Intro

Toegang tot de site: Hoe herstel ik mijn account bij 1xBet?

Восстановить доступ 1хБет
Het gebeurt vaak dat gebruikers niet alleen hun wachtwoord vergeten, maar zelfs hun login voor hun account. Als u in de problemen komt met 1xBet, hoeft u zich geen zorgen te maken. In dit geval raden wij aan om te proberen de toegang te herstellen en niet opnieuw te registreren, omdat de bookmaker de gebruiker permanent kan blokkeren wanneer hij zich registreert met dezelfde persoonlijke gegevens (voor- en achternaam, e-mail, bankrekeningen). In dit artikel bekijken we hoe je inlogt, hoe je 1xBet gebruikersnaam en wachtwoord van je persoonlijke account kunt herstellen en hoe je weer toegang krijgt tot je account op de website van de bookmaker.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe meld ik me aan bij 1xBet?

Elke wedder krijgt bij de registratie bij 1xbet een uniek ID nummer – dit 9-cijferige nummer is tevens het nummer van de speelrekening op de website van de bookmaker. Je kunt het ook gebruiken om in te loggen op de website, want het dient als een speler ID, net als je e-mail of telefoonnummer. U kunt uw persoonlijke ID nummer vinden in myAlpari in de rechter bovenhoek. Om in te loggen, moet u uw gebruikersnaam (e-mail, mobiele telefoon of ID-nummer) invoeren en vervolgens uw wachtwoord invoeren.

Hoe onthoud ik mijn 1xBet login?

Inloggen op de site van de bookmaker kan niet alleen een emailadres zijn, maar ook een mobiel telefoonnummer of een uniek ID, dat gevormd wordt tijdens de registratie van de gebruiker. Als deze inlogmethodes om een of andere reden niet beschikbaar zijn, kunt u proberen in te loggen via een van de sociale netwerken. Als de bovenstaande opties niet werken, is de laatste kans om uw gebruikersnaam te herstellen contact op te nemen met het technische ondersteuningsteam van 1xBet op een manier die voor u comfortabel is. Echter, met deze aanpak, wees bereid om de adviseur te voorzien van alle nodige documenten die uw identiteit bewijzen. Aangezien de bookmaker zeer streng is over alle soorten fraude en oplichting, en voor een poging om je opnieuw te registreren met dezelfde persoonlijke gegevens kun je levenslang verbannen worden en het zal vrij moeilijk zijn om te bewijzen dat je geen oplichter bent. Dus wees voorzichtig en schrijf uw inloggegevens voor 1xBet ergens op? Вход в 1хБет

Hoe weet ik mijn inloggegevens op 1xBet?

Bij het openen van het formulier om in te loggen op de website van 1xBet, kan het je opvallen dat een speler zijn e-mailadres, identifier (ID) of telefoonnummer kan invoeren als login (je moet op de juiste knop klikken in het “Login” veld). Dit maakt het een beetje moeilijker om toegang te krijgen tot de site als een speler zijn 1xBet login vergeet. Om het te onthouden, moet je:

  1. Zoek naar een e-mail van de bookmaker. Tijdens de registratie via e-mail wordt u gevraagd om uw account te bevestigen (u moet op de link klikken). Als er zo’n e-mail is, is het de moeite waard om je e-mail te gebruiken als login.
  2. Probeer uw telefoonnummer in te voeren. Als de gebruiker zich daarmee heeft geregistreerd, dan is het ook mogelijk om via het nummer in te loggen of het wachtwoord op te vragen.
  3. Zoek uw opgeslagen logins/wachtwoorden in uw browser om toegang te krijgen tot 1xBet. Misschien zijn je inloggegevens opgeslagen na je eerste login.

Als geen van de voorgestelde opties niet heeft geholpen, dan is het noodzakelijk om hulp te vragen aan de ondersteuningsdienst van 1xbet. Echter, om weer toegang te krijgen zul je identificatie nodig hebben – het verstrekken van je paspoort voor identiteitscontrole. Dat is de reden waarom we raden u aan om te schrijven naar de e-mail of chat, als u uw documenten verzenden kunt om uw profiel te verifiëren meteen.

Hoe kan ik wachtwoord van 1xbet herstellen?

