Intro

Waarom werkt de 1xBet app niet?

Почему не работает приложение 1xBet
Bookmaker 1xBet heeft, inspelend op de behoeften van de gebruikers, verschillende apps voor computers en mobiele apparaten gelanceerd. Wij hebben u reeds verteld waar en hoe u de 1xbet wedden app kunt downloaden. Echter, sommige spelers kunnen problemen ondervinden wanneer de app niet wil werken of stopt met opstarten om de een of andere reden. Dus laten we eens kijken naar alle mogelijke oplossingen en het oplossen van problemen in dit artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Waarom werkt de 1xBet app niet?

Op gokfora stellen gokkers vaak vragen over de juiste werking van de app van de bookmaker. Wij hebben alle informatie over dit onderwerp verzameld en proberen de redenen te beschrijven waarom de 1xBet app niet werkt.

Het downloaden van een niet werkende versie van de 1xBet app

De bookmaker is voortdurend bezig met het updaten van zijn producten: 1xWin software, Android en iOS apps. Daarom raken versies van eerder uitgebrachte producten verouderd en werken ze mogelijk niet correct. Daarnaast downloaden spelers vaak software van onofficiële bronnen (dit raden wij niet aan), waar een verouderde versie wordt geplaatst. Daarom kan het zijn dat de 1xBet app niet werkt op uw computer of smartphone. Als de software werd gedownload van de officiële 1xBet website, moet je letten op het installatiebestand zelf. Het kan beschadigd zijn. Als dit het geval is, kunt u de software opnieuw downloaden naar uw apparaat en het installeren.

Uw apparaat ondersteunt de 1xBet app niet

Om de mobiele app van de bookmaker op uw smartphone te kunnen installeren, moet deze aan de minimale vereisten voldoen:

  • Android: 50-60 MB vrije ruimte op uw smartphone en een Android-versie van 4.1 of hoger.
  • iOS: 108 MB vrije ruimte in het iPhone geheugen en een iOS besturingssysteem versie 9.3 of hoger.

1xWin app wordt ondersteund op Windows OS vanaf XP. Je hebt maximaal 200 MB vrije ruimte nodig. Er zijn geen andere vereisten. Als de betting software niet installeert, kan het te wijten zijn aan antivirus. Probeer deze uit te schakelen.

Problemen met de verbinding van 1xBet met het internet

Als een gokker problemen heeft met de app op zijn smartphone of PC, is het de moeite waard om de internetverbinding te controleren. In de regel zou de app uit zichzelf een melding moeten geven dat er geen verbinding is. Het is echter beter om ervoor te zorgen dat u een werkende internetverbinding heeft. Een andere reden voor het verbreken van de verbinding kan zijn dat de bookmaker geblokkeerd wordt door lokale internet service providers. In dat geval kan het zijn dat de 1xBet app niet werkt – het verkeer van de gokserver wordt dan geblokkeerd. Natuurlijk hebben de ontwikkelaars de goksoftware beloond met een VPN. Maar het werkt niet altijd correct Вход в мобильную версию 1xBet

1xbet app updates

Bookmakerskantoor 1xbet update regelmatig alle weddenschappen apps. Daarom kan het zijn dat na het ontvangen van de volgende update, 1xbet app niet opent. Dit probleem wordt door veel spelers op forums opgelost. In dit geval is het de moeite waard om de software te verwijderen en opnieuw te installeren. Als dit niet helpt, schrijf dan naar support en vraag om een link naar een vorige versie van een werkende betting app. Wij raden af om software van andere sites te downloaden, aangezien deze kwaadaardige code kan bevatten.

Problemen met uw apparaat: uw telefoon of computer

Soms werkt de 1xBet app niet als gevolg van een probleem met het apparaat van de gokker zelf. Het gaat dan om het besturingssysteem (na weer een update) of andere programma’s die de betting software blokkeren. In dit geval dient u terug te gaan naar een vorige versie van het systeem/de software te verwijderen of te wachten op de volgende app update 1xBet. Als de hierboven beschreven oplossingen niet helpen, raden wij u aan contact op te nemen met het support team van de bookmaker. Zij kunnen mogelijk een alternatieve oplossing voor gebruikers voorstellen.

Relevant nieuws