Intro

Hoe verander ik de munteenheid bij 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet
Tijdens de fase van het aanmaken van een account bij 1xBet, moeten spelers noodzakelijkerwijs de valuta van het account selecteren. Dit veld is beschikbaar in alle registratie methodes bij 1xBet en speelt een belangrijke rol voor verdere berekeningen op de site. Echter, de keuze die gebruikers in eerste instantie maken is niet altijd de juiste. Het is dus nodig om de munteenheid in 1xBet te wijzigen. Hoe doe je dat? Dit nieuwe artikel zal het behandelen.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe kies ik de munteenheid van mijn account bij 1xBet?

Bookmakerskantoor 1xbet accepteert gebruikers van over de hele wereld. Voor gebruiksgemak is de site gelokaliseerd in tientallen talen. Bovendien kunnen gokkers bij 1xbet kiezen uit meer dan 50 accountvaluta’s. Zoals eerder vermeld, kan dit gedaan worden bij de registratie op het portaal van de bookmaker. Na het klikken op de “Registratie” knop, verschijnt een venster met 4 beschikbare manieren om een account aan te maken. Het maakt niet uit of de voorspeller voor de registratie “Per 1 klik”, “Per telefoon”, “Via e-mail” of “Social Media en Messengers” gekozen heeft, het verplichte veld is “Account Valuta”. Gebruikers kunnen in de keuzelijst een van de 50 valuta’s bij 1xBet vinden en selecteren. Deze optie is slechts eenmaal beschikbaar. Er is geen schakelaar voor account valuta in myAlpari.

Правила БК 1xBet

Hoe verander ik de valuta bij 1xBet?

De meeste bookmaker gebruikers stellen zichzelf nooit de vraag “Hoe verander ik de valuta bij 1xbet?” Ze storten en nemen regelmatig geld op in de valuta die ze bij het aanmaken van hun account hebben gekozen. Er zijn echter situaties waarin het de moeite waard is om globale wijzigingen in je profiel aan te brengen. Hieronder valt ook het kiezen van een andere valuta. Om de valuta van het account bij 1xBet te wijzigen, moet de gebruiker contact opnemen met het 1xBet support team. We raden aan om twee kanalen te gebruiken voor deze operatie: e-mail of chat. Het is mogelijk dat u uw identificatiedocumenten moet uploaden. Het is handiger om dit meteen te doen dan om een nieuw verzoek per e-mail in te dienen, nadat u de support heeft gebeld. Supportmedewerkers kunnen zo’n verzoek gemakkelijk afwijzen. Het hangt allemaal af van het profiel van de gebruiker. Als er geen overtredingen zijn en de speler actief weddenschappen plaatst, is de kans op een positief resultaat groter. Er zijn echter geen garanties om de valuta bij 1xBet te veranderen. We willen erop wijzen dat de bookmaker geen commissie rekent voor het uitvoeren van een valutawissel op de rekening. Oude bronnen hebben informatie over 10% commissie over het geld dat beschikbaar is op uw account. Echter, er is geen dergelijke regel in de nieuwe 1xBet regels.

Регистрация в 1 клик

Wat moet ik aan het support team schrijven om de valuta in 1xBet te wijzigen?

Als een gebruiker besluit om de valuta in 1xbet te wijzigen, moet hij een verzoek indienen bij het ondersteuningsteam. De vorige sectie beschreef de beste kanalen om een verzoek in te dienen. Wat betreft het verzoek zelf, raden wij het volgende sjabloon aan: “Goedemiddag, Beste Support! Op 7 november 2021 opende ik een rekening #00000000001. De valuta van de rekening was opgegeven als US dollar. Echter, als gevolg van de verhuizing (verandering van het land van verblijf)/complexe economische situatie in het land / onmogelijkheid om de rekening te storten in de opgegeven valuta / ander probleem, verzoek ik om de valuta van de rekening te wijzigen van US dollar naar Russische roebel. Met respect, Anton Stavkovich” Gebaseerd op dit sjabloon, kan de speler zijn brief schrijven aan de ondersteuning van 1xbet.

Relevant nieuws