Intro

Hoe kan ik me registreren bij 22Bet?

Зарегистрироватся 22Бет
Als je hebt besloten om dit soort vermaak (of verdienen) als sportweddenschappen uit te proberen, moet je je registreren op de 22Bet website. Bovendien moet je je account verifiëren en vervolgens moet je je identiteit bewijzen om je geld op te nemen en deel te nemen aan de promoties van de bookmaker. Klinkt ingewikkeld… maar in feite kunnen alle stappen om een account aan te maken vrij snel worden doorlopen. Er zijn 2 soorten registratie bij 22Bet: volledig (via e-mail) en vereenvoudigd (via sociale netwerken). Laten we eens kijken naar beide opties.

Hoe meld ik me aan voor een volledig account bij 22Bet?

Wanneer een speler op de knop “Registreren” klikt op 1xbet, zal het systeem hem vragen om te kiezen tussen twee opties. Bij een volledige registratie moet je de volgende gegevens opgeven:

 • Voornaam.
 • Voor- en achternaam.
 • Uw e-mail adres.
 • Je wachtwoord voor de volgende login.
 • Land van verblijf.
 • Account valuta.

Voordat men bij 1xbet op de knop “Registreren” klikt, moet men aandacht besteden aan het laatste item “Valuta”. De speler moet goed nadenken in welke valuta het voor hem het handigst zal zijn om winsten op te nemen. Het zal namelijk erg moeilijk, zo niet onmogelijk, zijn om deze instelling bij 22Bet te wijzigen.

Het is ook niet aan te raden om een willekeurig e-mailadres in te voeren, aangezien je een e-mail zult ontvangen ter bevestiging van de account. Je ontvangt een link waarop je moet klikken om je registratie bij 22Bet te voltooien. Zonder deze actie zal je account inactief zijn en kun je niet wedden.

De rest van de invoervelden zoals voornaam, achternaam, wachtwoord en land zouden geen problemen mogen opleveren. Nogmaals, wij raden u aan niet te rommelen met de bookmaker en de echte gegevens op te geven. Dit komt omdat het gesprek met de bookmaker kort en vrij pittig is.

Hoe te registreren bij 22Bet via sociale netwerken?

De tweede optie om je te registreren bij 22Bet zal voor velen gemakkelijker en handiger lijken, en vooral sneller. Het is registratie via sociale netwerken. Als een potentiële klant een account heeft in ten minste een van de volgende bronnen, kan hij deze veilig kiezen.

Сайт 22Bet

De bookmaker 22Bet werkt samen met sociale netwerksites zoals

 • Klasgenoten.
 • Vkontakte.
 • Yandex.
 • Mail.ru.
 • Gmail.

Door voor deze registratiemethode te kiezen, moet de speler toestemming geven aan de bookmaker om persoonlijke gegevens van de geselecteerde bron te gebruiken.

Naast het sociale netwerk moet ook de munteenheid worden gekozen waarin men transacties op de website wil verrichten. Men dient voorzichtig te werk te gaan en de gegevens zorgvuldig in te voeren, aangezien deze instelling eenmalig bij de registratie wordt geselecteerd en daarna niet meer kan worden gewijzigd (alleen door contact op te nemen met het ondersteuningsteam).

Na het selecteren van de munteenheid en het sociale netwerk, klik dan op “Registreer” en een nieuw tabblad wordt geopend voor de speler. Lees en bevestig de gebruikersovereenkomst met de gebruiksvoorwaarden. Daarna zal de bookmaker automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord genereren om in te loggen op je persoonlijke account. Wij raden aan om deze ergens op te schrijven. Als de speler echter de inloggegevens is vergeten, kunnen deze vrij eenvoudig worden hersteld.

Hoe meld ik me aan voor een tweede account bij 22Bet?

Zonder een lange inleiding, laten we meteen zeggen dat het geen goed idee is. Bookmaker 1xbet staat je alleen toe om één account aan te maken en volledig te profiteren van de voordelen. Om geldtransacties uit te voeren en deel te nemen aan de promoties van het bedrijf, moet je je identiteit verifiëren door je documenten te laten zien.

Zelfs als een klant erin slaagt om een tweede account bij 22Bet te registreren met valse documenten, zal de bookmaker, als dit wordt ontdekt, beide accounts blokkeren zonder mogelijkheid tot herstel. In het kort – een levenslang verbod samen met het blokkeren van de toegang tot al je winsten.

Hoe meld ik me aan nadat mijn account is geblokkeerd bij 22Bet?

Als een speler erachter komt dat zijn account is geblokkeerd wanneer hij probeert in te loggen, is het niet nodig om zich te haasten om een nieuwe account aan te maken. Probeer eerst de reden van de blokkering te achterhalen en herstel de toegang. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is, is het uiteindelijk de moeite waard. Bookmaker 1xbet controleert zorgvuldig de veiligheid van transacties en is verantwoordelijk voor de veiligheid van de persoonlijke gegevens van zijn spelers. Daarom zal bij de geringste verdenking van fraude de rekening worden geblokkeerd.

Er zijn gevallen waarin gokkers onredelijk naar de ban worden gestuurd. Als een speler zeker weet dat hij gelijk heeft en bewijsstukken heeft, kan hij schrijven naar support.

Een veel voorkomende reden voor blokkering is het gebruik van de kaarten van iemand anders (broer, moeder, vriend, vrouw, etc.). Als een gokker hiervoor is geblokkeerd, dan hebben we slecht nieuws. Iets bewijzen zal vrij moeilijk zijn, en hoe dan ook kan de veiligheidsdienst uiteindelijk een bericht sturen om de samenwerking te beëindigen en het account op 1xbet te verwijderen.

In het geval van ernstige overtredingen en account verwijdering, zullen alle toekomstige registraties met dezelfde persoonlijke gegevens als de overtreder ook worden geblokkeerd en verwijderd.

22Бет регистрация

Dus het antwoord op de vraag, “Hoe kan ik registreren nadat mijn account is geblokkeerd bij 22Bet?

Wees voorzichtig bij het gebruik van de site, lees de regels en volg ze op. Veel fouten kunnen vaak vermeden worden door gewoon de gebruiksvoorwaarden te lezen voordat je aan je carrière in de wereld van weddenschappen begint.

Hoe log je in op je persoonlijke 22Bet account?

Inloggen op je 22Bet account is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden.

Als een speler een volledige registratie heeft gedaan via een e-mailadres, dan zal de login dat e-mailadres zijn, en het wachtwoord zal diegene zijn die de klant verzint.

In het geval van registratie bij 1xbet via sociale netwerken, zal de site automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord genereren. In de regel worden deze ook naar de mail gestuurd. Daarom, als een speler ze niet heeft opgeschreven en ze vergeten is, moet je op zoek gaan naar je gebruikersnaam en wachtwoord in de mail. Je kunt ook manieren gebruiken om de toegang tot 22Bet te herstellen.

Relevant nieuws