Intro

Soorten weddenschappen op 1xBet en hun kenmerken

Виды ставок 1хБет
De gokmarkt is wereldwijd booming. Concurrentie tussen bookmakers en nieuwe technologieën die het mogelijk maken om weddenschappen op afstand te plaatsen dragen bij aan de snelle ontwikkeling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 1xBet, in de strijd om het leiderschap op de markt, probeert haar aanbod te diversifiëren. Dit geldt ook voor de opkomst van nieuwe soorten weddenschappen van 1xBet. Welke soorten weddenschappen zijn beschikbaar voor de gebruikers van het kantoor en wat zijn de verschillen tussen deze weddenschappen? Laten we de vragen in het artikel beantwoorden.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Beschikbare soorten weddenschappen 1xBet

Beginnende gokkers zijn meestal bekend met de single bets (ordinarians) en 1xBet express weddenschappen (samengestelde weddenschappen). De bookmaker biedt echter veel meer soorten weddenschappen aan voor spelers. Naast de klassieke weddenschappen (enkelvoudige en combo weddenschappen), kunnen gebruikers variaties van deze weddenschappen op de site plaatsen: het maken van ketens, systemen, trust weddenschappen, enz.

De bookmaker werkt voortdurend aan het uitbreiden van zijn aanbod. Zo zijn er in 2019 anti-extra’s, lacs en patenten beschikbaar gekomen voor gebruikers. We raden je daarom aan om je vertrouwd te maken met de huidige weddenschapsvormen van 1xBet die in de regels beschreven staan. Om dat te doen, moet je naar de “Regels” pagina gaan in de “Informatie” sectie (het menu staat onderaan de pagina). Punt 4 gaat over de soorten weddenschappen op de website van de bookmaker. Op het moment van schrijven waren dat er 11.

Kenmerken van de soorten weddenschappen bij 1xBet

Zoals hierboven vermeld, kunnen gokkers naast de enkelvoudige en express weddenschappen, profiteren van nog 9 andere soorten weddenschappen bij 1xbet. Momenteel biedt de bookmaker wedders de volgende soorten weddenschappen aan:

 • Single bets (enkelvoudige weddenschappen) zijn weddenschappen die één uitkomst op één sportevenement bevatten. Als de gebruiker wint, ontvangt hij de winst, die gelijk is aan de som van de inzet vermenigvuldigd met de winkans.
 • Express weddenschappen (express weddenschappen) zijn weddenschappen op 2 of meer onafhankelijke* uitkomsten van wedstrijden. Het bedrag van de winst hangt af van het aantal selecties (extra winkansen kunnen worden toegepast) en de specifieke kenmerken van de berekening van de winst voor de weddenschap (geen verliezende uitkomsten kunnen worden toegestaan in de combinatie). De winst van een Parlay wordt berekend door de inzet te vermenigvuldigen met de winkansen van de uitkomsten.
 • Een systeem is een combinatie van uitkomsten van een bepaalde grootte en een vooraf gekozen aantal gebeurtenissen. Zo is het mogelijk om in het systeem express weddenschappen op te nemen, die alleen voorwedstrijden bevatten. Het maximum aantal varianten in het systeem is 184756 en het aantal evenementen is 20. De berekening van de winst geschiedt volgens het in de regels beschreven schema.
 • Een keten is een reeks van ordinaries op onafhankelijke* evenementen. De gebruiker bepaalt zelf de volgorde van de inzetten in de combinatie en het bedrag voor de eerste inzet (dit is het beginbedrag van de keten). Nadat de gebeurtenis is gespeeld, wordt het bedrag voor de volgende inzet in de combinatie bepaald. Als na de berekening van het resultaat de som van de keten gelijk is aan nul, wordt de weddenschap als verloren beschouwd.
 • Trust wed denschap – een weddenschap die de gebruiker plaatst voor de fondsen die door de bookmaker als voorschot zijn verstrekt. Het bedrag van de voorschotweddenschap wordt door 1xBet berekend op basis van de niet-opgenomen weddenschappen van de gokker. Trusted bets zijn beschikbaar voor regelmatige gebruikers die de regels van de bookmaker niet hebben overtreden. Nieuwkomers moeten hun geloofwaardigheid op de site opbouwen om te kunnen profiteren van dit type weddenschap.
 • Promocode weddenschappen – een weddenschap waarvoor de gokker niets betaalt. De bookmaker geeft de speler een speciale code, waarmee hij een enkele of express weddenschap kan afsluiten. De winst wordt echter niet op de hoofdrekening bijgeschreven, maar op de bonusrekening en moet worden ingezet. De inzetvoorwaarden zijn afhankelijk van de promotie.
 • Amulti-weddenschap is een weddenschap die bestaat uit enkelvoudige en/of expresweddenschappen. De gebruiker kan gebruik maken van een lobby (een resultaat dat van invloed is op het winnen van de gehele weddenschap). In een dergelijk geval hangt het succes van de hele multi weddenschap af van de geselecteerde voorwaarde. Als er geen lobby wordt geselecteerd, wordt de combinatie berekend als een systeem. Het bedrag van de winst hangt af van het gebruik van de lobby.
 • Voorwaardelijke weddenschap – een weddenschap bestaande uit enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op onafhankelijke* gebeurtenissen. De volgorde van de selecties in een voorwaardelijke weddenschap is aan de gebruiker. De winst wordt ook berekend in de door de gokker geselecteerde volgorde.
 • Een Anti-Match is een combinatie van meer dan 2 uitkomsten. Zoals u uit de naam kunt begrijpen, zal de weddenschap spelen als alle wedstrijden verloren zijn. De winkans op de Anti-Match wordt geteld door de tegenovergestelde waarschijnlijkheid van de Parlay. De regels pagina heeft verschillende opties voor gedetailleerde berekeningen.
 • Lucky – een weddenschap met 2 tot 8 enkele of express weddenschappen. Deze kunnen elastisch samengevoegd worden om een mooie winst te maken. De grootte van de winst hangt af van het type weddenschap, het aantal selecties in de express weddenschappen en de winkansen.
 • Een Parlay is een combinatie van 3 tot 8 selecties met verschillende aantallen uitkomsten. Het schema voor het berekenen van de winsten kan gevonden worden op de 1xBet regels pagina.

