Intro

Waarom kan ik geen geld opnemen van 1xBet?

Способы оплаты 1хБет
Bookmakerskantoor 1xBet biedt gokkers een handige service om geld van hun gokrekening op te nemen naar hun persoonlijke rekening. Het aantal beschikbare betaalmethodes hangt af van het land waar men woont en bedraagt vaak meer dan 30 diensten. We schreven over wat ze zijn en hoe geld op te nemen van 1xBet in een vorig artikel. Dat gezegd hebbende, het is niet altijd het geval dat een verzoek tot geld overmaken succesvol is. Als je geen geld kunt opnemen van 1xBet, raden we je aan het materiaal te lezen.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Ik kan geen geld opnemen van 1xBet: wat kan ik doen?

Helaas, nadat een gebruiker een bepaald bedrag op zijn speelrekening heeft verzameld en klaar is om geld op te nemen, is deze operatie niet altijd succesvol. Het is dan ook niet verwonderlijk dat gokkers vaak op het internet zoeken naar een antwoord op de vraag “Ik kan geen geld opnemen van 1xbet wat moet ik doen?” Allereerst is het noodzakelijk om de oorzaak van dit probleem te begrijpen. We hebben 8 redenen geïdentificeerd waarom een speler geen geld kan opnemen van de site. Ze worden in detail beschreven in de volgende sectie, dus we zullen er niet verder op ingaan.

Als een speler geen geld kan opnemen van 1xBet, is het de moeite waard om te kijken naar de verificatie van zijn profiel, naleving van de opnamevoorwaarden (controleer service ondersteuning, minimum drempels voor geld overmaken) en beperkingen voor het profiel. In het laatste geval moet u contact opnemen met het support team. U kunt ook contact opnemen met de exploitant voordat u zelf op zoek gaat naar de reden van opnameblokkering. Bookmaker specialisten werken de klok rond en zullen u graag helpen het probleem te vinden en op te lossen.

Waarom kan ik geen geld opnemen van 1xBet?

Bij het aanmaken van een account gaan spelers automatisch akkoord met de servicevoorwaarden van het wedbedrijf 1xbet. Weinig mensen lezen echter de regels die op de website van de bookmaker staan. Daarom brengt het optreden van problemen met transacties gokkers in een lastig parket. Hoewel alle gevallen die als reden kunnen dienen voor het weigeren van een uitbetaling in het document staan beschreven.

De belangrijkste fouten waardoor je geen geld kunt opnemen bij 1xbet zijn:

 • Niet geverifieerd profiel. In ons artikel over registreren bij 1xBet schreven we over de noodzaak om een volledige identiteitscontrole te doorlopen. Volgens de algemeen aanvaarde regels van de gokgemeenschap, moeten spelers meerderjarig zijn. De bookmaker verifieert ook andere informatie over de gebruikers om hun diensten te kunnen verlenen. Daarom zal een telefoonnummer en een van de documenten (paspoort, paspoort, rijbewijs) nodig zijn voor verificatie.
 • Niet-gespeelde storting/deel van de storting. Zodra geld is gestort, moeten spelers het gebruiken op de site. Voor dit doel is het voldoende om geld te plaatsen op sport/cyber weddenschappen met kansen hoger dan 1.10 of om een van de spellen te spelen. Het gestorte geldbedrag is, na winst, beschikbaar voor opname.
 • Niet uitgespeelde bonusfondsen. De situatie is vergelijkbaar met het vorige probleem. Om de bonusfondsen op de hoofdrekening te krijgen, moeten ze worden ingezet. U kunt gedetailleerde informatie krijgen over de bonus opnameregeling op de promotie pagina.
 • Overtreding van opnamelimieten. Als de gebruiker een bedrag heeft opgegeven dat hoger is dan het toegestane bedrag voor de geselecteerde betaalmethode, zal de betaling niet worden geaccepteerd. Daarnaast kan de bookmaker 1xBet interne opnamelimieten instellen voor een bepaalde speler. Deze situatie doet zich voor als een preventieve straf voor kleine weddenschappen en gokfraude.
 • Overtreding van de opnamevoorwaarden voor een enkele rekening. Om spelers tegen fraude te beschermen biedt het kantoor van de bookmaker de mogelijkheid om geld alleen naar de rekening (betaaldienst) te sturen waarvan het ontvangen is. Als er iets met de rekening gebeurt, moet u contact opnemen met de ondersteuning en een bevestiging van het probleem geven.
 • De gegevens van de speler komen niet overeen op de website en in de betalingsdienst. Alvorens een overschrijving uit te voeren, controleert de bookmaker 1xBet de gegevens van de rekening waarnaar het geld zal worden overgemaakt. Als er fouten worden gevonden in de naam, achternaam, nummer, zal de betaling niet worden geaccepteerd. Daarom moeten alle typefouten in de gegevens worden gecorrigeerd via de ondersteuning van het kantoor.
 • Blokkeren van de rekening van de speler. Indien de speler systematisch de regels van het bookmakerskantoor heeft overtreden, zal zijn rekening worden geblokkeerd en zullen de lopende betalingen worden geannuleerd. Als een dergelijke situatie zich voordoet, zal de speler niet in staat zijn om zijn fondsen terug te krijgen.
 • Technische problemen aan de kant van de bookmaker of de betaaldienst. Niet zo vaak, maar toch kunnen er problemen zijn met de overschrijvingen naar de opgegeven rekening. In dit geval moet je wachten en het na enige tijd opnieuw proberen.

