzen in de vorm van een grote hoeveelheid bonuspunten of gadgets niet vaak uit. In de ervaring van het spelen van een roulette spel, is het de moeite waard om een paar spins te maken en te zien wat het systeem de speler geeft. Als het je lukt om meer dan 500 bonuspunten te winnen in het Rad van Fortuin van 1xBet, dan win je meestal nul of 25 bonuspunten de volgende spins. In dat geval moet je een tijdje wachten en opnieuw proberen in te zetten. Hetzelfde moet worden gedaan als na de eerste 3-5 inzetten geen interessante winsten kunnen worden verkregen. Dus, het beste schema om te winnen in het Rad van Fortuin bij 1xbet is om rustig te blijven. Het is beter om een paar spins met tussenpozen te doen dan om je hele budget in een keer op te blazen.

Relevant nieuws