Intro

Hoe verander of deblokkeer ik mijn telefoonnummer in 1xBet?

[Tijdens de registratie op de website van 1xBet, krijgen gebruikers 4 manieren om een account aan te maken, waaronder via het mobiele nummer. En als een speler ervoor kiest om zich te registreren zonder een nummer op te geven, zal de bookmaker toch aanraden om het nummer in te voeren om de veiligheid van de account te verhogen. Hoewel het niet verplicht is om dit te doen. Echter, als de gebruiker zijn telefoonnummer heeft bevestigd, kunnen er extra complicaties optreden als het nummer verloren gaat of veranderd wordt. Daarom zullen we in dit artikel kijken naar het toevoegen en wijzigen van 1xBet telefoonnummer. [/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe voeg ik een telefoonnummer toe aan 1xBet?

De bookmaker geeft gebruikers de mogelijkheid om hun account verder te beveiligen door een telefoonnummer aan 1xBet toe te voegen. Na bevestiging via SMS kan de speler snel weer toegang krijgen tot zijn account. Er zal dus een extra manier zijn om de account bij 1xBet te herstellen. Om het nummer op 1xBet te binden, moet de speler inloggen in de persoonlijke kast. In de sectie “Veiligheid” is er een kaart “Bind nummer”. Eenmaal aangeklikt, opent zich een veld, waarin de gokker zijn nummer kan invoeren en per SMS bevestigen. Er is ook een “2-factor autorisatie” kaart op de pagina. Het beveiligingssysteem van de bookmaker is gebaseerd op het gebruik van de Google Authenticator app. Na bevestiging van de toegang tot het profiel via een QR-code, kan de speler inloggen op de website via eenmalige wachtwoorden. Deze worden gegenereerd in de app en gecontroleerd door de bookmaker bij toegang tot het portaal.

Hoe wijzig je je telefoonnummer in 1xBet

Spelers kunnen in situaties komen waarbij ze hun telefoon zijn verloren en het onmogelijk is om de SIM kaart te herstellen of het nummer is gewijzigd. In dat geval moet de gokker zijn telefoonnummer in 1xBet wijzigen. Anders kan hij problemen ondervinden bij het overmaken van geld (een bevestigingscode kan via SMS komen) of hij kan zijn account niet herstellen als hij zijn gebruikersnaam en wachtwoord verliest. Как добавить номер на 1xBet Er zijn 2 manieren om uw 1xBet telefoonnummer te wijzigen:

  • Via uw persoonlijke kastje. Om dit te doen, moet de gebruiker inloggen en naar het gedeelte “Veiligheid” gaan. Daarna is het noodzakelijk om op de kaart “Nummer toewijzen” te klikken om andere informatie in te voeren. Nadat het nieuwe nummer is ingevoerd, zal een SMS met een code naar het oude nummer worden gestuurd (ter bevestiging van de operatie). Indien de speler geen toegang heeft tot dit nummer, moet de volgende methode worden gebruikt.
  • Via de ondersteuningsdienst. De gokker kan de hulp inroepen van de supportdienst van 1xBet. Dit kan worden gedaan via het e-mailadres dat beschikbaar is op de pagina “Contacten”. De speler kan ook het telefoonnummer bellen dat in de contacten vermeld staat. Na het melden van de situatie, zullen de vertegenwoordigers van het bedrijf vragen om bevestiging dat het nummer geregistreerd staat bij de gebruiker en een pasfoto. Het is ook noodzakelijk om de datum van registratie op de site, het nummer van de speelrekening, methoden van storting en opname van geld te specificeren. Als de identificatie succesvol is, zal de informatie op verzoek van de speler binnen 2 dagen worden gewijzigd.

In het geval dat identificatie mislukt, heeft de speler geen andere keuze dan een nieuwe account aan te maken. Gelieve echter eerst de support te schrijven om hen te informeren dat een andere account geblokkeerd werd. Anders zal het profiel van de voorspeller, via herregistratie, in de toekomst verwijderd worden.

Hoe koppelt u uw nummer los van 1xBet?

Als een speler heeft besloten dat hij niet langer SMS van de bookmaker wil ontvangen, kunt u proberen om het nummer te verwijderen. Om het nummer van 1xBet te unlinken zal zelfmanipulatie, in persoonlijke kast, niet helpen. De gokker moet schrijven naar speler ondersteuning via een van de beschikbare kanalen. Volgens de informatie van de forums, helpt niet altijd het contacteren van steun om de situatie op te lossen. Vertegenwoordigers van het kantoor zijn terughoudend om dergelijke verzoeken te accepteren, klagend over het veiligheidsbeleid. Volhardende gebruikers zijn er echter in geslaagd om de kwestie van het ontkoppelen van het nummer van 1xBet in hun voordeel op te lossen. Een alternatieve optie voor het verwijderen van het nummer van de website van de bookmaker zou kunnen zijn om de rekening te bevriezen. Na een bepaalde periode kan het profiel worden verwijderd samen met de persoonlijke informatie van de speler erop Как поменять номер телефона

Meer vragen over 1xBet telefoonnummer:

Hoe bevestig ik mijn 1xBet nummer?

Als de speler besloten heeft om uw telefoonnummer aan uw account toe te voegen, kunt u dit doen via uw persoonlijke kastje. Onder “Veiligheid” moet je bij 1xbet naar de kaart “Nummer verifiëren” gaan, waar je je telefoonnummer moet opgeven. De nummerverificatie gebeurt via SMS, die een eenmalige code bevat.

📲 Hoe verander ik mijn telefoonnummer bij 1xBet?

Om het telefoonnummer op 1xbet te wijzigen, moet de gebruiker naar persoonlijke kast gaan en zelf wijzigingen aanbrengen of contact opnemen met het ondersteuningsteam. In het eerste geval moet je naar de sectie “Veiligheid” gaan en de informatie wijzigen in de kaart “Nummer toevoegen”. In het tweede geval, schrijft u via chat of e-mail ondersteuning. Deze optie zal een bewijs van identiteit en eigendom van het nieuwe nummer vereisen (toon contract).

🔐 Hoe in te loggen op 1xbet met een telefoonnummer?

De bookmaker geeft gebruikers de optie om in te loggen op 1xbet via een telefoonnummer. Deze optie verschijnt als de speler zich via de telefoon heeft geregistreerd. Bovendien kan de gebruiker zijn nummer bevestigen in de persoonlijke kast. Eenmaal geverifieerd, wordt het een andere login, op gelijke voet met de e-mail en het ID-nummer.

Relevant nieuws