Intro

Hoe wed ik op 1xBet express weddenschappen?

Экспресс-ставка 1хБет
In de regel proberen alle beginners express weddenschappen te plaatsen nadat zij enkele tientallen enkelvoudige weddenschappen hebben geplaatst. Dit komt door de angst om een verkeerde voorspelling te doen op een paar evenementen en een groot bedrag te verliezen als ze verliezen. Het kan ook zijn dat gebruikers te onervaren zijn om combinaties te plaatsen. Hoewel het hele proces van het plaatsen van express weddenschappen op 1xbet vrij eenvoudig is. Daarom zullen we in dit artikel populaire vragen met betrekking tot express weddenschappen bij 1xBet beantwoorden.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat is 1xbet express wedden?

Voordat je een multi weddenschap gaat plaatsen, is het de moeite waard om de term express weddenschappen te definiëren. Onder een 1xBet express weddenschap verstaat men een combinatie weddenschap bestaande uit twee of meer weddenschappen op verschillende spelen. Bijvoorbeeld, een gokker heeft een combinatie gemaakt van 2 weddenschappen op verschillende voetbalwedstrijden. In dit geval bestaat de Parlay uit 2 uitkomsten (selecties). Als één van hen verliest, zal de hele combinatie niet spelen. Als de parlay echter wint, zal de gebruiker een verhoogde winst ontvangen. Deze wordt berekend door de kansen van de afzonderlijke weddenschappen (totale parlay kansen) te vermenigvuldigen met het inzetbedrag. Dit is de reden waarom parlays een populaire weddenschap optie zijn onder professionele gokkers. Het is vermeldenswaard dat niet in alle gevallen het verlies van een enkele gebeurtenis het verlies van de gehele combinatie is. 1xbet staat het verlies toe van sommige selecties voor een groter aantal uitkomsten. Bijvoorbeeld, in het geval van een sneltrein die bestaat uit 10 singles, kunnen 2 weddenschappen mislukken. In dit geval zult u winst maken, zij het niet de maximale. Aan de andere kant kan een speler een weddenschap bij 1xBet verzekeren en een deel van of al het geld op zijn persoonlijke rekening krijgen. Er moet echter wel een vergoeding betaald worden voor deze service.

1xBet: hoe een parlay wedden?

Zoals eerder vermeld, zijn express weddenschappen een vrij populair wedtype onder de gebruikers van 1xbet. Ondanks het feit dat het vormen van een multi weddenschap geen ingewikkelde procedure is, hebben veel nieuwelingen vragen over het creëren van express weddenschappen. Daarom geven we een korte handleiding over hoe je een multi weddenschap aanmaakt via de website en de mobiele app.

Hoe plaats ik een multi weddenschap op 1xBet op de website?

Zodra u bent ingelogd op uw persoonlijke weddenschap account, kunt u overschakelen naar de lijn of live weddenschappen sectie om te zien welke sportevenementen beschikbaar zijn. Als een speler meerdere onafhankelijke evenementen wil, moet hij deze toevoegen aan het wedformulier. Om dit te doen, selecteert u de winnaar van de wedstrijd en het gewenste type weddenschap: 1 (eerste speler/team wint), 2 (tweede speler/team wint), enz. Na het plaatsen van de weddenschappen in het wedformulier (het paneel bevindt zich aan de rechterkant van het scherm), zal de bookmaker de gebruiker aanbieden om een parlay weddenschap te vormen. Om een parlay te plaatsen bij 1xBet, moet de gokker het bedrag invoeren en op de “Bet” knop klikken. Экспресс дня 1хБет Dus, de korte instructie voor het creëren van een parlay via de website is als volgt

  1. Autorisatie op de site.
  2. De keuze van wedstrijden en kansen voor de uitkomsten.
  3. Het instellen van de slip: uitkomsten toevoegen of uitsluiten van de express.
  4. Het aangeven van het parlay bedrag.

Tijdens het maken van een parlay weddenschap bij 1xBet, krijgt de gebruiker informatie te zien over het bedrag van de winst. Ook is het mogelijk om de hoogte van de maximale weddenschap te zien die de bookmaker accepteert. De opties voor het verkopen en verzekeren van weddenschappen worden beschikbaar nadat de weddenschap is geplaatst in de sectie Betting History.

Hoe plaats ik een express weddenschap in de 1xBet app?

