Intro

Wat is een 1xBet-spiegel en hoe vind ik er een?

Официальное зеркало 1xBet
Als de website van 1xBet geblokkeerd wordt door internet providers, kunnen spelers er gemakkelijk toegang toe krijgen via speciale mirrors. De bookmaker biedt gokkers verschillende website adressen met verschillende domeinnamen, die naar het 1xBet portaal leiden. Wat een 1xbet mirror is en hoe je een ander portal adres kunt vinden om binnen te komen zal in dit artikel worden besproken.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is een 1xBet spiegel?

Terwijl een fysieke spiegel de zonnestralen toont en mensen hun spiegelbeeld laat zien, laat een website spiegel mensen een kopie van het portaal bezoeken voor het geval deze geblokkeerd is. Hieruit halen we de definitie: een mirror van een website is een exacte kopie van de originele site die gehost wordt op een andere domeinnaam. In dit geval kunnen de sites zich fysiek op dezelfde hosting bevinden. De beheerder verandert alleen het IP adres en de domeinnaam voor de mirror.

Het doel van de 1xBet mirrorsite is om spelers toegang te geven tot het platform ondanks beperkingen door lokale internet providers. Deze kwestie is relevant voor inwoners van landen waar offshore bookmakers verboden zijn, zoals Rusland. Bij toegang tot de 1xBet mirror mag de gokker geen gebruik maken van de VPN service. Bij het inloggen in de kast ziet de speler zijn huidige statistieken, saldo en kan hij eerder geplaatste weddenschappen op de officiële versie van de 1xBet website aanpassen.

Зеркало 1xBet

Hoe vind ik een 1xBet mirror?

Actuele informatie over 1xBet spiegels kan gevonden worden op de officiële website van de bookmaker. Om het portaal te bezoeken, in het geval dat het geblokkeerd is, is het de moeite waard om een browser te gebruiken met een extensie voor het wijzigen van het IP-adres. Opera, bijvoorbeeld, heeft een eigen VPN service voor toegang tot geblokkeerde sites. Vervolgens moet de speler naar de sectie “Blokkering omzeilen” gaan en de 1xBet Access software installeren. Met zijn hulp zal de speler altijd de huidige mirror van de 1xBet website kennen.

Het is ook mogelijk om via een zoekmachine spiegels van de 1xBet bookmaker te vinden. Echter, je moet voorzichtig zijn. Aanvallers zijn geïnteresseerd in het verkrijgen van toegang tot uw account. Dat is de reden waarom het mogelijk is om naar kloon sites van gokken portals op het net. Natuurlijk, geld van uw rekening halen is niet zo gemakkelijk. De informatie kan echter van pas komen om uw mail te hacken (als u hetzelfde wachtwoord kiest) en vervolgens toegang te krijgen tot de door de speler gebruikte financiële diensten. Daarom raden wij aan om twee-factor identiteitsverificatie in te stellen op alle diensten.

Hoe krijg ik toegang tot 1xBet spiegels?

Om naar de 1xBet mirror te gaan moet de wedder een actuele kopie van de website van de bookmaker vinden. Een bezoek aan het portaal en het installeren van de 1xBet Access applicatie zal helpen. We raden ook aan om zoekmachines te gebruiken (we schreven erover in de vorige sectie). Echter, nogmaals, het is de moeite waard om te controleren of de site een officiële kopie is van het 1xBet portaal. Dit kan alleen worden gedaan op het gokportaal, bijvoorbeeld door te schrijven naar support (als de speler de app niet wil installeren).

We hebben je in een van onze artikelen op de website verteld hoe je 1xBet mirror op je telefoon of computer kunt gebruiken.

Relevant nieuws