Spelers vergeten niet alleen hun gebruikersnaam. Heel vaak zijn er problemen met het inloggen op de persoonlijke account door middel van een vergeten wachtwoord van 1xbet. In dat geval moet je het herstellen. Om dat te doen moet je op de “Login” knop drukken en vervolgens op “Wachtwoord vergeten”. De bookmaker biedt 2 manieren van identificatie aan: via e-mail en via de mobiele telefoon. Kies degene die gebruikt is tijdens de registratie. Als u de standaardregeling gebruikt – e-mail – moet u deze in het veld invullen en op “Nieuw wachtwoord aanmaken” klikken. U ontvangt een e-mail met een link naar de website van de bookmaker. Als u op de link klikt, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Als u uw telefoonnummer hebt gebruikt bij het aanmaken van de e-mail, kunt u de toegang tot uw 1xBet-profiel herstellen via SMS. Om dit te doen, moet u uw nummer in het veld invoeren en wachten op een sms met een code. Deze moet worden ingevoerd in het formulier en vervolgens zal de bookmaker een scherm openen om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als alle bovenstaande opties zijn geprobeerd en er is geen resultaat, dan moet je contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van de bookmaker 1xBet. Je kunt dit doen via e-mail (je krijgt het antwoord binnen 24 uur), chat (je krijgt het antwoord binnen 5-10 minuten) of per telefoon (je krijgt de hulp binnen 10 minuten) Смена пароля 1хБет

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen bij 1xBet?

Als een speler toegang heeft tot een persoonlijke kast, is het veranderen van het wachtwoord van 1xbet een vrij eenvoudige en snelle handeling. De bookmaker zelf raadt aan om je wachtwoord van tijd tot tijd te wijzigen om je account veilig te houden. Om een wachtwoordwijziging bij 1xbet uit te voeren, moet de speler de volgende stappen uitvoeren:

  • Ga naar je persoonlijke kastje.
  • Op de pagina “Persoonlijke gegevens” klikt u op het potloodje tegenover het veld “Uw wachtwoord”.
  • Voer uw oude wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord twee keer in.

Na het klikken op de knop “Opslaan”, zal de speler een nieuw wachtwoord voor het 1xBet account hebben. Nu raden wij aan om het te bewaren door het op te schrijven in het notitieblok. U kunt ook het vakje “Onthouden” aanvinken wanneer u de eerste keer inlogt op uw persoonlijke kastje. De 1xBet website zal de door u ingevoerde gegevens onthouden en de volgende keer dat u inlogt op uw account, zal dit automatisch of semi-automatisch gebeuren.

Hoe kan ik mijn 1xBet account herstellen?

Het kan gebeuren dat een gebruiker, wanneer hij toegang probeert te krijgen tot zijn profiel, ontdekt dat zijn account geblokkeerd of verwijderd is. Dit gebeurt vaak wanneer spelers de gebruiksregels overtreden. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot 1xBet omwille van de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en het ruime spelaanbod. Maar ze vergeten dat achter dit alles ook een sterk veiligheidssysteem schuilgaat. Het specifieke van het kantoor is dat mensen hun persoonlijke gegevens geven en er zeker van moeten zijn dat deze veilig worden bewaard en niet aan derden worden doorgegeven. Dat is de reden waarom elke actie die twijfels oproept bij de bookmaker 1xBet, de speler onmiddellijk naar de ban wordt gestuurd. Het gebeurt vaak dat heel onterecht. Wat te doen als je account geblokkeerd of verwijderd is, lees verder. 1хБет вход официальный сайт букмекера Als je geld wilt opnemen nadat je geblokkeerd bent, schrijf dan een e-mail naar support. Voeg onmiddellijk documenten toe die uw identiteit bewijzen. Het is raadzaam om meerdere documenten toe te voegen: paspoort, rijbewijs, militaire ID, etc. Soms is dit genoeg voor verificatie en zal de support je weer toegang geven tot je 1xBet account of je toestaan geld op te nemen. Houd er echter rekening mee dat je na een succesvolle verificatie een e-mail van het beveiligingsteam kunt ontvangen met de mededeling dat de bookmaker niet langer met je samenwerkt en je account permanent verwijdert. Als u zich opnieuw probeert te registreren bij 1xbet en een account opent, zal deze opnieuw worden geblokkeerd. In dit geval is het onmogelijk om iets te bewijzen en heeft het geen zin om contact op te nemen met de klantenservice.

Relevant nieuws