Intro

Hoe maak ik een storting bij 1xBet?

1xBet - внесение денег на депозит
Na het registreren bij 1xbet, kunnen gebruikers overgaan tot de volgende stap – geld storten op hun gokrekening. Stortingen kunnen worden gedaan dankzij tientallen diensten, variërend van kaarten tot cryptocurrencies. Tegelijkertijd zijn alle operaties vrij van commissie van de bookmaker. Hoe te storten 1xBet, welke methoden zijn beschikbaar voor gebruikers, zal worden besproken in dit nieuwe artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

1xBet: hoe stort ik mijn weddenschaprekening?

In tegenstelling tot sommige concurrenten, geeft 1xbet spelers de mogelijkheid om kennis te maken met de beschikbare opties voor het storten van hun account zonder een account aan te hoeven maken. De website heeft een sectie “Betalingen”, waar je het land van verblijf van de gokker kunt specificeren en een lijst kunt krijgen van de huidige betaalmethodes. Je kunt ook de opties bekijken voor het storten en opnemen van geld bij 1xbet. Op deze manier kan de speler de voordelen van het kantoor beoordelen voordat hij zich registreert.

Om een storting te doen, is het nodig om in te loggen en naar het Deposit gedeelte te gaan. De speler zal de beschikbare betaalmethodes aangeboden krijgen, afhankelijk van het land waar hij woont. Gemiddeld zijn er 30+ betaaldiensten beschikbaar voor het storten van geld op de account van 1xbet, die zijn onderverdeeld in categorieën:

  • Bankkaarten.
  • Bankoverschrijvingen (niet in alle landen ondersteund).
  • Elektronische portemonnees.
  • Betalingsdiensten.
  • Mobiele geld overschrijvingen (ondersteund in sommige landen)
  • Cryptocurrencies.
  • Self-service terminals (niet in alle landen beschikbaar).
  • Vaste kantoren (beschikbaar in sommige landen).

In de meeste gevallen duurt het storten ergens van een paar minuten tot een uur. Bankoverschrijvingen duren langer als gevolg van de eigenaardigheden van financiële organisaties. Tegelijkertijd worden alle inkomende betalingen gecontroleerd op de herkomst van de fondsen. Als de financiële toezichthouder vragen heeft over de wettigheid ervan, kan het bureau om aanvullende documenten vragen om de bron van inkomsten aan te tonen. In de praktijk komt dit echter zeer zelden voor.

Закинуть деньги на 1хБет

Hoe geld storten op 1xbet?

In totaal biedt het kantoor spelers tot 100 mogelijkheden om geld te storten op 1xbet. Echter, elke lokale markt heeft een beperkt aantal betaalmethoden, wat te wijten is aan de wetten van de staat en de ontwikkeling van de markt van betaalinstrumenten. Daarom, alvorens over te gaan tot de fase van het overmaken van geld naar je account, is het de moeite waard om jezelf vertrouwd te maken met de beschikbare methoden om geld te storten op 1xbet. Vind up-to-date informatie in de “Storten” sectie, die zal verschijnen na het inloggen op de website. Het is ook mogelijk om naar de “Betalingen” pagina te gaan, als de gebruiker inlogt op de website vanaf het IP-adres gekoppeld aan het land van verblijf.

In de eerste sectie hebben we vermeld hoe u uw gokrekening bij 1xBet kunt storten. Je kunt geld storten via bankoverschrijving, betaalkaarten (bijv. Visa en Mastercard), e-wallets (MoneyGO, Astropay etc.), betaalsystemen (ecoPayz, Neteller etc.), betaalterminals (IBOX en EasyPay in Oekraïne), cryptocurrencies (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin etc.), mobiele overboekingen (bijv. Smart Money in Kyivstar), elektronische vouchers (Flexepin etc.) etc.

Hoe om geld te storten naar 1xBet door elk van deze manieren kan worden gevonden op de site van het kantoor. Laten we gewoon opmerken dat het hele proces zal vergelijkbaar zijn en bestaat uit 3 stappen: autorisatie op de website, het kiezen van de betaalmethode en het specificeren van het bedrag te storten, de bevestiging van de operatie door middel van de tools van de geselecteerde betaalmethode.

Hoe een storting doen naar 1xBet van kaart?

Om een storting te doen met een kaart, moet je naar “Storten” gaan. In de lijst moet u de methode “Bankkaarten” vinden en het pictogram van een van de betalingssystemen selecteren. Dan is het voldoende om het bedrag van de betaling te specificeren en naar de pagina te gaan met het invoeren van de kaartgegevens/bevestiging van de overdracht.

In sommige landen, bijvoorbeeld in Rusland, is het niet mogelijk om een directe betaling te doen van de kaart naar de 1xbet gokrekening. Hier komt de SkyPay app te hulp, waarmee alle handelingen met het storten van geld op de rekening van de bookmaker gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Op de pagina vindt u instructies over hoe u de app kunt gebruiken.

1xBet - пополнение депозита

Hoe geld storten op 1xBet via bankoverschrijving?

In de meeste landen voorziet de bookmaker 1xbet spelers van bankgegevens om geld op de rekening te storten. Het is gemakkelijk om geld over te maken als je vertrouwde online banken gebruikt. Bijvoorbeeld, in Oekraïne kun je overschrijvingen doen via Privat24, en in Rusland via Sberbank Online.