Wanneer een speler geen geld kan opnemen bij 1xbet, is het de moeite waard om de bovenstaande problemen te controleren. Er zijn geen andere onderliggende redenen voor het niet kunnen opnemen van geld van het portaal. De meeste van de hierboven beschreven problemen kunt u zelf oplossen, en als dat niet lukt, kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam. Wij willen u eraan herinneren dat zij 24/7 beschikbaar zijn.

Вывод средств 1хБет на карту

Wat zijn de belangrijkste regels voor het opnemen van geld van 1xBet?

In de vorige sectie, waarin we de situaties beschreven waarin een speler geen geld kan opnemen van 1xBet, hebben we de basisregels voor gebruikers van het kantoor gedeeltelijk aangestipt. We hebben echter besloten om ze in een apart blok te belichten voor de duidelijkheid.

Wij raden gebruikers aan deze regels te volgen om geld op hun eigen account te krijgen:

 • Controleer uw identiteit en bewijs dat u ten minste 18 jaar oud bent.
 • Zet geld in voordat u het opneemt.
 • Maak niet meer over dan de ingestelde limiet.
 • Gebruik dezelfde betaaldienst voor het storten en opnemen van geld.

De bookmaker 1xbet maakt op zijn beurt geld over naar uw eigen rekening in overeenstemming met de regelgeving (van 1 minuut tot 7 dagen) en brengt voor dergelijke operaties geen commissie in rekening.

Hoe kan ik een verzoek tot opname bij 1xbet annuleren?

Zodra een gebruiker het opnameverzoek heeft ingevuld (met vermelding van het overboekingsbedrag en de betalingsmethode), wordt het ter overweging voorgelegd aan de financiële afdeling. De meeste transacties worden automatisch uitgevoerd zonder enige extra menselijke tussenkomst. Kunstmatige intelligentie is in staat fouten op te sporen en overtreders te identificeren. In dat geval wordt het geld teruggestort op de hoofdrekening van de speler of bevroren totdat het probleem is opgelost.

1хБет - вывод средств

Ondanks het feit dat betalingen met fouten in de details worden geretourneerd, vragen veel spelers zich af: “Hoe kan ik het opnameverzoek 1xbet annuleren?” In sommige situaties komen gebruikers een interessante weddenschap tegen en vinden ze het niet erg om de fondsen terug te geven om hun geluk te beproeven bij een nieuwe weddenschap. Dan moeten spelers de volgende stappen ondernemen:

 • Autoriseer en log in op uw persoonlijke kastje.
 • Ga naar de sectie “Geld opnemen van rekening”.
 • Klik op “Geldopnameverzoeken” en zoek uw geldopname.
 • Als uw opnameverzoek “Verwerking” is, kunt u op “Annuleren” klikken. Binnen 10 minuten zal het geld op uw rekening worden bijgeschreven. Als de status “Uitgevoerd” is, hoeft de speler alleen zijn rekening opnieuw te storten.

De gokker kan zijn opnameverzoeken zonder beperkingen van de 1xBet bookmaker annuleren.

Veel gestelde vragen over uitbetalingen van 1xBet:

❌ Waarom is de opname geblokkeerd door 1xBet?

Nadat de gebruiker de betalingsmethode heeft gekozen, het bedrag heeft aangegeven en op “Bevestigen” heeft geklikt, doorloopt het verzoek verschillende verificatiestadia. Automatische blokkering van betalingen wanneer een deel van het bedrag niet is ingezet, er een vermoeden van winst is of de overboekingslimiet is overschreden. Menselijke verificatie, door de financiële afdeling van de bookmaker, komt op het moment dat de opname door 1xBet wordt geblokkeerd. Als er vermoedens zijn van fraude of de herkomst van het geld, zal het geld worden “bevroren” totdat de controle is voltooid. Er is geen manier om de situatie te beïnvloeden. De gokker hoeft dus alleen maar te wachten op de beslissing van de financiële afdeling.

💵 Waarom kan ik geen geld opnemen bij 1xBet?

Er zijn minstens 8 redenen waarom een speler geen geld kan opnemen bij 1xbet. De meest voorkomende zijn onvolledige profiel identificatie, niet-gespeelde fondsen en geldopname via een ander betaalmiddel dan degene die geselecteerd is op het moment van storting. Er kunnen ook problemen zijn met limieten en verdenkingen van het kantoor van de bookmaker met betrekking tot de herkomst van fondsen of het ontvangen van winsten. Wanneer de speler een opnameverzoek indient, krijgt hij berichten te zien met de reden waarom de overboeking wordt geweigerd. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met het ondersteuningsteam voor advies.

📞 Wat moet ik doen als ik geen geld kan opnemen van 1xBet?

Hoewel de bookmaker in de eerste plaats een bedrijf is dat geld wil verdienen, geeft het ook om zijn imago. Daarom is er een 24-uurs support team om problematische situaties op te lossen. Als een speler niet in staat is om geld op te nemen van 1xBet, is het de moeite waard om een chat te schrijven, een e-mail te sturen, te bellen of andere beschikbare manieren van communicatie met het kantoor van de bookmaker te kiezen.

Relevant nieuws