Intro

Hoe wed ik op 1xBet?

Как делать ставки 1хБет

Ondanks het feit dat de website van 1xBet een intuïtieve interface heeft, kunnen nieuwkomers wat moeilijkheden ondervinden bij het gebruik ervan. Dit geldt onder andere voor het plaatsen van weddenschappen op 1xBet. En hier gaat het niet om de theorie (je kunt veel nuttige informatie over sportweddenschappen vinden in onzeBetting School), maar om de procedure van het wedden zelf. Als jij ook met dit probleem zit, zoek dan naar antwoorden in het artikel van vandaag

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe wedden op 1xBet: beschikbare opties

Het kantoor van de bookmaker biedt gebruikers verschillende hulpmiddelen om een weddenschap te plaatsen. Wedden op 1xBet kan via de officiële website (desktop en mobiele versie), een mobiele app en een programma voor PC. Ondanks de verscheidenheid aan oplossingen, zal de interface van elk hulpmiddel vergelijkbaar zijn. Daarom zal het voor spelers handig zijn om zowel via smartphones als op desktop computers in te zetten. Omdat spelers vragen hebben over het plaatsen van weddenschappen op verschillende apparaten, hebben wij antwoorden voorbereid over hoe alle hulpmiddelen te gebruiken. Echter, het pad voor alle gevallen zal zeer vergelijkbaar zijn. U kunt meer lezen over de stappen die spelers moeten nemen bij het plaatsen van een weddenschap in de volgende subsecties van het artikel.

Hoe plaats ik een weddenschap op de 1xBet website?

Wanneer u de officiële 1xBet.com website of een werkende mirror gebruikt, dient u de volgende instructies te volgen:

  1. Log in op uw persoonlijke kabinet (nieuwe gebruikers moeten zich registreren op 1xBet.
  2. Ga naar de “Competitie”, “Live” of “Cybersport” pagina om het evenement te selecteren.
  3. Kies een resultaat voor weddenschappen (wedstrijd van belang voor weddenschappen).
  4. Voeg het resultaat toe aan de weddenschap slip. Na het klikken op het numerieke symbool van de kansen verschijnt de weddenschap in het werkgebied aan de rechterkant (de slip).
  5. Kies het formaat van de weddenschap: enkel of vorm een combinatie. In het eerste geval is het noodzakelijk om het bedrag van de weddenschap en, indien beschikbaar, een promo code te specificeren. Plaats vervolgens de inzet door op de bijbehorende knop te klikken. Voor de tweede variant is het nodig om ten minste één andere uitkomst aan het inzetformulier toe te voegen en de combinatievariant te selecteren (express, systeem, enz.). Voer daarna het bedrag in en plaats een weddenschap.

Daarna gaat de weddenschap naar de “Betting history”, waar de speler het resultaat kan volgen. Het is ook mogelijk om de weddenschap gedeeltelijk te beïnvloeden door deze te verzekeren of te verkopen. Делать ставки 1хБет Wij willen u erop wijzen dat wedden op 1xBet op de mobiele versie van de website hetzelfde is als op de desktop versie. Het enige verschil zit in de rendering van de schermen: de lay-out van elementen en menu’s. De functionaliteit van het portaal verandert niet, ongeacht het apparaat dat u kiest.

Hoe wed ik op 1xBet vanaf mijn telefoon?

Volgens een onderzoek van Ron Mondelson voor de online publicatie Yogonet.com, gebruiken ongeveer 70% van de gokkers hun mobiele telefoon voor incidentele weddenschappen. Echter, 40% wedt de hele tijd vanaf hun telefoon. Het belang van de mobiele website en app van 1xBet kan dus niet worden onderschat. En de bookmaker heeft gebruikers die vanaf hun telefoon willen wedden op 1xBet wel wat te bieden. Wedden vanaf gadgets is handig via:

  • De mobiele versie van 1xBet. Deze opent automatisch wanneer u de website van 1xBet bezoekt vanaf uw telefoon. De belangrijkste verschillen tussen de desktop en mobiele versie zitten in het menu (“Hamburger” in de rechterbovenhoek van de pagina), de indeling van de schermen en de navigatie. Voor de rest is het wedden op 1xBet via de mobiele versie van het portaal hetzelfde als via de hoofdversie: voeg een evenement toe aan het wedformulier, specificeer het bedrag, maak de instellingen en klik op “Een weddenschap plaatsen”.
  • 1xBet mobiele app. U kunt deze downloaden van de officiële website van het kantoor. De app wordt gratis verspreid voor toestellen met Android en iOS. Meer details over het plaatsen van weddenschappen in 1xBet mobiele app zal worden besproken in de volgende sectie.

