Intro

Wat is een 1xBet promo code en hoe gebruik ik die?

Что такое промокод 1xBet
Nieuwelingen die hun eerste stappen zetten in sportweddenschappen proberen een bookmaker te kiezen die hen vanaf het begin de beste voorwaarden kan bieden. 1xBet heeft veel positieve feedback gekregen van spelers dankzij de degelijke inschrijfbonus. En gezien het feit dat deze kan worden verhoogd door gebruik te maken van de 1xbet promo code, zal het kantoor zeker nieuwe gokkers interesseren. Wat een promo code betekent, hoe er een te krijgen, waar het in te voeren en waar het te gebruiken zal worden besproken in dit materiaal.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat betekent een 1xBet promo code?

In een van de artikelen op onze website hebben we al geschreven wat een 1xbet promo code is. Spelers hebben echter zoveel vragen over het krijgen van extra beloningen van de bookmaker. Daarom hebben we besloten om alle vragen over het gebruik van een 1xBet promo code te verzamelen. Een deel van de informatie is te vinden in het hierboven genoemde materiaal, de rest is te vinden in dit artikel.

Laten we beginnen bij de basis – de definitie van promo code in weddenschappen. In sportweddenschappen is een promo code een opeenvolging van cijfers en letters die de speler in staat stelt een extra beloning te krijgen van het kantoor van de bookmaker. De code moet in het vakje worden ingevuld bij het aanmaken van een account, deelname aan een promotie of het plaatsen van een weddenschap. Een promotiecode geeft de speler dus bonussen in de vorm van extra geld, gratis weddenschappen, hogere winkansen, enz.

Nu dat je weet wat een 1xbet promo code is en wat het geeft, moet je uitzoeken waar je het kunt krijgen en hoe je het kunt gebruiken.

Waar kan ik een 1xBet promo code krijgen?

Bookmakerskantoor 1xbet gebruikt verschillende marketingtools om nieuwe gebruikers aan te trekken en het merk te populariseren. Spelers die gebruik maken van de diensten van het bedrijf kunnen haar partners worden. Zij zijn degenen die speciale promo codes hebben, die een kans bieden om meer geld te krijgen voor de eerste storting.

Om een speciale code te vinden, moet je naar de sites van partners gaan, ga bijvoorbeeld naar onze bookmaker review 1xbet. Wij zijn ook officiële vertegenwoordigers van de bookmaker en voorzien onze lezers van een code voor nieuwelingen. STAVKAWIN promo code moet worden gebruikt tijdens de registratie om tot $30 op je bonusrekening te krijgen (of het equivalent in lokale valuta).

Op deze manier heb je al een echte 1xbet promo code, die je veilig kunt gebruiken op de website van de bookmaker.

Промокод 1хБет (1xBet)

Hoe gebruik ik de 1xBet promo code?

Volgens de voorwaarden van het kantoor van de bookmaker kunnen alleen nieuwe spelers de 1xBet promo code gebruiken. Als een gebruiker eerder een profiel had op het gokportaal, en dit vervolgens heeft verwijderd, zal de promo code geen bonus opleveren bij een nieuwe registratie. Bovendien zullen nieuwe spelers die vergeten een 1xBet promo code te gebruiken geen aanspraak kunnen maken op een verhoogde welkomstbonus.

Daarom, als je nog geen profiel hebt op de site van het kantoor, raden we je aan deze stappen te volgen om een extra beloning te krijgen:

  1. Kopieer de STAVKAWIN code van onze website en klik op de 1xBet registratiebutton.
  2. Kies één van de aangeboden registratiemethodes. Zorg ervoor dat het promo code veld beschikbaar is. We schreven eerder over hoe het 1xBet registratieformulier in te vullen.
  3. Voer de code STAVKAWIN in het speciale veld in.
  4. Voltooi de registratieprocedure op de website van de bookmaker.

