Intro

Wat is een voorschot bij 1xBet en hoe gebruik ik het?

Аванс в 1хBet
Het is niet ongewoon voor spelers om een situatie te hebben waarin zij een weddenschap hebben geplaatst op een interessant evenement. Daarna verschijnt er een andere verleidelijke aanbieding (hoge winkansen voor de uitkomst) op de website, maar er is geen geld beschikbaar. In dat geval moet je ofwel je 1xBet account opwaarderen of gebruik maken van het geldvoorschot van 1xBet. Wat een voorschot is, hoe je het krijgt, gebruikt en inwisselt, wordt in het nieuwe artikel besproken.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is 1xBet cash advance?

Het kantoor van de bookmaker biedt loyale gebruikers extra privileges. Deze worden uitgedrukt in hogere limieten voor winsten en diensten zoals bijvoorbeeld de 1xBet weddenschap trustee. We hebben over deze vorm van wedden geschreven in een apart artikel, dat we u aanraden te lezen. U kunt daarin informatie vinden over onder andere de 1xBet weddenschap voorschot. 1xBet voorschot weddenschappen moeten worden opgevat als geld dat wordt geleend door de bookmaker. Het kan gebruikt worden om weddenschappen te plaatsen onder bepaalde voorwaarden. Op deze manier heeft de gebruiker een extra hulpmiddel om snel een gratis weddenschap te plaatsen en de winst binnen te halen.

Hoe krijg ik een voorschot bij 1xBet?

Zoals eerder vermeld, is het 1xBet voorschot niet beschikbaar voor alle gebruikers. Spelers die minstens 10 weddenschappen hebben afgesloten op de site kunnen een voorschot krijgen. Naast dit criterium is er nog een belangrijke voorwaarde: de verplichte aanwezigheid van ten minste één niet afgesloten weddenschap. Dit is de “garantie” van de bookmaker dat hij zijn geld terugkrijgt als de weddenschap niet lukt. Om een voorschot te krijgen bij 1xBet moet je geld storten op je account en een weddenschap plaatsen. Als je eigen geld niet beschikbaar of niet genoeg is, kun je een ander evenement aan het wedformulier toevoegen en het aanbod van de bookmaker bekijken. Als de gebruiker het bedrag heeft geleend, wordt dit getoond in de regel “Beschikbaar Voorschot”. Zo niet, dan kan de speler actiever gebruik maken van de diensten van de bookmaker. Er zijn geen andere manieren om een voorschot te krijgen bij 1xBet.

Hoe wordt een voorschot bij 1xBet berekend?

Zodra spelers op de hoogte zijn van de mogelijkheid om een voorschot te gebruiken bij 1xBet, vragen ze zich af welk bedrag er beschikbaar is om in te zetten. Het exacte algoritme waarmee het voorschot van 1xBet wordt berekend, wordt door de bookmaker niet vrijgegeven. Ervaren gokkers worden echter wel op de hoogte gebracht van deze informatie:

  • Het aantal niet afgewikkelde weddenschappen beïnvloedt het bedrag van het voorschot. Hoe meer er zijn, hoe hoger het voorschotbedrag.
  • Het voorschotbedrag is niet hoger dan 50% van je potentiële winst op weddenschappen.

1хБет - Доверительная ставка Laten we een snel voorbeeld geven. Veronderstel dat een speler $100* op zijn saldo heeft staan. Hij heeft twee weddenschappen geplaatst:

  • $40* bij een winkans van 1.5. De potentiële winst is $60*.
  • $60* bij een winkans van 2. De potentiële winst is $80*.

De speler kan dus tot $140 aan inzetwinst maken. In dit geval zal het bedrag van het voorschot niet meer dan $ 70* bedragen. Hoewel uit persoonlijke ervaring zal het minder zijn, in de buurt van $ 30-40*. *Of het equivalent van dit bedrag in een andere valuta

Hoe gebruik je 1xbet advance?

Het hele proces van het gebruik van 1xbet advance is als volgt:

  1. Het is noodzakelijk om een sportevenement te kiezen in pre-match of in play. De wedstrijd moet binnen 48 uur plaatsvinden.
  2. Voeg de uitkomst toe aan de weddenschap en controleer de grootte van de beschikbare voorweddenschap.
  3. Plaats de gehele of een deel van de aanbetaling als een “trust bet”.

In het geval dat het volledige voorschot niet is gebruikt, kan het worden toegepast om een andere trust weddenschap te plaatsen. De bookmaker beperkt de gokker niet in het aantal weddenschappen dat als voorschot geplaatst kan worden. Het belangrijkste is dat een voorschot bij 1xBet beschikbaar is voor dit doel.

Hoe kan ik een voorschot terugbetalen bij 1xBet?

Nadat een speler een voorschot bij 1xBet heeft gebruikt, rijst de vraag hoe de schuld moet worden terugbetaald. Hiervoor hoeft de speler niets te doen. De bookmaker zal het bedrag automatisch debiteren volgens het volgende schema:

  • Als de weddenschap succesvol is, ontvangt de gebruiker de winst met uitzondering van de aanbetaling.
  • Als de weddenschap verloren is, zal het voorschot op de weddenschap bij 1xBet terugbetaald worden uit de door de speler geplaatste weddenschap(en).
  • Als de eigen weddenschappen verloren worden, zal de schuld van de rekening van de speler worden afgetrokken. De gebruiker zal dus niet gedebiteerd worden met de fondsen voor de volgende stortingen. Dit kan echter wel invloed hebben op het bedrag van het voorschot in de toekomst.

Доверительная ставка 1хБет Het kantoor van de bookmaker brengt de speler geen extra kosten in rekening voor het gebruik van het voorschot in 1xBet. Daarom is deze dienst van groot belang voor gokkers.

Meer vragen over 1xBet cash voorschot

💵 Wat betekent een voorschot bij 1xBet?

Een voorschot bij 1xbet betekent fondsen die de bookmaker uitleent aan de gebruiker. Het bedrijf rekent geen kosten aan voor deze dienst. Echter, niet alle gokkers kunnen gebruik maken van het voorschot. U kunt meer lezen over de details van het krijgen van de bonus in het artikel.

💸 Hoe werkt het 1xBet cash voorschot?

Wanneer een speler nog openstaande weddenschappen heeft, kan bookmaker 1xBet hem gratis geld lenen. Je kunt ze gebruiken om een vertrouwensweddenschap te plaatsen. Hoeveel van het voorschot door de bookmaker wordt verstrekt en hoe het wordt berekend, wordt in het artikel beschreven.

✅ Hoe neem ik een voorschot op 1xbet?

Om een voorschot te nemen op 1xBet, moet je meer dan 10 weddenschappen plaatsen op de weddenschap site. Daarna zal de bookmaker een voorschot berekenen voor de gokker voor elke niet geplaatste weddenschap. De speler kan het gebruiken om vertrouwensweddenschappen te plaatsen. Het aantal weddenschappen dat met het tegoed wordt geplaatst is onbeperkt.

🎰 Hoe vooraf wedden bij 1xBet?

Om een weddenschap op voorhand te plaatsen moet een speler eerst voor zijn eigen geld wedden. Daarna kun je een ander evenement van interesse kiezen en de uitkomst toevoegen aan het wedformulier. In het venster met weddenschap parameters is er een regel “Beschikbaar voorschot”. Als de bookmaker een dergelijke service aan de gebruiker biedt, zal het bedrag boven nul staan. In zo’n geval kan de speler bij 1xBet vooraf wedden: geef het beschikbare bedrag voor de weddenschap op en plaats het. Daarna zal een vertrouwensweddenschap worden gevormd.

Relevant nieuws