Intro

Hoe wed ik op sport op 22Bet?

Размещение ставок на спорт 22Бет
De website van wedkantoor 22Bet heeft een vrij eenvoudige en duidelijke functionaliteit die zelfs een beginner kan begrijpen. Hierdoor kun je op 22Bet weddenschappen afsluiten in slechts een paar muisklikken of een paar tikken op je telefoonscherm. Direct vanaf de homepage kun je de gewenste sport selecteren, door de 22Bet weddenschapsopties scrollen en de opties kiezen die het beste bij je passen. Er zijn klassieke singles, spreads, systemen en combinaties, zoals patches, jacks, chains en multi bets, die we al in een eerder artikel hebben uitgelegd. Vandaag willen we de stappen die je moet volgen om single of combo weddenschappen te plaatsen bij 22Bet in detail bespreken.

22Bet Enkelvoudige Weddenschappen: Hoe plaats je een single?

Om bij 22Bet enkelvoudige weddenschappen op sport te kunnen plaatsen moet je inloggen op je persoonlijke account, zoals het portaal van de bookmaker. Als je problemen hebt om hier toegang toe te krijgen kun je de 22Bet website blokkering omzeilen door verschillende opties te gebruiken. Daarna moet je naar “Line” en “Live” gaan (als je geïnteresseerd bent in klassieke sporten) of naar de “Cybersport” pagina (voor weddenschappen op toernooien van computerspellen). Als je de mobiele app van de bookmaker hebt gedownload, hoef je je geen zorgen te maken dat je geblokkeerd wordt en kun je direct naar de hierboven beschreven secties gaan. De volgende stappen, afgezien van het ontwerp van de website en de app, zijn vergelijkbaar.

Na het gaan naar de juiste sectie, zal de speler zien

  • De tabel met sporten of cybersporten – aan de linkerkant.
  • De lijst met wedstrijden met populaire uitkomsten, de filter op sport/ cybersport en de banner met belangrijke gebeurtenissen – in het midden.
  • Promotie banners en de coupon die zal verschijnen na het selecteren van een wedstrijd – aan de linkerkant.

Vervolgens moet de gebruiker de sport van interesse selecteren en alle uitkomsten lezen. Na het selecteren van de gewenste kansen voor het resultaat, gaat de weddenschap in het weddenschapsformulier. De volgende stap is het specificeren van het inzetbedrag, het invoeren van de promo code voor de gratis weddenschap (indien beschikbaar) en het kiezen van de rekening waarvan het geld wordt afgeschreven – de hoofdrekening of de bonusrekening. De laatste stap is het controleren van de inzet en deze te bevestigen via de corresponderende knop in het paneel aan de linkerkant. Dit is voldoende om een enkele weddenschap te plaatsen bij 22Bet.

Одиночная ставка 22Бет

Hoe plaats ik een multi weddenschap bij 22Bet?

Zodra nieuwe wedders de single betting onder de knie hebben, gaan ze over op het plaatsen van een multi bet bij 22Bet. Deze manier van wedden is interessant omdat je een paar selecties kunt toevoegen waarvan je zeker weet dat je veel gaat winnen. De winkansen worden vermenigvuldigd, wat een hoog rendement garandeert. Echter, één verkeerde uitkomst in een combinatie resulteert in het verlies van alle fondsen. Daarom raden wij nieuwe gokkers aan om express weddenschappen te plaatsen bestaande uit 2 en 3 evenementen. Anders zou je je hele bankroll kunnen verliezen.

Om een express weddenschap te plaatsen op sport bij 22Bet moet je de onderstaande stappen volgen:

  • Ga naar de “Lijn” en “Live” secties. Voor cybersport weddenschappen, moet u naar de “Cybersports” sectie gaan.
  • Selecteer meerdere wedstrijden en voeg ze toe aan het wedformulier.
  • Op het paneel van het wedbriefje is het noodzakelijk om express te selecteren in het tabblad “Bet type”. Deze optie verschijnt als er twee of meer evenementen aan het wedstrijdformulier zijn toegevoegd.
  • Voer de inzet in, de promo code (indien aanwezig) en bevestig de plaatsing door op de speciale knop te klikken.

Экспресс-ставка 22Бет

Daarna verschijnt de weddenschap in je persoonlijke kast en kun je deze bekijken op de weddenschap geschiedenis pagina. Er is ook een “Check Coupon” sectie, waar je het inzetnummer kunt invoeren en het resultaat kunt bekijken.

Hoe plaats ik combo weddenschappen op 22Bet?

In het artikel over soorten weddenschappen op 22Bet dat we in de inleiding hebben genoemd, hebben we het gehad over combo weddenschappen zoals systeem, patent, lacs, ketting en multi weddenschap. Ze hebben allemaal een aantal kenmerken, die kort worden beschreven in hetzelfde artikel. Daarom raden wij beginners aan het materiaal te lezen voordat zij tot dergelijke weddenschappen overgaan. Bovendien is er een sectie “Regels” op de website die meer informatie geeft over alle soorten weddenschappen die op de site worden ondersteund.

Het plaatsen van gecombineerde weddenschappen op 22Bet is eenvoudig. De bookmaker heeft ervoor gezorgd dat het proces van weddenschappen toevoegen aan het wedformulier en het plaatsen van combinaties intuïtief is. Om een combinatie weddenschap te maken moet je:

  • Voeg meerdere evenementen toe aan de coupon. Deze moeten van tevoren worden geselecteerd in secties met sport- en cybersportwedstrijden.
  • Selecteer in het veld “Type weddenschap” het gewenste type weddenschap uit de vervolgkeuzelijst.
  • Specificeer het inzet bedrag, de promo code (indien van toepassing) en plaats de weddenschap.

Комбинировання ставка 22Бет

U kunt dan het resultaat van de weddenschap bijhouden via uw persoonlijke account. Zodra u het couponnummer hebt, kunt u het controleren zonder in te loggen via de rubriek “Coupon controleren”.

Relevant nieuws