Intro

Samenwerken met bloggers: hoeveel betaalt 1xBet voor reclame?

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Onder de bookmakers die met Russischtalige spelers werken, is 1xbet een van de meest populaire. Het succes van het bedrijf is te danken aan vele factoren, waaronder een bekwame marketingstrategie. De bookmaker is partner van sportcompetities (bijv. de Italiaanse Serie A) en sportclubs (Barcelona, Liverpool en Chelsea). Daarnaast nodigt het kantoor Influencers uit om mee te werken. Veel bloggers zijn dan ook geïnteresseerd in hoeveel 1xBet betaalt voor reclame, ook op YouTube. Het artikel geeft antwoord op deze vraag.

Logo 1xbet
100% bonus tot 100 euro

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe maak je reclame voor 1xbet?

Veel spelers hebben de advertenties van 1xbet bookmaker gezien in de vorm van banners op websites of in YouTube video’s. Deze worden echter niet geplaatst via Google Ads, maar rechtstreeks, na een overeenkomst met bloggers. Daarom is het niet verwonderlijk dat de eigenaars van websites, blogs en YouTube kanalen graag een samenwerking met 1xBet willen aangaan. Het is niet zo moeilijk om dat te doen.

Vertegenwoordigers van 1xbet nemen zelfstandig contact op met bekende ifluencers om het merk te promoten. Maar ook beginnende bloggers en youtubers kunnen geld verdienen door samen te werken met de bookmaker. Om dit te doen, is het de moeite waard om naar 1xpartners.com te gaan en je te registreren. In de persoonlijke kast zal de gebruiker mogelijke aanbiedingen zien voor reclame op de website of in YouTube. Voor bloggers met een klein publiek zullen deze echter minder aantrekkelijk zijn dan voor grote sites en kanalen. Voor deze laatsten is het kantoor bereid om speciale samenwerkingsvoorwaarden aan te bieden. Om uw individuele aanbod te weten te komen, moet u contact met ons opnemen via e-mail of chat op Telegram (Contact sectie van 1xpartners website).

Hoeveel betaalt 1xBet voor reclame?

Bookmaker 1xbet biedt verschillende samenwerkingsmogelijkheden voor partners. Het kan gaan om een vaste vergoeding voor merkreclame en betalingen voor elke aangetrokken speler.

In het geval van een vaste vergoeding spreekt het kantoor van de bookmaker met de bloggers de hoogte van de vergoeding af. Affiliates krijgen betaald voor individuele posts en video’s of voor een week/maandelijkse samenwerking. De vergoeding is afhankelijk van de bekendheid van de blogger en de capaciteit van zijn kanalen.

De eigenaar van een website of een videokanaal ontvangt geld voor de aangetrokken gebruikers bij aanmelding in het affiliate programma. 1xbet betaalt affiliates voor verliezen van gokkers. De commissie bedraagt 15% van het bedrag van de verloren weddenschappen.

Elke vorm van samenwerking heeft zijn eigen kenmerken. Vaste betaling is goed voor nieuwkomers, en als je eenmaal je netwerk van affiliates hebt opgebouwd, kun je constant winst maken op de aangetrokken spelers.

Кто рекламирует 1xBet

Waarom promoot 1xBet zijn merk op YouTube?

Volgens de gegevens van 2020 spendeert elke YouTube gebruiker gemiddeld 11 minuten en 24 seconden aan het bekijken van video’s. Het is dus niet verwonderlijk dat de bookmaker 1xbet zijn merk actief promoot op YouTube. Het bedrijf spendeert grote sommen geld aan het bestellen van advertenties van bekende bloggers.

Op het platform zelf is reclame voor gokentertainment echter niet welkom. Tenminste in Rusland en andere GOS-landen, waar gokken verboden is, kunnen video’s die reclame maken voor 1xbet worden verwijderd en kanalen geblokkeerd. Dit geldt zelfs voor bekende YouTube-kanalen. Zo werd het kanaal Versus tijdelijk geblokkeerd omdat het reclame maakte voor illegale bookmakers, wat in Rusland 1xbet is. Goede vergoedingen stimuleren echter het verschijnen van de reclame van de bookmaker in video’s en in de onderschriften van gepubliceerde inhoud.

Meer vragen over “Hoeveel betaalt 1xbet voor reclame aan bloggers”

⚽ Wie promoot 1xbet?

Het merk 1xbet wordt gepromoot door beroemde voetballers, aangezien het bedrijf sponsor is van Barcelona, Chelsea, Liverpool, de Italiaanse Serie A en de Afrikaanse Voetbal Confederatie. Daarom kan je Antoine Griezmann, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Jorba Alba, Andrea Pirlo enz. zien in de video’s en foto’s van 1xBet.

🎙️ Wie stemt de 1xBet commercials?

Op internet kun je veel vragen vinden over de voice-over van de 1xbet video’s. Helaas zijn er geen gegevens over de persoon wiens stem te horen is in de commercials. Misschien houdt deze samenzwering verband met de illegale activiteiten van de bookmaker in Rusland.

💵 Hoe krijg je 1xbet reclame?

Het loont om een website, een blog, een social networking publiciteit of een YouTube kanaal te hebben. Hoe groter het publiek van je kanaal, hoe interessanter het aanbod van 1xbet voor je partner kan zijn. Informatie over de samenwerking kan je vinden op 1xpartners.com website.

Relevant nieuws