Вход в мобильную версию 1xBet

Hoe wedden in 1xbet mobiele app?

De eerste stap voor deze optie is het downloaden en installeren van de 1xBet mobiele app. Deze is beschikbaar in twee versies: Android en iOS. Het programma is te downloaden van de officiële website/mirror of AppStore (voor Apple bezitters). Installatie-instructies zijn ook beschikbaar op het portaal van de bookmaker. Na het inloggen op de 1xBet mobiele app, gaat de speler naar de gewenste sectie om een weddenschap te selecteren. Zodra je hebt besloten op een evenement, volg je dezelfde stappen als op de website. Het enige verschil zal het ontwerp van de schermen zijn.

Hoe plaats ik een weddenschap in de 1xWin weddenschap software van 1xBet?

Windows gebruikers kunnen de 1xWin weddenschap software downloaden voor snelle toegang tot weddenschappen. Het is beschikbaar om te downloaden op de site van het kantoor in de sectie “Desktop applicaties”. In tegenstelling tot de website, die geblokkeerd kan worden door internet service providers, hebben wedders de mogelijkheid om weddenschappen te plaatsen zonder gebruik te maken van een VPN. De wijziging van IP adres en verbindingspunt gebeurt op software niveau. Na de installatie van 1xWin, moet de speler zich aanmelden. Vervolgens zal de gebruiker dezelfde stappen moeten volgen als op de website. Het ontwerp van de software is een kopie van het webportaal van de bookmaker Программа для 1xWin

Hoe leer ik wedden met 1xBet?

Veel nieuwelingen denken dat wedden op 1xBet een kwestie van een half uurtje is. Het enige wat je hoeft te doen is een evenement te kiezen en een weddenschap te plaatsen op basis van je intuïtie. Echter, na de eerste mislukking en verlies van bankroll, veranderen gebruikers van het kantoor hun mening over sportweddenschappen. In feite, wedden op sport is een nauwgezette baan die kennis en ervaring vereist. Als u net begonnen bent met uw reis in het wedden bij 1xBet, raden wij u aan om de lessen van onze Wedschool te lezen. Het doornemen van alle onderdelen zal je de basiskennis geven die je zal helpen om ervaring op te doen op de site van de bookmaker. Het enige wat je nu nog moet doen is leren analyseren en experimenteren met weddenschappen. En onthoud, alleen degenen die weten hoe te verliezen winnen. Dus wees niet bang om te verliezen. Op 1xBet helpen ze je om te leren hoe je correct wedt. Er komt een apart artikel op onze website over weten hoe je een weddenschap correct plaatst.

Populaire vragen over 1xBet wedden

✅ Hoe plaats ik weddenschappen in 1xBet?

Om te beginnen met wedden bij 1xBet moet u zich aanmelden. Nieuwe gebruikers moeten zich dus eerst registreren, een storting doen en pas daarna een weddenschap plaatsen. Er is een klein verschil in hoe je bij 1xBet kunt wedden vanaf een computer (desktop versie van de website en de wedden software) en een telefoon (mobiele versie van het portaal en de mobiele app). U kunt het proces in detail lezen in dit artikel.

💲 Wat is de minimum inzet op 1xBet?

Veel nieuwelingen vragen zich af wat de minimum inzet bij 1xBet is. Deze waarde is afhankelijk van de gekozen accountvaluta. Daarom kunt u de minimum inzet op de website van 1xBet vinden wanneer u een inzet maakt. De drempel kan bijvoorbeeld 0,3 dollar, 0,2 euro, 10 roebel of 5 hryvnia zijn voor de aangegeven munteenheden.

❔ Hoe plaats ik weddenschappen op 1xbet vanaf mijn telefoon?

De bookmaker biedt spelers de mogelijkheid om weddenschappen te plaatsen op 1xbet vanaf een mobiele versie van de website en de app. In het eerste geval ga je gewoon naar 1xbet.com, het design zal automatisch aangepast worden aan de grootte van het scherm van je gadget. In het tweede geval moet je de mobiele app downloaden van het portaal van de bookmaker. Elk van deze opties wordt in detail beschreven in het artikel.

Relevant nieuws