Intro

Hoe meld ik me aan bij 1xBet zonder paspoort?

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
In de antwoorden op vragen over hoe je door de ID controle bij 1xBet komt, schreven we kort over het registreren van spelers zonder paspoort. Dit is echter een vrij uitgebreid onderwerp dat de interesse van beginnende spelers heeft. Dus laten we proberen te praten over de fijne kneepjes van het registreren bij 1xBet zonder paspoort en zonder TSUPIS (relevant voor RF inwoners).

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe meld je je aan bij 1xBet als je geen 18 bent?

Volgens de voorwaarden van het kantoor van de 1xbet bookmaker kunnen alleen volwassen gebruikers weddenschappen plaatsen en roulette, poker, enz. spelen. Tegelijkertijd is het verificatieschema zo opgebouwd dat een minderjarige gokker zich kan registreren op de website van de bookmaker. Om dit te doen, kies je gewoon een van de manieren om een account aan te maken bij 1xBet.

Eenmaal ingelogd, kan de gebruiker alle gegevens in het persoonlijk profiel invoeren, geld op de rekening storten, weddenschappen plaatsen en winsten ontvangen. Om geld op te nemen, heeft de bookmaker echter een identiteitsbewijs nodig. Daarom is het invoeren van gegevens “uit het hoofd” geen optie, omdat het niet mogelijk zal zijn om deze te bevestigen. En als de speler zijn naam, achternaam, adres in de kaart wil veranderen, zal het kantoor documenten nodig hebben voor de verandering van naam en woonplaats. Zo niet, dan zal het profiel worden geblokkeerd.

Het is dus mogelijk om je te registreren bij 1xbet als je jonger bent dan 18 jaar, maar als de documenten worden gecontroleerd, zal het profiel worden geblokkeerd totdat de speler meerderjarig is.

Hoe kan ik me aanmelden bij 1xBet zonder paspoort?

Zoals bij de vorige vraag, kan een speler een account aanmaken bij 1xBet zonder een paspoort. Verificatie van het profiel is echter onvermijdelijk. Daarom kun je als antwoord op de populaire zoekvraag “1xBet aanmelden zonder paspoort” in de zoekmachine forums vinden waar accounts worden verkocht. Deze zijn geregistreerd aan andere spelers, het is aan de gebruiker om een kaart te bevestigen voor transfers.

Waarom is deze manier van 1xBet gebruiken onveilig?

  • Ten eerste heeft de verkoper nog steeds toegang tot de account (u kunt het wachtwoord opnieuw instellen via e-mail), als de e-mail niet is gegeven aan de koper achter de overeenkomst.
  • Ten tweede, de veiligheidsdienst kan vragen om bevestiging van de verhuizing of een verandering van internet service provider door een verandering van IP adres van de speler.
  • Ten derde kan bij een overschrijving op een kaart gevraagd worden te bevestigen dat de rekening geopend is op naam van de eigenaar van het profiel. In dit geval heeft de speler te maken met het vervalsen van het certificaat. Het is goed als de controleurs het verschil niet opmerken.

Daarom is het aan de speler om te beslissen of hij al dan niet het risico wil nemen om zich zonder paspoort bij 1xBet te registreren.

Hoe registreer ik me bij 1xBet zonder een UCPIS?

In 2014 zijn bepaalde bepalingen van wet nr. 222-FZ “inzake wijzigingen van de federale wet “inzake staatsregulering van de organisatie en uitvoering van gokactiviteiten en inzake wijzigingen van bepaalde wetgevingsbesluiten van de Russische Federatie” in werking getreden, waarmee de werking van de UUPIS werd gelanceerd. Dit is niets minder dan een aanvaardingscentrum voor weddenschappen op internet. Met andere woorden, de belastingautoriteiten zijn geïnteresseerd in het genereren van inkomsten uit de winsten van spelers bij onlinegokinstellingen. Daarom hebben alle legale wedkantoren overeenkomsten gesloten met een van de UUPIS om gegevens uit te wisselen en zo een commissie van 13% van de gokkers in te houden.

Het is nu duidelijk waarom registratie bij 1xBet zonder UUPIS een brandende vraag is voor veel nieuwkomers. De bookmaker opereert echter illegaal in Rusland, met behulp van een offshore licentie. We schreven hierover in een overzichtsartikel over 1xBet in Rusland. Daarom moeten spelers zich geen zorgen maken over het registreren bij 1xBet zonder TSUPIS. Alle winsten zullen naar de persoonlijke rekening gaan zonder enige belastingopnames.

Relevant nieuws