Intro

Wat is een handicap bij 1xBet en hoe gebruik ik het?

Фора 1xBet
Het 1xBet weddenschap aanbod omvat vele sportevenementen. Echter, niet voor alle wedstrijden biedt de bookmaker goede quotes. Als je geïnteresseerd bent in een bepaalde wedstrijd en de kans dat de speler of het team zal winnen is niet hoog, dan kun je bij 1xBet op totaal wedden of op handicap. Dit laatste type weddenschap zal in het artikel van vandaag worden besproken

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is een handicap bij 1xBet wedden?

Beginners gebruiken vaak de makkelijkste varianten, namelijk een overwinning voor één team, een tweede team of een gelijkspel. Maar als je meer en meer ervaren wordt, neig je meer naar de totalen en handicaps. Een handicap bij 1xbet is een weddenschap op een team of een sporter met een waarde toegevoegd aan de eindscore. Het kan gaan om een doelpunt bij voetbal, pucks bij hockey, punten bij tennis of andere statistische indicatoren. Handicaps worden aangeduid met de letter F met de toevoeging van een hand (1 of 2), de numerieke waarde en het teken “+” en “-“. Bijvoorbeeld F1(0) en F2(+1). Op basis hiervan worden de vormen verdeeld in positief, negatief en nul. Laten we kort de kenmerken van elk type per teken beschrijven:

  • Positieve handicaps zijn weddenschappen met of zonder plusteken. In dit geval krijgt de gekozen kant het voordeel. De gebruiker gaat ervan uit dat de speler of het team niet met deze marge mag verliezen. Bijvoorbeeld, de gebruiker wedt F2(+1) in een voetbalwedstrijd tussen Frankrijk en Oekraïne. Om te winnen, moet de speler het Oekraïense team de wedstrijd laten winnen of gelijk spelen. Als hij verliest met 1 doelpunt, wordt de inzet volledig teruggegeven en als hij verliest met 2 of meer doelpunten, gaat de inzet verloren.
  • Negatieve handicaps zijn weddenschappen met een minteken. In deze weddenschappen moet de partij winnen met het voordeel aangegeven in de handicap. Bijvoorbeeld, in een voetbalwedstrijd tussen Polen en Estland, betekent F1(-1,5) dat de Poolse ploeg moet winnen met een marge van 2 doelpunten of meer. In het geval van een overwinning van 1 doelpunt, een gelijkspel of een verlies, zal de inzet niet worden terugbetaald.
  • Nul – weddenschap op gelijke tegenstanders. In dit geval is het belangrijkste dat de weddenschap gespeeld moet worden, het verschil in de score wordt niet in aanmerking genomen. Bijvoorbeeld, in een voetbalwedstrijd tussen Engeland en Frankrijk, betekent F1(0) dat de weddenschap wint als het Engelse team wint (het aantal doelpunten telt niet mee). Als de teams gelijk spelen, wordt de weddenschap terugbetaald en als ze verliezen, verbeurd.

Sommige bronnen geven een apart type handicap op statistiek. In deze weddenschappen wordt rekening gehouden met andere numerieke waarden. In hun type verschillen ze echter niet veel van gewone forwards.

Wat zijn de verschillende soorten handicaps bij 1xBet?

Handicaps bij 1xBet zijn een populair type weddenschap onder gebruikers uit vele landen en markten. Op de website van de bookmaker zijn de volgende opties beschikbaar: fractioneel en geheel (regulier), Europees (handicaps) en Aziatisch (kwartjes). Laten we eens kijken naar elke optie:

  • Fractioneel zijn handicaps die respectievelijk helften in numerieke waarden en gehele getallen in gehele waarden bevatten. Bijvoorbeeld, F1(+0.5), F2(-2.0). Het verschil tussen de twee is dat een handicap met een gehele handicap terugbetaalbaar is, terwijl een handicap met een fractionele handicap dat niet is.
  • Een Europese handicap of handicap handicap is een handicap die de speler 3 inzetmogelijkheden tegelijk geeft. In dit geval is winnen alleen mogelijk als de wedstrijd met de gekozen getalswaarde zal eindigen. Bijvoorbeeld, voor een Europese handicap (2-0) in voetbal, moet het eerste team winnen met 2 doelpunten verschil. Een 3-0, 1-0 overwinning is een verlies voor de weddenschap. Andere uitslagen van wedstrijden resulteren ook in een verlies.
  • Een aziatische handicap is een handicap die kwarten gebruikt. Deze weddenschap gebruikt 2 weddenschappen met aangrenzende waarden – een handicap met een half en een geheel getal. Bijvoorbeeld F1(-1,25) betekent zowel F1(-1,0) als F1(-1,5). Daarom verwijzen sommige bookmakers naar zo’n handicap als dubbele kansen.

