Intro

Hoe verwijder ik mijn 1xBet weddenschap account?

Как удалить данные 1хБет
Gebruikers stellen nogal wat vragen over het verwijderen van een 1xBet account. Sommige daarvan zijn behandeld in een van de artikelen op onze blog. Echter, niet alle vragen zijn beantwoord. Daarom hebben we de onderwerpen die niet in het bovenstaande artikel stonden verzameld en zullen we ze in een nieuw materiaal behandelen.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe verwijder ik mijn 1xBet account?

Als een gokker besloten heeft om zijn account op de site van wedkantoor 1xbet te sluiten, zal hij als eerste in de gebruikerskast op zoek gaan naar de optie “Account verwijderen”. Helaas, zijn zoektocht zal mislukken. De bookmaker biedt geen optie om het profiel van het gokportaal te verwijderen. In een vorig artikel schreven we dat spelers contact kunnen opnemen met 1xbet support. De exploitanten kunnen alleen de mogelijkheid aanbevelen om de rekening te “bevriezen”. Echter, de ondersteuning kan het niet zelf doen. Vertegenwoordigers van het kantoor zullen vragen om niet in te loggen op uw account voor 3 maanden (90 dagen). Na deze periode zal uw 1xBet account inactief zijn, maar al uw gegevens zullen bij de bookmaker blijven.

Hoe verwijder ik mijn 1xBet profiel?

In de gebruiksvoorwaarden van de bookmaker staat duidelijk vermeld dat spelers hun 1xbet profiel niet kunnen verwijderen. Deze wijziging is een paar jaar geleden doorgevoerd en is het gevolg van de toenemende pogingen van spelers om vals te spelen bij het kantoor. Andere manieren om vals te spelen bij 1xBet zullen in een apart artikel worden besproken. Aangezien het kantoor van de bookmaker het aanmaken van meerdere accounts voor één speler verbiedt, is het ontbreken van de mogelijkheid om een profiel te verwijderen bij 1xBet een soort van beveiliging. Als je vals speelt bij het kantoor, zullen de nieuwe en oude accounts worden geblokkeerd. Dit zal zeker leiden tot het verwijderen van de 1xbet account. De speler zal echter in de toekomst geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van het kantoor, en zijn oplichterij kan worden doorgegeven aan andere kantoren. Dit is nogal een pijnlijke klap voor gokkers.

Hoe kan ik gegevens van 1xBet verwijderen?

Veel gokkers zijn geïnteresseerd in de mogelijkheid om hun persoonlijke gegevens van de site 1xbet te verwijderen. Volgens de gebruiksvoorwaarden van het kantoor worden alle spelersgegevens 10 jaar lang op de server van het bedrijf bewaard. Daarna kan de bookmaker ze verwijderen. Dergelijke regels worden gedicteerd door de licentie die 1xBet gebruikt voor het aanbieden van diensten op het internet. Het niet kunnen verwijderen van gegevens van 1xbet is echter in strijd met de General Data Protection Regulation(GDPR), die van toepassing is in EU-landen. Daarom kunnen inwoners van Europese staten die deel uitmaken van de Europese Unie het kantoor krijgen om hun 1xbet profiel samen met hun persoonlijke gegevens te verwijderen. Voor de inwoners van Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en andere landen van de voormalige USSR geldt deze regel niet. Het enige wat een speler kan doen is zijn profiel opschonen: ga naar persoonlijk kabinet en breng wijzigingen aan in de beschikbare velden. Maar dit geldt niet voor paspoortgegevens.

Relevant nieuws