Intro

Hoe meld ik me aan voor 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet

Welke registratie opties ondersteunt 1xBet bookmaker?

Nadat de gebruiker het bookmakerkantoor 1xBet heeft leren kennen en besloten heeft om van haar diensten gebruik te maken, is het de beurt om een account aan te maken. In dit geval geeft de bookmaker de speler verschillende manieren om zich bij 1xBet te registreren. De gokker heeft dus de mogelijkheid om de optie te kiezen die hem het beste uitkomt.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Om je te registreren bij 1xBet kun je tegenwoordig je email, telefoonnummer, sociale netwerken gebruiken of snel een profiel aanmaken “in 1 klik”. Om dit te doen, klikt u op de knop “Registreren” in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Bij het kiezen van de manier om te registreren bij 1xBet, zal de speler gevraagd worden om verschillende details in te vullen. Dus, voor een snelle registratie is het genoeg om de account valuta en het land van verblijf te kiezen, en door het creëren van een profiel via e-mail – om de belangrijkste gegevens over de gokker te specificeren. Uiteindelijk moet u echter in het privékantoor alle informatie over uzelf invoeren en een kopie van uw paspoort bijvoegen om uw profiel te verifiëren. We willen ook vermelden dat de gemiddelde tijd voor registratie 5 minuten is. Daarom kan een speler elke optie kiezen.

Veel spelers vragen of ze zich bij 1xBet kunnen registreren zonder paspoort (als ze anoniem willen blijven of jonger zijn dan 18) of zonder de UCPIS. We zullen het in een apart artikel over deze optie hebben.

Meer vragen over registreren bij 1xBet:

Hoe meld ik me aan voor 1xBet?

Bookmaker 1xBet voorziet spelers van een mobiele app voor Android en iOS. Daarnaast is er een versie van de website beschikbaar die geoptimaliseerd is voor telefoons en tablets. Tegelijkertijd is het inschrijven bij 1xBet op je telefoon niet anders dan op de desktop. In de app en op de mobiele versie van de site zijn dezelfde 4 opties beschikbaar die in het artikel zijn beschreven.

💻 Hoe meld ik me aan via de mobiele site van 1xBet?

Om een account aan te maken op de mobiele site van 1xBet moet je naar het onderdeel “Registratie” gaan. Deze is beschikbaar in de rechterbovenhoek van de pagina. Daarna moet je één van de manieren kiezen om je profiel aan te maken: via e-mail, telefoon, sociale netwerken of “1-click”.

Hoe meld ik me aan bij 1xBet op mijn telefoon?

Het proces van registreren bij 1xbet op je telefoon is niet anders dan het aanmaken van een account op je PC. Als een speler een mobiele versie van de site of een app gebruikt, bevindt de registratieknop zich in de rechterbovenhoek van het scherm. Wedders hebben ook 4 opties om een account aan te maken.

⭐ Wat is de beste manier om te registreren bij 1xBet?

1xBet geeft nieuwkomers de keuze uit 4 manieren om een spelprofiel aan te maken. Met elk van de opties kun je binnen 5 minuten een account aanmaken. Het is dus aan de speler om te bepalen wat de beste manier is om zich te registreren, wat afhangt van zijn interesses.

Relevant nieuws