Intro

Hoe omzeil ik de blokkering van 22Bet?

Блокировка сайт 1хБет
Bookmakerskantoor 22Bet is vrij actief bezig met het ontwikkelen en veroveren van zijn niche in de sport gokmarkt. Voor sportweddenschappen kan 22Bet al concurreren met de oudste bookmakers. Ook de gokbusiness is actief in ontwikkeling. Dit alles draagt bij tot een grotere naamsbekendheid bij de gokkers en de regelgevende instanties van de staten waar laatstgenoemden verblijven. Daarom is het niet verwonderlijk dat met de groeiende populariteit van het kantoor spelers geconfronteerd met de blokkering van 22Bet website in hun land. Dit artikel bespreekt de redenen voor dit fenomeen en hoe de beperkingen op het bezoeken van de gaming portal te omzeilen.

Waarom is de site van 22bet geblokkeerd?

De officiële website van Bet 22bet is gelicenseerd door de registrar van Curacao. Veel landen accepteren de licentie en verbieden de spelers niet om gebruik te maken van de diensten van het kantoor. In de landen waar licentie 8048/JAZ niet wordt erkend of gokken verboden is, is de toegang tot de bron problematisch. Zo werd het portaal van de bookmaker 22Bet opgenomen in de “zwarte lijst” van verboden websites op het grondgebied van de Russische Federatie. Daarom is het gokportaal op verzoek van Roskomnadzor door alle internetproviders geblokkeerd.

Er zijn verschillende redenen waarom de website van 22Bet is geblokkeerd:

  • Technische storing. Zelden, maar toch kan het voorkomen dat het portaal niet werkt door problemen aan de kant van de bookmaker. In een dergelijk geval is het de moeite waard om de informatie op de officiële pagina’s van het bedrijf in sociale netwerken te controleren.
  • Gepland onderhoud/preventief onderhoud. De bookmaker waarschuwt vooraf voor geplande werkzaamheden aan de website.
  • Toegang tot de site is geblokkeerd 22bet. Gebruikers uit niet alle landen kunnen gebruik maken van de diensten van het kantoor van de bookmaker. Het bedrijf beperkt nog steeds de toegang tot de site voor gokkers uit de regio’s waar er beperkingen en problemen met de gokwetgeving zijn.
  • De website wordt door internet service providers geblokkeerd. In sommige landen waar het bedrijf actief aan het bouwen is, is het niet mogelijk toegang tot het portaal te krijgen. Het wordt geblokkeerd door lokale internetproviders.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

Om erachter te komen wat de reden is dat de website van 22Bet geblokkeerd is, moet je kijken naar de foutmelding in je browser:

  • Als er een wit scherm verschijnt, is dat een server-side error.
  • Als de website er lang over doet om te laden en er een foutmelding verschijnt, 500, 501, 503 – server-side error.
  • Als portal nog niet geladen is en de melding “Failed to connect to server” verschijnt – geblokkeerd door internet providers.
  • Als portaal 22Bet geladen is maar er is een bericht “Toegang tot de site is beperkt” op het gemerkte scherm – de site werkt niet in het land waar de speler woont.

Op basis van de reden voor het blokkeren van de website van de bookmaker, kun je zoeken naar een manier om het te omzeilen.

Hoe omzeil ik de blokkade van 22Bet?

Het blokkeren van een bookmaker is een vervelend probleem voor gebruikers, maar het kan niet onoplosbaar worden genoemd (tenzij de bookmaker zelf geen spelers uit bepaalde landen accepteert). Aangezien vraag het aanbod vergroot, zijn er altijd workarounds.

Er zijn een aantal bewezen en betrouwbare manieren om de blokkering van 22Bet te omzeilen. Het resultaat komt neer op één ding: de klant verbergt zijn echte IP-adres en logt in vanaf een adres dat tot een ander land behoort. Met andere woorden, het omzeilen van een geblokkeerde site is niet rechtstreeks toegang krijgen via je ISP, maar via speciale servers die het echte IP-adres van de gebruiker versleutelen.