Veel gebruikers vragen zich af hoe ze 1xbet kunnen storten via Sberbank Online? Om dit te doen, moet je inloggen op je online bankieren en de gegevens invoeren die op de persoonlijke rekening van de bookmaker staan. Houd er rekening mee dat de overschrijving naar een overzeese rekening kan zijn. Daarom worden er extra kosten in rekening gebracht, die je bij je bank kunt navragen.

Hoe maak je een storting naar 1xbet zonder UCCI?

Veel gebruikers verwarren 1xbet met de bookmaker 1xStavka (1xStavka). We hebben een korte vergelijking van deze bedrijven in het artikel. Het resultaat is dat de bookmakers verbonden zijn door hun uiteindelijke begunstigden, maar onder de Russische wet zijn het verschillende juridische entiteiten.

In het genoemde artikel staat informatie over TSUPIS – een kredietinstelling die een overeenkomst heeft gesloten met 1xStavka, om de betalingstransacties van spelers te volgen. Volgens de Russische wet (1xStavka wedkantoor opereert legaal in Rusland) moeten wedders belasting betalen over elk van hun winsten. Informatie over hoeveel geld een gebruiker heeft verdiend, wordt verzameld door het UUPIS (Interactive Betting Transfer Accounting Centre). Daarom zijn wedders die gebruik willen maken van de 1xStavka bookmaker verplicht zich te registreren bij de kredietinstelling. Zonder dit kunnen zij hun rekening niet verifiëren.

Aan de andere kant maakt 1xBet gebruik van een offshore licentie, die in Rusland niet wordt erkend. Aangezien de bookmaker illegaal is in de Russische Federatie moeten spelers zich geen zorgen maken over hoe ze bij 1xBet kunnen storten zonder TSUPIS. U kunt geld storten op 1xBet zonder de kredietinstelling op de hoogte te stellen van de overboekingen.

Hoe maak je een storting naar 1xBet vanaf uw telefoon?

Een handige manier om geld op uw 1xBet account te storten is door een storting vanaf uw telefoon te doen. We hebben het dan niet over de mobiele app, die overigens alle betaalmethoden op de website ondersteunt, maar over het overmaken van geld vanaf je telefoonnummer. In sommige landen staat de bookmaker je toe om geld te storten vanaf de rekeningen van je mobiele provider. Zo kun je in Oekraïne geld storten op 1xbet van Kyivstar en Vodafone, in Rusland – MTS, Megafon, enz.

Пополнение депозита 1хБет

Om geld te storten op de rekening van de telefoon gebruiker moet om in te loggen. Als de “Storten” sectie beschikbaar is met mobiele operator kaarten, dan kunt u de bewerking te voltooien via het portaal van de bookmaker. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoonnummer in te voeren en het debiteren van de mobiele rekening via SMS te bevestigen.

Anders moet je speciale diensten/toepassingen gebruiken om geld van je telefoon naar 1xbet over te maken. Deze applicaties zijn te vinden op Google Play of App Store.

Meer vragen over hoe geld te storten naar 1xBet

💵 Hoe stort ik geld bij 1xBet via een terminal?

In een deel van de post-Sovjet landen is 1xBet wedkantoor vertegenwoordigd door grondkantoren, waar u geld op uw rekening kunt storten. Er zijn ook self-service terminals, die u toelaten om stortingen uit te voeren. Om een storting te doen naar 1xBet via een terminal, moet u het pictogram van de bookmaker op het scherm selecteren en het klant ID nummer invoeren (numerieke login). Vervolgens moet u het uit te betalen bedrag opgeven en de storting uitvoeren. Het geld zal binnen een uur worden bijgeschreven.

📒 Hoe stort u op 1xbet zonder paspoort?

De bookmaker zal nieuwe spelers controleren voordat er geldtransacties worden gedaan. Daarom zal een kopie van uw paspoort en een bewijs van leeftijd nodig zijn om geld te storten op uw account. Als om welke reden dan ook de gokker erin geslaagd om te storten op 1xbet account zonder paspoort (er zijn dergelijke verhalen op de forums), zal het niet mogelijk zijn om winsten op te nemen zonder verificatie. Het profiel zal worden bevroren totdat de omstandigheden zijn opgehelderd.

❔ Waarom kan ik niet op 1xbet storten?

Problemen met het storten door de schuld van de bookmaker zijn zeer zeldzaam. Als je niet kunt storten op 1xbet, moet je het opnieuw proberen. Als je opnieuw problemen ondervindt, raden we je aan contact op te nemen met ons supportteam. Misschien is de account van de speler bevroren omdat de gebruiker de regels van het kantoor van de bookmaker heeft overtreden. In dit geval moet je alle redenen achterhalen en ze samen met het support team oplossen.

📲 Hoe stort ik geld op 1xbet per telefoon?

De bookmaker geeft spelers de mogelijkheid om via de telefoon geld te storten op 1xbet. Hier hebben we het niet zozeer over de mogelijkheid om op de website of in de applicatie voor smartphones te automatiseren en de handeling via je gadget uit te voeren. Hiermee bedoelen we het accepteren van geld van de rekening van een mobiele provider. Spelers kunnen een storting doen door geld over te maken van hun telefoonnummer naar de rekening van de bookmaker. Om dit te doen, moet je een SMS sturen naar het opgegeven nummer en het geld zal worden afgeschreven en automatisch worden bijgeschreven op je persoonlijke rekening. Helaas is deze dienst niet in alle landen beschikbaar.

Relevant nieuws