Als alle stappen correct worden gevolgd, ontvangt de speler extra fondsen bij een storting van meer dan $ 130 of het equivalent in lokale valuta.

Hoe maak ik een 1xbet promo code aan?

Naast de welkomstbonus die in de vorige paragraaf werd vermeld, geeft 1xbet spelers de mogelijkheid om extra promo codes te ontvangen. Deze kunnen gebruikt worden voor gokken (freespins) en wedden op sport en cybersporten (freebets). Alle aanbiedingen zijn te vinden onder “Promo” – “Promo Code Showcase”.

Om een 1xbet promo code te creëren, moet een gokker een voldoende aantal punten verzamelen. Het minimum aantal punten om in te wisselen voor een promo code is 50. Dit kan bijvoorbeeld een promo code zijn voor een gratis weddenschap op basketbal met kansen van minimaal 1.8, of één draai in het Lucky Wheel. Er zijn meer dan 30 aanbiedingen beschikbaar op de ‘promo code etalage’ pagina.

We zullen het in een apart artikel hebben over hoe je aan punten komt om 1xBet promo codes te maken.

Hoe controleer ik een promo code op 1xBet?

Het is de moeite waard om deze vraag in twee delen op te splitsen. De bookmaker biedt spelers een sign-up bonus, en partners een extra promo code om het bedrag voor de eerste storting te verhogen. Er is geen manier om zo’n promo code te controleren. Zelfs als je het invult in het vakje “Promo code (indien van toepassing)” wanneer je je account aanmaakt, zal het niet te zien zijn of het actief is of niet. Je kunt er alleen achter komen of de code actief is wanneer je een storting doet: Als je $130 of meer hebt gestort, ontvang je nog steeds $130 op je bonusrekening, dan was de code geldig.

Проверить промокод 1хБет

Als de gokker een 1xbet promo code heeft aangemaakt met zijn punten, of een bonus heeft ontvangen van het kantoor, dan moet je naar de Promo sectie gaan – Promo Code Showcase. Klik dan op de knop Check Promo Code en voer de bonus in de regel in. Hier kan de speler informatie vinden over de promo code en de geschiedenis van zijn codes bekijken.

Meer vragen over “Wat is een 1xBet promo code?

📥 Waar kan ik de 1xBet promo code invoeren?

Om extra beloningen van de bookmaker te krijgen, moet je de 1xbet promo code invoeren bij je registratie. In de voorgestelde opties voor het aanmaken van een account (behalve voor sociale netwerken en messengers) is er een veld “Promo code (indien beschikbaar)”. Hier moet de speler de beschikbare 1xbet promo code invoeren.

✅ Hoe activeer ik een 1xBet promo code?

De speler hoeft een promo code bij 1xbet niet bijkomend te activeren. Het is voldoende om bij de registratie de juiste code in het desbetreffende veld in te voeren. Je moet ook de procedure voor het aanmaken van een account voltooien en deze activeren.

Hoe voer ik een promo code in 1xBet op mijn telefoon in?

Het proces van het gebruiken van een 1xbet promo code tijdens het aanmaken van een account op de site vanaf je telefoon is niet anders dan de desktop versie. De optie om te registreren vanaf de mobiele app zal anders zijn. Er is echter ook een veld voor het invoeren van een speciale code.

➡️ Hoe kan ik wedden met een 1xBet promo code?

Zodra een speler een 1xbet promo code voor een sportevenement heeft aangemaakt in de “Promo Code Showcase”, kan deze worden gebruikt bij het plaatsen van een weddenschap. Om dit te doen, selecteer je het evenement waarvoor de bonus is aangemaakt. Dan, bij het plaatsen van een weddenschap, moet je de combinatie van letters en cijfers in het “Promo code” veld invoeren. Let op, het veld met het inzetbedrag moet leeg zijn. Anders zal 1xBet bookmaker besluiten het geld af te trekken in plaats van de freebet te activeren.

Relevant nieuws