Intro

Hoe maak ik een 1xBet express?

Правильное формирования экспресса 1хБет
Onder ervaren gebruikers zijn multi weddenschappen erg populair. Als je op de juiste manier een parlay samenstelt bij 1xBet, kun je een grote winst maken. Echter, hoe meer evenementen er in een Parlay zitten, hoe hoger het risico. Wees dus voorzichtig bij het plaatsen van Parlay weddenschappen en blijf bij je strategie. In het artikel van vandaag geven we je een aantal snelle tips voor het maken van een winnende hand in 1xBet.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Waar moet ik op letten bij een 1xbet hand?

In ons artikel over hoe je een parlay inzet bij 1xBet hebben we veel vragen van newbies over klassieke parlays beantwoord. Je kunt onder andere lezen over de definitie van een parlay en de speciale kenmerken ervan en tips krijgen over hoe je dergelijke combinaties kunt maken. Echter, slechts een paar van de tips werden behandeld in het vorige artikel. Om het plaatje compleet te maken, volgen hier nog enkele tips over hoe je een multi-fold maakt bij 1xBet. Als je een nieuwkomer bent, moet je op het volgende letten voordat je een multi inzet maakt:

  1. Aantal evenementen in een weddenschap. Het toevoegen van evenementen aan een Parlay en het zien stijgen van de winkansen en de potentiële winsten kan verslavend zijn. Je moet echter niet overdrijven met het aantal evenementen in een weddenschap. Hoe meer wedstrijden in een weddenschap, hoe groter het risico om te verliezen. Daarom is het voor beginners beter om te beginnen met 1xBet expresses van 3 evenementen. Zodra u de basiservaring hebt, kunt u beginnen om het aantal uitkomsten in uw weddenschap te verhogen.
  2. Inzet grootte. Er zijn verschillende benaderingen voor het plaatsen van een multi weddenschap. Maar alle professionele wedders zijn het erover eens dat kleine bedragen de beste weddenschappen zijn voor een gecombineerde weddenschap. Je kan beginnen met half zoveel geld te plaatsen op een Parlay als je zou doen op een single.
  3. Gebeurtenis analyse. Vermijd het toevoegen van niet-geanalyseerde evenementen aan uw combinaties. Zelfs als het een duidelijke favoriet is en de kansen 1.10 zijn om te winnen. Bij het vormen van zulke express weddenschappen zullen de uiteindelijke kansen ook klein zijn. En als één van de uitkomsten verliest, verliest de gebruiker al zijn geld. Het is dus beter om alle wedstrijden handmatig te controleren, en dan pas te beslissen welke uitslag in de weddenschap moet worden opgenomen.

Onthoud dat je alleen met de juiste berekeningen winsten kunt behalen bij sportweddenschappen.

Hoe verdien ik aan express weddenschappen bij 1xBet?

Om geld te verdienen met express weddenschappen bij 1xBet, moet de gokker rekening houden met een heleboel verschillende factoren. Deze hebben zowel betrekking op de wedstrijd zelf (conditie van de spelers, weersomstandigheden, etc.) als op het aanbod van de bookmaker. Deze laatste wil geld verdienen aan weddenschappen en zal daarom voor veel evenementen ongunstige quotes aanbieden.

Формирование экспресса 1хБет - рекомендации

Je kunt de bookmaker te slim af zijn door speciale strategieën te gebruiken. Je kunt op internet veel verschillende aanbiedingen met weddenschappen en winsten vinden. Zo zijn populaire benaderingen om te verdienen op 1xBet express weddenschappen:

  • De27parlay strategie. De gebruiker houdt alleen rekening met de meest waarschijnlijke uitkomsten van de wedstrijd. De andere gebeurtenissen worden na zorgvuldige analyse toegevoegd.
  • DeInsuranceParlay strategie, aanbevolen door Mikhail Kotov, een bekend sportanalist. Het is gebaseerd op kansen in het voetbal. Ze is niet van toepassing op andere sporten.
  • De “S8 Systeem-strategie. Deze versie van de combinatie combineert elementen van express wedden en systeem. De gokker moet 8 uitkomsten selecteren en deze vervolgens verdelen in 3 express weddenschappen. Er zijn een aantal wiskundige formules om dit te doen.
  • Multi weddenschap strategie“Een winnende express”. Een vrij populaire Parlay strategie. Het verschil tussen de strategieën is dat de uitkomsten op een “gevorkte” basis worden geselecteerd.

Als u geïnteresseerd bent in een van de strategieën, raden wij u aan om de sterke en zwakke punten in detail te bestuderen. Daarnaast is het de moeite waard om de vorming van express weddenschappen te begrijpen aan de hand van een voorbeeld. Anders kan de speler een fout maken en zijn bankroll bij 1xBet verliezen.

Relevant nieuws