Intro

Hoe krijg en gebruik ik mijn gratis 1xBet weddenschap?

Бесплатная ставка 1хБет
De 1xbet bookmaker biedt gratis weddenschappen aan nieuwkomers en vaste klanten. Zij kunnen deze gebruiken om nieuwe wedtechnieken uit te proberen en extra beloningen van het kantoor te verdienen. Waar kan ik de freebet krijgen en hoe kan ik hem gebruiken op de website van de bookmaker? Het artikel gaat er dieper op in.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Wat betekent Gratis Wedden van 1xBet?

Free bet van 1xbet of gratis weddenschap is een weddenschap die geplaatst kan worden op de website van de bookmaker zonder dat er persoonlijk geld wordt ingezet. In dit geval wordt de weddenschap betaald door het kantoor. De winsten worden niet bijgeschreven op de hoofdrekening, maar op de bonusrekening en zijn onderworpen aan inzet volgens het schema beschreven in de voorwaarden van de gratis weddenschap.

De grootte van de gratis weddenschap hangt af van de bookmaker. Over het algemeen bieden alle bookmakers hoge freebets aan hun gebruikers. Je moet echter oppassen dat je niet in marketingtrucs trapt. Houd in gedachten dat hoe hoger de freebet is, hoe moeilijker de inzetvoorwaarden zijn. Wat 1xBet betreft, biedt het bedrijf vrij loyale regels voor het omzetten van een gratis weddenschap in een geldbeloning.

Hoe krijg ik een gratis weddenschap van 1xbet?

De volgende types van freebies zijn beschikbaar voor 1xbet gebruikers:

  • Voor registratie. Gratis weddenschap wordt toegekend na het aanmaken van een account en het storten van geld op uw account. Hoe je een bonus krijgt voor je eerste storting bij 1xbet schreven we in een vorig artikel. Laten we gewoon opmerken dat het maximale bedrag van de bonus is tot $ 130 of het equivalent in lokale valuta. Dat gezegd hebbende, $30 is een extra beloning die je kunt krijgen met behulp van onze promo code STAVKAWIN.
  • Voor Promo Punten. Actieve gebruikers kunnen speciale punten verdienen voor het plaatsen van weddenschappen. Wat 1xbet promo points zijn werd besproken op de blog. In het kort is het het equivalent van een cashback die een speler krijgt voor zijn activiteit op de site. Een soort van loyaliteitsprogramma van de bookmaker. Je kunt de punten die je ontvangt omzetten in promo codes (er is een speciale sectie op de site) en deze gebruiken bij weddenschappen en spellen.
  • Voor deelname aan promoties. In de sectie PROMO vindt u een tiental promoties waarmee u gratis kunt krijgen voor weddenschappen en spelletjes. Het bureau verstrekt ook promotiepunten aan winnaars en deelnemers, die in gratis weddenschappen kunnen worden omgezet. Hierover is hierboven al geschreven.
  • Verjaardag. 1xbet bookmaker feliciteert zijn gebruikers op hun verjaardag met een freebet.

In zeldzame gevallen kan het bedrijf gratis weddenschappen verstrekken als compensatie voor accountproblemen en andere problemen. Er zijn geen andere manieren om freebies te krijgen.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Wat zijn de specifieke voorwaarden voor het gebruik van de 1xBet gratis weddenschap?

Nieuwe spelers moeten de voorwaarden voor het gebruik van de gratis weddenschap bij 1xbet aandachtig doorlezen. Ten eerste zijn er een aantal beperkingen (nuances) voor dit type weddenschap. Ten tweede betekent het winnen van een freebet niet dat je automatisch geld ontvangt. Het geld moet eerst worden ingezet. En dit is waar de eerste teleurstelling gebruikers te wachten staat: het is niet altijd mogelijk om het volledige bedrag in te zetten en de bonus terug te krijgen op de hoofdrekening.

Terugkomend op de kwestie van beperkingen, spelers moeten aandacht besteden aan de specifieke kenmerken van het plaatsen van gratis weddenschappen:

  • Een beperkt aantal evenementen. Je kunt alleen een freibet plaatsen op bepaalde sporten of voorwedstrijden.
  • Hoge kansen voor weddenschappen. Om te winnen, moeten de odds van een weddenschap minstens even hoog zijn als de ingestelde waarde. Vaak moeten de odds vanaf 1.50 zijn.
  • Beperkt type weddenschappen. U kunt een gratis weddenschap plaatsen op 1xbet in expresses voor een bepaald aantal uitkomsten.

Nadat aan deze voorwaarden is voldaan en de beloning is ontvangen, is het de moeite waard om het bonusgeld in te zetten. De hierboven beschreven beperkingen zijn ook daar te vinden. Daarnaast kan het minimum inzetbedrag voor het inzetten worden genoemd. In de regel is dit bedrag een orde van grootte hoger dan bij een reguliere weddenschap.

Meer vragen over 1xBet gratis weddenschap

▶️ Hoe maak ik gebruik van gratis weddenschappen bij 1xBet?

De bookmaker voorziet spelers van freebies in de vorm van promo codes. Om een gratis weddenschap bij 1xBet te gebruiken, moet je de beschikbare numerieke-lettercode invoeren in het veld “Promo code” wanneer je een weddenschap plaatst. Het veld “Inzetbedrag” dient leeg gelaten te worden. In dit geval zal de bookmaker de promocode zeker meetellen en het geld niet van de hoofdrekening afschrijven.

✅ Hoe plaats ik een gratis weddenschap bij 1xBet?

Om een gratis weddenschap bij 1xbet te plaatsen, moet je aan alle voorwaarden voldoen die in de rubriek “Bonussen en Geschenken” staan. Deze bestaan uit het selecteren van een specifieke sport, kansen en wed type voor de freebies. Je kunt meer lezen over deze beperkingen in een van de secties van dit artikel.

⏱️ Hoe lang duurt het om een 1xBet gratis weddenschap te winnen?

Zodra u uw gratis weddenschap beloning heeft ontvangen, hebben spelers een beperkte hoeveelheid tijd om het in te zetten. Het exacte aantal dagen staat vermeld in de voorwaarden van de gratis weddenschap (zie Bonussen & Cadeaus). Gemiddeld hebben spelers echter 30 dagen de tijd om uitbetalingen naar hun hoofdaccount te voltooien.

Relevant nieuws