Het creëren van een parlay via de 1xBet Mobile App verschilt niet veel van het plaatsen van een weddenschap via de website. De verschillen zitten in de indeling van de elementen (menu design). Om een parlay weddenschap te maken in 1xBet selecteert de gebruiker de gebeurtenis waarin hij geïnteresseerd is (klik op de kansen van één van de voorgestelde wedstrijduitslagen) en voegt deze toe aan het wedbriefje. Zodra een aantal uitkomsten aan het wedbriefje zijn toegevoegd, kan de gebruiker een parlay weddenschap vormen. Net als bij de website moet het bedrag van de weddenschap in de app worden ingevoerd. Er is ook alle nodige informatie over de status van de rekening van de gebruiker en het potentiële bedrag van de winst. De procedure voor het aanmaken van een parlay via de app is als volgt.

  1. Autoriseren in de applicatie.
  2. De keuze van de sportevenementen en de kansen voor de uitkomsten.
  3. Uitkomsten toevoegen aan of uitsluiten van de express.
  4. Het bedrag voor de parlay aangeven.

Moet ik express weddenschappen gebruiken bij 1xBet?

Zoals eerder vermeld, zijn parlays populair bij gebruikers van 1xBet weddenschappen. Dit komt door de mogelijkheid om meer winsten te behalen, aangezien de kansen op de uitkomsten vermenigvuldigd worden. Bovendien motiveert de bookmaker spelers om express weddenschappen te plaatsen met een groot aantal uitkomsten. Voor dergelijke weddenschappen ontvangt de gebruiker een extra verhoging van de winkans. 1хБет - Стаховка ставок De express weddenschappen van 1xBet zijn echter sets van afzonderlijke weddenschappen die aan elkaar gekoppeld zijn. En, net als bij de pips, als er één valt, stort het hele schema in elkaar. Dus een speler moet goed zijn in het navigeren door de wedstrijden en het maken van correcte voorspellingen. Beginners kunnen beter expres inzetten op een paar uitkomsten en hun aantal geleidelijk opvoeren. Professionals kunnen op hun beurt verschillende soorten parlay weddenschappen combineren, zoals de 1xBet Anti-Match. De winsten van dergelijke weddenschappen zullen aanzienlijk zijn. Daarom adviseren wij u om voorzichtig te zijn met het plaatsen van Parlay weddenschappen. Meer oefenen op kleine combinaties is een goede strategie voor beginnende gokkers.

Meer vragen over 1xBet express weddenschappen

❓ Wat zijn expres weddenschappen bij 1xBet?

De bookmaker 1xbet biedt gebruikers verschillende varianten van express weddenschappen: classic, Stayer (je kunt gebeurtenissen toevoegen voor de komende 60 dagen), Lucky (van 2 tot 8 uitkomsten), Anti-Axpress (weddenschappen moeten verliezen) en Patent (een combinatie van express weddenschappen). We hebben al over sommige van deze soorten weddenschappen geschreven in een apart artikel. We raden je aan om het te lezen.

Hoe plaats ik een multi weddenschap op 1xBet op mijn telefoon?

Het plaatsen van 1xBet express weddenschappen via de website of app is niet afhankelijk van je toesteltype. Het ontwikkelingsteam heeft ervoor gezorgd dat het portaal cross-browser vriendelijk is en correct werkt op verschillende spelersschermen. Bovendien zijn de applicaties op Android en iPhone hetzelfde. Daarom kunnen spelers in het artikel het antwoord vinden op de vraag: “Hoe plaats ik een Parlay op 1xBet op IPhone?”

💻 Hoe plaats ik een express weddenschap op 1xBet op mijn computer?

Gebruikers die een computer gebruiken kunnen weddenschappen plaatsen via de website en de 1xWin software. In het eerste geval moet u om een express weddenschap op 1xBet te plaatsen meer dan twee evenementen selecteren en deze toevoegen aan het wedformulier. Daarna is het mogelijk om de weddenschappen te groeperen in een parlay. De volgende stappen zijn dezelfde als voor een enkele weddenschap. Als de 1xWin software wordt gebruikt, zal het voor de speler ook geen probleem zijn om een combinatie weddenschap te plaatsen. Het ontwerp van de schermen komt overeen met het 1xBet portaal. Daarom moeten gokkers ook een paar evenementen aan het wedformulier toevoegen en, volgens de voorgestelde stappen, de plaatsing van de express weddenschap voltooien.

✅ Hoe verzeker ik een 1xBet express weddenschap?

Na het plaatsen van een gecombineerde weddenschap kan de gebruiker een extra optie gebruiken om de weddenschap te verzekeren. Ga hiervoor naar het onderdeel “Inzetgeschiedenis” en klik op de knop “Verzekeren” voor de slip waarin u geïnteresseerd bent. Door de instructies in het nieuwe venster te volgen, kan de gokker de weddenschap geheel of gedeeltelijk beschermen tegen verlies. Er zij op gewezen dat deze dienst tegen betaling is en afhankelijk is van de express (aantal uitkomsten, bedrag, kansen, enz.).

Relevant nieuws