Intro

Hoe kom ik door een documentencontrole bij 1xBet?

Пройти проверку документов в 1xBet
Na het aanmaken van een account bij 1xBet , zoals eerder vermeld, kan een speler gebruik maken van het aanbod van de bookmaker. Het enige wat je hoeft te doen is geld storten op je account om te beginnen met het plaatsen van weddenschappen op sport, niet-sport evenementen of wedstrijden. Echter, de rekening van de gokker blijft nog steeds ongeverifieerd. Daarom heeft de gebruiker beperkingen met betrekking tot het opnemen van winsten.

Om het geld op je persoonlijke rekening te krijgen moet je het 1xBet formulier invullen. We hebben al geschreven over hoe dat te doen in onze vorige artikelen. We hebben ook vermeld hoe u uw 1xBet account kunt verifiëren. Meer details over hoe u uw 1xBet account kunt verifiëren vindt u in dit artikel.

Logo 1xbet
100% bonus tot EUR 100

1xBet registratie1xBet registratie

Beste alternatieve bookmaker als 1xbet niet in uw land actief is:

Logo 22bet

100% bonus tot 122 EUR

Waarom moet ik mijn 1xBet profiel verifiëren?

Bookmaker 1xBet maakt gebruik van een licentie van de registrar uit Curacao, waarin de eisen voor het aanbieden van gokdiensten zijn vastgelegd. Er is onder andere een voorwaarde van documenten verificatie. Dit is om ervoor te zorgen dat het kantoor er zeker van is dat de speler:

 • Minstens 18 jaar oud (van leeftijd).
 • Niet van plan bent om frauduleuze constructies te gebruiken.
 • Geen extra accounts aanmaken (dit is verboden door de bookmaker).

Documentverificatie bij 1xBet is dan ook een verplichte procedure die alle gokkers moeten ondergaan.

Hoe werkt de verificatie bij 1xBet?

Zoals reeds in het inleidende gedeelte vermeld, moet de speler een kaart met persoonlijke gegevens invullen. Om dit te doen, moet je de informatie in de verplichte velden invullen. En als er fouten in staan, corrigeer je die zelf of door contact op te nemen met het support team van 1xBet.

Zodra de gokker zijn persoonlijke gegevens heeft ingevoerd en het document voor 1xBet verificatie heeft geselecteerd, is het mogelijk om zich in de wereld van het gokken te storten: om te wedden of te spelen. De gebruiker zal geen beperkingen hebben op de grootte van de minimale inzetten, het bedrag van de ontvangen winsten, het gebruik van de bonusrekening en de deelname aan promoties. Zodra een speler echter besluit om geld op te nemen en een verzoek naar de bookmaker stuurt, zal hij een documentencontrole bij 1xBet moeten doorlopen.

Afhankelijk van het land van verblijf van de gokker, zijn email, activiteit op de website en andere parameters, beslist het 1xBet systeem hoe de verificatie zal worden uitgevoerd. Er zijn verschillende opties voor de identiteitscontrole:

 • Het verstrekken van een gescande kopie van paspoort of pasfoto.
 • Foto van de speler die zijn paspoort in zijn handen houdt (voor zijn borst of bij zijn gezicht).
 • Een door een notaris gewaarmerkte kopie van het paspoort.

Als de 1xBet bookmaker vragen heeft, kunnen aanvullende documenten worden gevraagd: rijbewijs, ontvangstbewijs van de nutsrekening, verzekering, enz.

Личные данные 1хБет

Hoe voer ik mijn paspoortgegevens in bij 1xBet?

Tijdens het aanmaken van een account op de site van 1xbet, krijgt de speler vereenvoudigde registratiemogelijkheden aangeboden. Zelfs het grootste formulier bij het aanmaken van een profiel via e-mail vereist dat de speler zijn naam en wachtwoord invoert. De rest van de informatie moet worden ingevoerd in de gebruikerskast.

Om paspoortgegevens in 1xbet in te voeren moet de gebruiker inloggen. Er is een sectie in de persoonlijke kast genaamd “Persoonlijke gegevens”, die het profiel van de gokker bevat. De speler moet de kaart met persoonlijke gegevens invullen (verplichte velden zijn gemarkeerd met sterretjes) voordat hij een verificatieverzoek indient. Zonder dit kunnen de medewerkers van het bureau het profiel niet verifiëren.