*Het resultaat van de ene weddenschap heeft geen invloed op de andere.

Доверительная ставка 1хБет

Kenmerken van de weddenschap types bij 1xBet

Na het lezen van de korte beschrijvingen van de weddenschap types bij 1xBet, kan het lijken dat ze gelijkaardig zijn. Inderdaad, de verschillen tussen enkelvoudige en express weddenschappen zijn gemakkelijk te zien. Maar wat is het verschil tussen een systeem en een parlay? Om de kenmerken van elk type weddenschap te benadrukken, hebben we een tabel opgesteld:

Type weddenschap bij 1xBet Kenmerk
Enkel Eenmalige gebeurtenis, exacte afrekening
Express weddenschap Een weddenschap bestaat uit meer dan 2 selecties. Het verliezen van één evenement resulteert in het verliezen van de Parlay.
Systeem Een combinatie van parlay selecties. De winsten worden voor elke weddenschap afzonderlijk geteld en vervolgens bij elkaar opgeteld. Sommige van onze Parlay selecties kunnen verloren gaan.
Ketting Een combinatie van meerdere evenementen. Als de eerste selectie verloren wordt of het volledige bedrag in een ketting verloren wordt, is de weddenschap verloren.
Confidenza Het ontvangen van een voorschot op de weddenschap van de bookmaker.
Promocode weddenschap Een gratis weddenschap. De winst moet worden teruggewonnen.
Multi weddenschap Weddenschappen op 3 evenementen. De winsten worden op dezelfde manier berekend als in het systeem.
Voorwaardelijke inzet De volgende inzet van de combinatie mag niet hoger zijn dan die van de vorige combinatie.
Antiexpress De gebeurtenissen in de slip moeten verloren worden.
Lucky Als ten minste één selectie succesvol is, wint de inzet.
Patent Tenminste 2 gebeurtenissen van de combinatie moeten gespeeld worden.

De verscheidenheid aan weddenschappen op de 1xBet website stelt gokkers in staat om de beste combinatie van weddenschappen te vormen om de maximale winsten te behalen. Beginners moeten echter in gedachten houden dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om de voorwaarden van elk type weddenschap te begrijpen. U kunt uitgebreide informatie vinden op het portaal van de bookmaker, in de sectie “Regels”.

Relevant nieuws