Intro

Hoe vul ik het 1xBet registratieformulier in?

Регистрационная анкета 1xBet
In een van de artikelen op onze site hebben we verteld over registratie bij 1xBet voor nieuwelingen. Aangezien de bookmaker verschillende manieren biedt om een account aan te maken (via e-mail, telefoon, sociale netwerken of een snelle registratie), hebben spelers vragen over hoe ze alle velden in het registratieformulier van 1xBet moeten invullen. Laten we proberen deze te beantwoorden in het artikel van vandaag.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe vul ik de 1xbet vragenlijst in?

Zodra een speler de beste optie voor registratie bij 1xBet heeft gekozen, kan men praten over het invullen van het formulier. Het punt is dat de formulieren verschillend zijn en afhangen van de gekozen registratiemethode. Behalve voor het aanmaken van een account via e-mail, vereist de bookmaker dat de speler de valuta van de account en het land van verblijf invoert.

“Hoe vul ik het formulier in bij 1xBet?” – is een populaire vraag onder nieuwelingen. Het antwoord is heel eenvoudig. Bij de registratie moet de speler alle voorgestelde velden invullen, en dan, nadat hij toegang tot de site heeft gekregen, overgaan tot het invoeren van de gegevens in de vragenlijst. Deze is te vinden in de Persoonlijke ruimte – Persoonlijke gegevens. De speler kan vervolgens velden met blanco of onjuiste informatie over zichzelf bewerken.

Let op dat de gegevens correct moeten zijn. Ze zullen door de specialisten van 1xBet gecontroleerd worden tijdens de profielverificatie.

Hoe kan ik alle velden van het 1xBet registratieformulier invullen?

Een speler kan individuele velden of alle open velden in zijn profiel bewerken. In het eerste geval is het nodig om het potlood icoon te gebruiken, in het tweede geval – om op de Edit all knop te klikken. Daarna worden de velden geopend waarin de juiste of ontbrekende gegevens kunnen worden ingevoerd.

Анкета игрока 1хБет

Als boven een veld een sloticoon staat, kan de speler het niet bewerken. Het is daarom belangrijk om de gegevens meerdere malen te controleren voordat u ze invoert, aangezien het achteraf bewerken veel tijd in beslag kan nemen. Als u een van de velden die zijn vergrendeld wilt wijzigen, moet u contact opnemen met de klantenservice via een van de beschikbare kanalen.

Hoe vul ik mijn persoonlijke gegevens in bij 1xBet?

Het verstrekken van informatie over jezelf is een verplichte procedure voor het gebruik van de diensten van het bedrijf. Zoals eerder vermeld, moet de speler zijn persoonlijke gegevens bij 1xBet invullen. Dit kan worden gedaan via de website van het kantoor (volledige en mobiele versie) en via de mobiele app. Om dit te doen, moet de speler de volgende stappen volgen:

 1. Autoriseer je op de website (log in op het spelgedeelte).
 2. Ga naar de “Persoonlijke gegevens” sectie. Meestal opent deze direct nadat je op de knop “Mijn account” hebt geklikt.
 3. Selecteer alle velden waarin je gegevens wilt invullen door op “Alles bewerken” te klikken. U kunt ook gegevens in een individueel veld wijzigen door op het “Potlood” icoon te klikken. Over deze handelingen hebben wij in het bovenstaande gedeelte meer in detail geschreven.
 4. Vul uw persoonlijke gegevens in bij 1xBet. Nogmaals, houd er rekening mee dat deze gegevens correct moeten zijn.

In de volgende sectie vindt u informatie over de velden die moeten worden ingevuld. Opgemerkt dient te worden dat de opgegeven gegevens gecontroleerd zullen worden na het opnameverzoek van de website. Daarom is het de moeite waard om na het invullen van de persoonlijke gegevens in 1xBet, deze te controleren en de nodige correcties aan te brengen (in geval van fouten).

Sommige velden kunnen niet worden gewijzigd via de persoonlijke kast van de speler. Als u deze moet corrigeren, raden wij u aan contact op te nemen met ons support team voor hulp. Zij zijn 24/7 beschikbaar.

Welke velden bevat het 1xBet spelersprofiel?

Het 1xBet spelersprofiel bestaat uit twee delen: accountgegevens en contactgegevens. In de eerste heeft de gokker alleen de mogelijkheid om het wachtwoord te wijzigen. Wanneer de gebruiker naar de sectie met contactgegevens gaat, moet hij deze velden invullen:

 • Achternaam.
 • Voornaam.
 • Geboortedatum.
 • Soort document en details over het document.
 • Regio (provincie, district)
 • Regio, provincie, stad.
 • Adres van registratie.

Редактирование личных данных 1хБет

Facultatief in te vullen velden:

 • Telefoon.
 • E-mail.
 • Naam vader.
 • Geboorteplaats.

Als een speler een fout in de ingevoerde gegevens opmerkt en niet in staat is deze zelf te corrigeren, moet hij contact opnemen met het ondersteuningsteam. Anders kunnen er problemen ontstaan bij het opnemen van winsten. Daarom willen wij nogmaals wijzen op de noodzaak om alle gegevens zorgvuldig te controleren voordat u zich registreert of een persoonlijke kaart invult op de website van 1xBet.

Relevant nieuws