Intro

Wat is een keten in 1xBet?

Цепочка в 1хБет
Als je schrijft over de voordelen van de bookmaker, kun je gerust de verschillende soorten weddenschappen op 1xbet noemen. Momenteel zijn er 11 soorten weddenschappen beschikbaar in het aanbod van de bookmaker. In het eerder gepubliceerde materiaal hebben we geschreven over hoe je express en anti-match weddenschappen kunt afsluiten. In ons nieuwe artikel willen wij u graag vertellen over 1xBet keten weddenschappen. Wat voor soort weddenschappen dit zijn en hoe u combinaties van ketens kunt maken – in het artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Wat betekent een ketting bij 1xbet?

De verwachte vraag van nieuwe gebruikers die nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met ketens bij 1xbet, wat is dat? Een ketting is een type weddenschap dat elementen van een parlay en een systeem omvat. In het eerste geval, neemt 1xbet de mogelijkheid om een reeks te vormen uit enkele weddenschappen. In het tweede geval, met systemen, krijgt de gebruiker een “verzekering”. Bij verlies van één of meer weddenschappen in een 1xbet reeks, is de weddenschap niet noodzakelijk verloren. Het belangrijkste is om geld op de bank te hebben voor een nieuwe weddenschap. Dit is de kracht van een keten, vergeleken met een traditionele expres.

Bij het plaatsen van een keten kunnen spelers dus verwachten winst te maken, zelfs als verschillende gebeurtenissen niet uitspelen. Een inzet wordt als een verliezer beschouwd wanneer er geen geld in de pot is om een eerste inzet te plaatsen voor de volgende inzet in de keten.

Wat winnen betreft, hoe meer uitkomsten in een reeks een winst opleveren, hoe hoger de winkansen voor de keten. Deze wordt echter niet vermenigvuldigd zoals in het geval van een multi. De berekening van een 1xBet keten gebeurt volgens een ander schema, zoals beschreven in de volgende sectie.

Hoe wordt een 1xBet-ketting berekend?

Uit de definitie kan worden opgemaakt dat een 1xBet keten een opeenvolging van enkelvoudige weddenschappen inhoudt. De winsten worden echter niet zo gemakkelijk geteld als in uitdrukt: verlies je één weddenschap, dan verlies je alle weddenschappen. Voor ketens wordt een heel andere methodologie gebruikt. Dat geldt ook voor de berekening van de winkans.

Laten we een voorbeeld geven van hoe de winsten en winkansen in een 1xbet keten worden berekend. Dus, er is een weddenschap, die bestaat uit 5 evenementen. De oorspronkelijke grootte van de weddenschap is 100 roebel*. Alle gebeurtenissen worden geplaatst op voetbalwedstrijden.

Как делать ставки 1хБет

Na het voltooien van alle wedstrijden, hebben we het volgende resultaat:

 • De eerste gebeurtenis, met een winkans van 2.0 gespeeld. De speler ontving een winst van 100 * 2,0 = 200 roebel*.
 • De tweede gebeurtenis was niet succesvol. 100 roebel* (oorspronkelijke inzet bedrag) wordt afgetrokken van de bank van 200 roebel*. De speler houdt 100 roebel* over.
 • De derde gebeurtenis wordt gespeeld. De wedstrijd met de winkans 2,3 brengt de speler 100*2,3 = 230 roebel* op.
 • De vierde gebeurtenis (kansen 1,5) ook gewonnen. De gebruiker ontvangt 230 + (100 * 1,5) = 380 roebel*.
 • De laatste gebeurtenis heeft verloren. De bank van de speler is met 100 roebel* gedaald en bedraagt 260 roebel*.

Het eindresultaat van de gokker is 280 roebel*. Dus, de uiteindelijke kansen in de 1xbet keten zijn 2,8. Ondanks het verlies van 2 evenementen in de reeks, is de gokker erin geslaagd om een kleine winst te maken. Deze is echter veel kleiner dan in het geval van expres weddenschappen.

*Of het equivalent van dat bedrag in een andere valuta.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een 1xBet keten?

Ondanks het feit dat 1xbet ketens geen ingewikkelde vormen van weddenschappen zijn, moeten beginners aandacht besteden aan de eigenaardigheden van het vormen van dergelijke combinaties. Om dit te doen, moet je jezelf vertrouwd maken met de belangrijkste kenmerken van ketens:

 • De gebeurtenissen in de opeenvolging worden berekend zoals ingesteld door de auteur. Er is hier geen automatisch bepaalde chronologie.
 • Het is mogelijk om weddenschappen te plaatsen op voorwedstrijden en live wedstrijden. Er zijn geen beperkingen op de markten.
 • Het bedrag van de volgende weddenschap in de 1xBet keten kan niet hoger zijn dan de eerste weddenschap.
 • Als er minder geld in de bank over is dan het bedrag van de eerste weddenschap, wordt het gehele saldo ingenomen.
 • Verlies van een evenement is gelijk aan het bedrag van de eerste inzet.
 • De bank in de reeks wordt na elke wedstrijd berekend.
 • De winkansen in de keten worden niet vermenigvuldigd.

Цепочка 1хБет

Dus, met de juiste keuze van gebeurtenissen voor een 1xbet ketting weddenschap, heeft de speler een vrij goede kans om een winst te maken. Hoewel, nogmaals, het zal niet zo groot zijn als in het geval van express weddenschappen. Vanaf hier kunnen we de belangrijkste voor- en nadelen van kettingen van de bookmaker belichten:

Voordelen van een ketting Nadelen van een ketting
Het is moeilijk om de hele pot – inzet te verliezen De winkansen worden niet vermenigvuldigd, de winsten zijn kleiner
Het is gemakkelijk om een combinatie te maken Als de eerste gebeurtenis niet juist wordt gekozen, verliest de hele reeks
Mogelijkheid om de uiteindelijke kansen te verhogen

Zoals u kunt zien in de tabel, zijn kettingen bij 1xBet een ongecompliceerde en vrij interessante vorm van weddenschappen, die het proberen waard is voor beginners.

Hoe plaats ik een ketting bij 1xBet?

Om een keten bij 1xBet te plaatsen, moet een speler eerst wedstrijden selecteren uit de “Lijn” of “Live” secties. Zoals hierboven beschreven, legt de bookmaker geen beperkingen op aan de markten. Zodra de gebruiker heeft besloten over de gewenste uitkomst en op de kansen heeft geklikt, wordt de weddenschap overgebracht naar het wedstrookje. Van twee weddenschappen in de bon, heeft de speler de mogelijkheid om een reeks te vormen. Om dit te doen, in de drop-down lijst onder alle gebeurtenissen, zoek het type weddenschap “Ketting”. Nadat het geld is gestort, verschijnt de inzet in de “Inzetgeschiedenis”. De speler hoeft alleen nog maar op het resultaat te wachten.

Relevant nieuws