Hieronder zullen we eenvoudige en makkelijk te gebruiken methodes bekijken om de blokkering van de 22Bet website te omzeilen.

Сайт 22Bet

De 22Bet website mirror gebruiken

Vanuit technisch oogpunt is de eenvoudigste manier om verbinding te maken met een geblokkeerde website het gebruik van de 22bet mirror. Deze optie wordt daarom aanbevolen voor nieuwkomers op het gebied van weddenschappen.

Een mirror site is een kopie van de originele site, die alle functies en kenmerken van de officiële site van het bookmakerskantoor ondersteunt, maar met een ander alternatief internetadres. Om de mirror van de bookmaker te gebruiken, moet je schrijven naar 22Bet’s technische support e-mail en het website adres krijgen.

Het gebruik van een mirror vereist geen software installatie of configuratie. Het enige wat je hoeft te doen is het nieuwe adres in te voeren in je browser. Een ander voordeel van deze methode is de betrouwbaarheid – het werkt stabiel en snel. Bovendien zijn er geen beperkingen op de snelheid van het laden van pagina’s, de mirror is volledig legaal en toegankelijk voor iedereen. Maar de spiegelsites van 22Bet werken lange tijd niet. Dan worden de adressen ook geblokkeerd en is het nodig om contact op te nemen met support om een nieuw wedportaal te krijgen.

VPN diensten gebruiken om toegang te krijgen tot 22Bet

De volgende meest gebruikelijke manier na mirrors is een VPN service.

VPN (Virtuale Private NetWork) is een virtueel privé netwerk dat netwerkverbindingen over een ander netwerk mogelijk maakt. Het principe is om een beveiligde verbinding te creëren tussen de computer van de gebruiker en de website, waarbij de internetprovider wordt omzeild. Hierdoor wordt toegang tot een geblokkeerde website mogelijk.

Bij gebruik van een VPN gaat de verbinding met de bron via een versleuteld kanaal naar een server en via die server naar de gewenste website op het internet. Aangezien het IP-adres van de server wordt gebruikt bij de verbinding met de site, herkent de ISP de tussenpersoon niet als een verboden bron, zodat de verbinding niet wordt geblokkeerd. Dit zorgt voor een zekere mate van anonimiteit voor de spelers.

Er zijn veel veilige gratis VPN-diensten, maar ze hebben meestal een lage snelheid en betrouwbaarheid. Fatsoenlijke niveaus van bescherming en snellere overdrachtssnelheden worden geboden door betaalde VPN’s.

Naast programma’s en diensten om VPN-netwerken te gebruiken, kunt u browser plug-ins installeren (vaak ontwikkeld door dezelfde diensten) of browsers gebruiken met ingebouwde VPN, zoals Orega. Je kunt ook de Tor-browser gebruiken, die je IP-adres verandert elke keer dat je verbinding maakt.

Mobiele app van 22Bet

Je kunt de 22bet mobiele app downloaden van de website van de bookmaker, die wordt ondersteund op Android en iOS. Naast de voordelen van het plaatsen van weddenschappen, is het programma niet bang voor blokkering en werkt het zelfs met zwak internet. Daarom, door het downloaden van de app, zullen spelers het probleem van het veranderen van spiegels of het betalen voor een kwaliteit VPN-service vergeten.

Het belangrijkste is om de officiële app te gebruiken die van de 22Bet website is gedownload. Anders is het mogelijk om je telefoon te infecteren met virussen en gegevens en toegang te verlenen aan derden.

Wanneer u geen toegang kunt krijgen tot de website van de bookmaker, moet u de voorgestelde opties gebruiken. Dankzij hen zullen spelers ononderbroken toegang hebben tot sportweddenschappen en spellen van 22bet.

Relevant nieuws