Intro

Sportweddenschappen bij 22Bet

Спортивные ставки 22Бет
Sportfans of gewoon gokkers hebben waarschijnlijk wel eens van weddenschappen gehoord. Daarvoor zijn er vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bookmaker 22Bet biedt zijn spelers niet alleen klassieke weddenschappen op populaire sporten aan, maar ook meer onconventionele gebieden zoals cybersporten.

Met 22Bet kun je erop vertrouwen dat het spel eerlijk en betrouwbaar is en kun je evenementen kiezen met de hoogste winkansen, plaats orders, spreads, systemen en combinaties zoals patches, jacks, chains en multi bets. Overweeg 22Bet sportweddenschappen in meer detail.

Sporten om te wedden bij 22Bet

Sportweddenschappen bedrijf biedt 23 sporten aan om op te wedden bij 22Bet. Onder hen de meest populaire zijn voetbal, basketbal, tennis, hockey, volleybal, tafeltennis, handbal en cricket. Er zijn ook sporten die minder populair zijn maar wel een trouwe aanhang hebben: atletiek, badminton, honkbal, waterpolo, boot racen, downhill skiën, kabaddi, keirin, beach volleybal, rugby, paardenrennen, snooker, hondenrennen, speedway, floorball, futsal en ijshockey.

Elke dag kunnen gokkers kiezen uit meer dan 300 sportevenementen en ongeveer 350 cybersportevenementen. Alle populaire wereldmarkten zijn beschikbaar voor weddenschappen. U kunt ook evenementen van kleinere kampioenschappen vinden. Om van het aanbod gebruik te maken moet je inloggen in je persoonlijke kabinet of je registreren op 22Bet.

Ставки на спорт 22Bet

Verscheidenheid aan weddenschappen bij 22Bet

Klassieke enkelvoudige weddenschappen, spreads, systemen en combinaties van weddenschappen zoals patches, latches, kettingen en multi bets zijn allemaal beschikbaar bij 22Bet. Omdat het voor nieuwkomers moeilijk is om alle fijne kneepjes van weddenschappen bij 22Bet te begrijpen, hebben we besloten om kort te beschrijven hoe ze van elkaar verschillen:

 • Een klassieke enkelvoudige wed denschap is een gewone enkelvoudige weddenschap op één kant om te winnen (of gelijk te spelen). Het is de eenvoudigste en meest populaire soort weddenschap.
 • Een parlay is een serie weddenschappen op verschillende evenementen die gecombineerd worden in een enkele weddenschap. Het gevolg hiervan is dat deze weddenschap een hogere winkans heeft. Echter, alle gebeurtenissen in de Parlay moeten gewonnen worden om te winnen.
 • Een systeem is een compromis tussen enkelvoudige weddenschappen en single bets en is opgebouwd uit de laatste. In tegenstelling tot een normale express, kan een systeem winnen zelfs als sommige selecties in de combinatie verliezen.
 • Een Parlay is een combinatie van alle mogelijke Parlays van de geselecteerde evenementen. Het minimum aantal gebeurtenissen in dit type weddenschap is 3, het maximum is 8. Om een winst van een Parlay te krijgen, moet ten minste één selectie (d.w.z. ten minste 2 van alle uitkomsten) juist zijn.
 • Luckybetsbestaan uit enkele weddenschappen en alle mogelijke uitkomsten van de geselecteerde gebeurtenissen. Het minimum aantal selecties in dit type weddenschap is 2, het maximum is 8. Om te winnen, hoeft u alleen maar ten minste één uitkomst juist te selecteren.
 • Een ketting is een reeks enkelvoudige weddenschappen die bestaan uit gebeurtenissen die onafhankelijk van elkaar zijn. De speler kan zelf de volgorde van inzetten kiezen en alleen inzetten op de eerste gebeurtenis in de keten. Nadat elke enkele weddenschap in de keten is getrokken, wordt de som op deze rekening berekend.
 • Multi betting is een weddenschapsysteem bestaande uit meerdere weddenschappen of enkelvoudige weddenschappen.

Naast de vermelde verscheidenheid van weddenschappen op de site van het kantoor zijn er interessante bonussen en promoties 22Bet. Dankzij hen kunt u uw winsten van geplaatste weddenschappen verhogen.

Weddenschappen op eSports bij 22Bet

Online wedden op cybersporten is met de ontwikkeling van het internet steeds populairder geworden bij 22Bet. In termen van populariteit en weddenschappen, zijn ze bijna gelijk aan de meest bekende sporten zoals voetbal, basketbal en tennis.

Weddenschappen op cybersporten en weddenschappen op traditionele sporten hebben dezelfde logica. Bij voetbal bijvoorbeeld gaat het om sporters die tegen elkaar strijden, terwijl bij cybersporten gamers personages of teams besturen in een online spel.

Ставки на киберспорт 22Бет

Onder de spellen die 22Bet zijn volgelingen aanbiedt, zijn onder andere te vinden:

 • FIFA;
 • Mortal Kombat;
 • Dota;
 • World of Tanks;
 • Counter Strike;
 • NBA Playgrounds;
 • King of Fighters;
 • Sonic;
 • en anderen.

Daarnaast kunnen gebruikers weddenschappen vinden op cyber hockey, -Basketball, -Volleyball, -NFL, -UFC, -Cricket, -Rugby, -Tennis, -Wrestling, -Rally, -Golf, -Baseball, -Lacrosse en andere sporten. In totaal biedt de website van de bookmaker meer dan 60 spelsoorten aan voor 22bet cyber sporten. En dat aantal groeit voortdurend.

Relevant nieuws