1хБет линия ставок Europees, fractioneel en integer handicaps zijn het meest populair onder Oost-Europese gebruikers. Al deze varianten kunnen gevonden worden op de 1xBet website

Wat is het verschil tussen handicap en handicaps bij 1xBet?

Een veel voorkomende vraag onder nieuwelingen is “Is handicap en handicap bij 1xBet hetzelfde”? Het antwoord hangt af van welke terminologie en interpretatie je gebruikt. In ons artikel wordt alleen gesproken over Europese handicap. Wij gebruiken de terminologie die door de bookmaker 1xBet wordt gebruikt. In verschillende bronnen op het internet kun je echter parallelle gebruiken van handicap en handicap (synoniemen) vinden. Als u het principe van de handicapberekening op de site van de bookmaker bekijkt, zullen alleen die weddenschappen winnen waarbij de numerieke waarde in de uitslag wordt gerespecteerd. Er worden geen terugbetalingen gedaan. Een handicap is dus een Europese handicap, zoals hierboven beschreven. Als we andere varianten van handicaps nemen volgens de indexen, hebben de gebruikers de mogelijkheid om te winnen bij verschillende uitkomsten van de wedstrijd of de weddenschap terug te betalen. En dit is niet precies de handicap die op de 1xBet weddenschap site wordt berekend.

Hoe wed ik op een handicap bij 1xBet?

Het proces van het plaatsen van een weddenschap op een voorsprong is vrij eenvoudig. De enige nuance kan de juiste keuze van het wedformaat zijn. De bookmaker 1xBet biedt verschillende numerieke waarden aan, die het overwegen waard zijn alvorens een weddenschap te plaatsen. Het is ook belangrijk om goed bekend te zijn met de wedstrijd voordat je een weddenschap plaatst. Een misverstand over hoe handicaps bij 1xBet werken kan leiden tot het verlies van een weddenschap. Om een weddenschap op vorm te plaatsen bij 1xBet moet u:

  1. Kies de weddenschap waarin je geïnteresseerd bent uit het aanbod van de bookmaker.
  2. Kies de gewenste numerieke waarde. Voor dit doel is het mogelijk om naar de weddenschap pagina te gaan en alle beschikbare opties te zien. Als de speler zich op de pagina met alle evenementen bevindt, is het de moeite waard om op de numerieke waarde tussen de kansen te klikken. Dan opent zich het venster voor het selecteren van waarden.
  3. Klik op de gewenste kansen en breng de weddenschap over naar het wedbriefje.
  4. Voer de grootte van de weddenschap in en selecteer andere waarden voor het plaatsen van een weddenschap.

Ставки на фору 1xBet Zoals u kunt zien, kost het plaatsen van een handicap niet veel tijd. Meer aandacht moet worden besteed aan het voorspellen van de uitkomst. Dit is waar succes in wedden om draait. Voor beginners raden wij onze Betting School aan.

Meer vragen over 1xBet handicaps:

✅ Wat betekent handicap in 1xBet?

Een handicap is een weddenschap waarbij één van de partijen een voordeel krijgt in numerieke termen (aantal doelpunten, punten, overtredingen, etc.). Het resultaat van de weddenschap hangt af van het aantal, het teken (plus of min) en het type weddenschap. Meer informatie over het berekenen van forfeits vind je in het artikel.

▶️ Wat zijn de verschillende indelingen van 1xBet?

Er zijn verschillende manieren om forwards in te delen: op teken en op type. Kijkend naar het teken, verdelen we forfeits in positief, negatief en nihil. Bij handicap maken we onderscheid tussen Fractionele en Integere handicaps, Europese handicaps en Aziatische handicaps. Een korte samenvatting van de bijzonderheden van elke handicap vindt u in het artikel.

❔ Hoe plaats ik een handicap bij 1xBet?

Om een handicap te plaatsen moet de speler de gewenste numerieke waarde selecteren en vervolgens de odds om in te zetten. U kunt dit doen op de weddenschap pagina of in de lijn sectie van de bookmaker. Dan volgt de standaard procedure: voeg de uitkomst toe aan het wedformulier en plaats een weddenschap voor het gewenste bedrag.

Relevant nieuws