Intro

Wat is een anti-express in 1xBet?

Антиэкспресс 1хБет
Vandaag de dag is bookmaker 1xBet een van de vlaggenschepen op de markt voor sportweddenschappen. De productafdeling van het bedrijf is niet alleen verantwoordelijk voor de technologische ontwikkeling van het portaal, maar draagt ook bij aan het ontstaan van nieuwe diensten voor gebruikers. Zo zijn bijvoorbeeld de anti-extra’s al meer dan 5 jaar beschikbaar op de website van 1xBet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dergelijke weddenschappen in veel bronnen onlosmakelijk verbonden zijn met het merk 1xBet. Als u niet bekend bent met dit soort weddenschappen, zal ons artikel nuttig voor u zijn. Het zal beschrijven wat de 1xBet anti-extra’s zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is een Anti-Axpress bij 1xBet?

In het artikel over de soorten weddenschappen bij 1xbet, hebben we het al over anti-extra’s gehad. We hebben onder andere de definitie zelf aangestipt. Zoals je uit de naam kunt begrijpen, is het de tegenovergestelde soort weddenschap van een parlay. En als een parlay een weddenschap is die bestaat uit verschillende niet met elkaar verbonden gebeurtenissen. Dan kunnen we gemakkelijk een Anti-Multiplex bij 1xBet definiëren. Het is een weddenschap op verschillende onafhankelijke uitkomsten, die gespeeld zal worden als tenminste één gebeurtenis een verliezer is. Dus, het hoofddoel van de anti-extra’s is om een weddenschap te plaatsen op die gebeurtenissen die op verlies staan. Dit is waar beginners veel vragen hebben, zoals “Waarom zou je inzetten op een verlies?” Feit is dat combinaties op outsiders gokkers in staat stellen om vaker te winnen. Dit is het belangrijkste voordeel van dit type weddenschap. Echter, in tegenstelling tot standaard combinatie weddenschappen, heeft 1xBet’s antikicker weddenschappen een paar nadelen:

  • Lage winkansen. Aangezien spelers kunnen wedden op duidelijke underdogs, zullen de winkansen veel hoger zijn dan bij de express. Om de risico’s te minimaliseren en winst te maken, biedt de bookmaker lage odds voor alle antics bij 1xBet
  • Hoge marge. Na het berekenen van de anti-extra’s, verdient de speler een kleine winst. De commissie van de bookmaker is veel hoger dan bij andere soorten weddenschappen en is ingebed in de lage winkansen.
  • Niet beschikbaar voor alle wedstrijden. Na het zien van een interessant evenement, kan de gebruiker teleurgesteld zijn door het ontbreken van de mogelijkheid om op de 1xBet anti-extra’s te wedden. Het is mogelijk om de beschikbaarheid van zo’n weddenschap pas te weten te komen na het toevoegen van de uitslag aan het wedbriefje.

Ondanks een aantal nadelen zijn antikickers vrij populair onder gebruikers.

Waar kan ik de anti-extra weddenschappen vinden bij 1xBet?

Om de anti-extra’s bij 1xBet te vinden, moet de speler naar de “Lijn” of “Live” sectie gaan. Op de pagina moet je meer dan twee evenementen selecteren en deze toevoegen aan het wedbriefje. In het venster met de keuze van het type weddenschap, kun je zien of de anti-Axpress beschikbaar is. Zoals eerder opgemerkt, is dit type gecombineerde weddenschap niet voor alle sportevenementen beschikbaar. Je kunt hier pas achter komen nadat je een weddenschap aan het wedstrijdformulier hebt toegevoegd. Er is geen andere manier om een anti-Axpress weddenschap te plaatsen bij 1xBet. Andere soorten weddenschappen zijn beschikbaar op de sportevenementpagina, met uitzondering van gecombineerde weddenschappen Антиэкспресс в 1хБет

Wat zijn de kenmerken van het plaatsen van 1xbet anti weddenschappen?

Gebruikers die nog niet eerder een combinatie weddenschap hebben geplaatst kunnen hun reis beginnen met de anti weddenschappen. Ondanks de kleine winsten, zijn ze zeer gemakkelijk te vormen. We schreven hierover in de vorige sectie. Hoewel het plaatsen van 1xbet anti betting odds vrij eenvoudig is, moet je toch aandacht besteden aan hun kenmerken:

  • Ze moeten ten minste 2 uitkomsten bevatten.
  • Ten minste één uitkomst moet verloren gaan om de weddenschap te winnen.
  • De maximale winst kan door de bookmaker beperkt worden (ingesteld door 1xBet limieten).
  • Anti-extra’s zijn niet voor alle weddenschappen beschikbaar.

Er zijn geen andere belangrijke kenmerken voor het plaatsen van anti weddenschappen bij 1xbet. Wat ons betreft, raden wij aan om zoveel mogelijk evenementen aan de combinatie toe te voegen. Dit zal uw kans op winst aanzienlijk verhogen.

Relevant nieuws