Intro

Hoe lang duurt het om geld op te nemen van 1xBet?

1хБет сколько выводится платеж
Als spelers eenmaal een betaalmiddel hebben gekozen en geld hebben aangevraagd, vragen ze zich af: “Hoe lang duurt de opname bij 1xbet?” In eerdere artikelen hebben we hier al terloops over geschreven. We hebben echter besloten om het onderwerp uit te breiden door antwoorden toe te voegen op alle vragen van gebruikers over geldopnames naar hun persoonlijke account.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Hoe lang duurt het om geld op te nemen van 1xBet?

Het proces om geld op te nemen van 1xBet bestaat uit verschillende stappen:

  • Een speler kiest één van de betaalmethodes die beschikbaar zijn in uw persoonlijke kastje(1xBet “Geld opnemen van uw account” sectie).
  • De gokker stuurt een verzoek om geld over te maken van de speelrekening naar zijn persoonlijke rekening. In dit stadium gaat het verzoek naar de bookmaker voor verificatie. Dit kan automatisch gebeuren, of als het bedrijf aanvullende vragen heeft over de herkomst van het geld – via de financiële afdeling van 1xbet.
  • De bookmaker bevestigt de betaling en maakt deze over naar het betalingssysteem.
  • Het betalingssysteem verwerkt het verzoek en maakt het geld over naar de persoonlijke rekening van de speler.

De totale tijd om geld op te nemen van 1xbet omvat alle bovenstaande stappen en is afhankelijk van:

  • Verificatie van de fondsen door het kantoor. Als de transactie automatisch wordt gecontroleerd, duurt dit maximaal 10 minuten. Als het handmatig gebeurt, kan de verificatie een half uur tot enkele uren duren, minder vaak – dagen.
  • De gekozen methode van betaling. Elke betaaldienst heeft zijn eigen regels voor de verwerking van betalingen. In sommige gevallen wordt de verwerking van transacties beïnvloed door weekenden en feestdagen. Dan wordt de overboeking op een doordeweekse dag uitgevoerd en kan de opnametijd van 1xBet met een paar dagen toenemen.

1хБет минимальная сумма платежа

Op basis van het bovenstaande, kan worden gezegd dat het moeilijk zal zijn voor de gebruiker om de exacte opnametijd van 1xbet te berekenen. Daarom is het de moeite waard om alleen op gemiddelde waarden te vertrouwen.

1xBet: hoe lang duurt het om geld op te nemen?

Zoals opgemerkt in het vorige onderdeel, is het bijna onmogelijk om de exacte tijd aan te geven die het zal duren om een uitbetaling van 1xbet op je persoonlijke account te ontvangen. Spelers kunnen onze tabel gebruiken om hun geldopname transacties te plannen:

Geldopname methode

Gemiddelde tijd van overschrijving

Bedrag per transactie

VISA, Maestro kaarten 1 minuut – 7 dagen vanaf 100 roebel*
Bankkaarten Mastercard, Mir 1 minuut – 7 dagen van 1000 roebels*
Elektronische portemonnees Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO, enz. 1 – 30 minuten vanaf 100 roebels*
Jeton Portemonnee 1 – 30 minuten van 89,91 roebels*
Ecopayz betalingssysteem 15 – 30 minuten van 908,05 roebel*
Payeer betalingssysteem 15 – 30 min van 179,82 RUB*
Cryptocurrency Bitcoin tot 10 minuten van RUB 15270*
Cryptocurrency Litecoin tot 10 minuten vanaf 105 roebels*

*Of het equivalent in een andere valuta

Houdt u er rekening mee dat het minimum bedrag per transactie op de website van 1xBet kan variëren. De actuele informatie kan gevonden worden in de “Opnemen van rekening” sectie in uw persoonlijke kabinet.

In het geval dat u problemen ondervindt met het opnemen van geld van 1xBet, raden wij u aan ons artikel te lezen.

Veelgestelde vragen over het opnemen van geld van 1xBet:

waarvan hangt de opnamesnelheid van 1xbet af?

Het opnemen van geld van een 1xBet account wordt uitgevoerd volgens een duidelijke regeling. Het kan een paar minuten tot een week duren vanaf het moment dat je de opname aanvraagt totdat het geld is bijgeschreven op je hoofdaccount. De snelheid van de verwerking van het verzoek hangt af van de profielverificatie (als er geen noodzakelijke documenten zijn, is het de moeite waard om ze te verstrekken voor identiteitsverificatie); het bedrag van de betaling (de bookmaker kan grenzen stellen aan het maximale bedrag van op te nemen geld); de gekozen betaalmethode (geld kan een lange tijd nodig hebben om te worden verwerkt door de regelgeving van de betaaldienst); het land van verblijf van de gokker (financiële controle voor alle betalingen werkt in sommige landen) en de snelheid van het 1xbet team dat het verzoek verwerkt. Andere factoren kunnen ook van invloed zijn op de snelheid van de uitbetaling, maar niet zo significant.

⏱️ Hoe lang duurt het om geld op te nemen bij 1xbet?

Meer dan 30* opnamemethodes zijn beschikbaar voor de gebruikers van 1xbet, gaande van kaartoverdracht tot crypto-rekeningoverdracht. Aangezien alle diensten hun eigen regelgeving hebben, is de snelheid van het opnameverzoek van 1xbet een dynamische waarde. Opnametijd varieert van 1 minuut tot 7 dagen. Gedetailleerde informatie over de duur van de opname van geld van de rekening van de bookmaker is te vinden in het artikel
*Het aantal betaalmethoden is afhankelijk van het land waar de speler woont.

⏳ Hoe lang duurt het om geld van 1xBet op te nemen op mijn kaart?

Transfers naar kaart worden beschouwd als een van de snelste op 1xBet. Gebruikers moeten echter een onderscheid maken tussen het opnemen van geld van 1xBet via een p2p-overschrijving en naar bankkaartgegevens. In het eerste geval wordt de betaling gedaan per kaartnummer en vindt plaats in een kwestie van minuten (de tijd kan oplopen door finmonitoring controles). In het tweede geval vindt de betaling plaats volgens de regels van het betalingssysteem van het land. Daarom ontvangt u het geld binnen 24 uur (gemiddeld enkele uren). De details van de betaling moeten worden geraadpleegd op de website van de plaatselijke nationale bank.

Relevant nieuws