Op de pagina “Persoonlijke gegevens” moet de speler deze verplichte informatie invullen:

 • Naam.
 • Voornaam.
 • Geboortedatum.
 • Soort document.
 • Regio.
 • Gemeente.
 • Permanent inschrijvingsadres.

De gebruiker kan ook andere informatie over zichzelf invoeren, die zal helpen de wedder te personaliseren in het geval hij de toegang tot zijn rekening verliest. Dergelijke informatie is:

 • Patroniem.
 • Geboorteplaats.
 • Telefoonnummer.
 • E-mail.

Na het invullen van de verplichte gegevens, kan de speler overgaan tot de accountverificatie door 1xBet vertegenwoordigers.

Ввод паспортных данных 1хБет

Hoe verander ik mijn paspoortgegevens bij 1xBet?

Vaak ontstaan er situaties wanneer een gebruiker gegevens verkeerd invoert bij het aanmaken van een account. Het is ook mogelijk om een fout te maken bij het invullen van informatie tijdens het invullen van een profiel, bijvoorbeeld om onjuiste paspoortgegevens op te geven bij 1xbet. In zo’n geval kan de speler zelf correcties aanbrengen of de hulp inroepen van het 24/7 support team.

Alle informatie over de voorspeller wordt in de rubriek Persoonlijke gegevens opgeslagen. Sommige gegevens kunnen niet worden gewijzigd (er staat een sloticoon naast): rekeningnummer, datum van registratie en land van verblijf. Deze kunnen niet veranderd worden, behalve het land van verblijf van de speler. Om veranderingen aan te brengen moet je schrijven naar de ondersteuningsdienst en de documenten over je verhuizing naar een ander land voorleggen. De rest van de informatie kan onafhankelijk worden gewijzigd door op het potloodicoon te klikken.

Meer vragen over profielverificatie bij 1xBet:

📃 Waarom paspoortgegevens invoeren bij 1xBet?

Bookmakerskantoor 1xbet heeft na het verkrijgen van een vergunning van de ambtenaar van de burgerlijke stand van Curaçao zich verplicht om het gebruik van gokdiensten door minderjarigen te ontmoedigen. Om dit te bereiken verplicht het bedrijf de gokkers om een verificatieprocedure te ondergaan – een paspoort gegevens controle. Dankzij deze stap is het mogelijk om de pogingen van spelers onder de 18 jaar om online weddenschappen af te sluiten tot een minimum te beperken. Bovendien controleert het bedrijf de documenten van gebruikers om gewetenloze gokkers, die in overvloed aanwezig zijn op de markt voor sportweddenschappen en gokken, van het portaal uit te sluiten.

hoe lang duurt het voor 1XBet om de documenten te controleren?

Nadat een speler alle benodigde documenten heeft ingeleverd (de lijst wordt weergegeven in je persoonlijke kastje) heeft de bookmaker 72 uur de tijd om deze te verifiëren. In de regel gaat de verificatie bij 1xBet veel sneller, en kan de speler binnen 24 uur na het versturen van het verzoek geld opnemen.

📋 Welke documenten heb ik nodig om 1xBet te verifiëren?

De verificatie van de identiteit van een speler is een individuele procedure. Het is aan de bookmaker om te beslissen welke documenten hij nodig heeft voor de identiteitscontrole. Meestal gaat het echter om een paspoort (nationaal of buitenlands) en een rijbewijs.

📝 Hoe omzeil ik de paspoortcontrole bij 1xBet?

Dit is een populaire vraag onder tieners die jonger zijn dan 18 jaar. Volgens de regels zal de bookmaker documenten controleren alvorens geld op te nemen. Daarom is het onmogelijk om de 1xBet verificatie te omzeilen. Natuurlijk kan een speler de gegevens van familieleden gebruiken. Je moet echter oppassen dat de zwendel niet ontdekt wordt door de veiligheidsdienst. In zo’n geval is het blokkeren van het profiel onvermijdelijk.

Relevant nieuws